scaraoscky Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 Au trecut 3 luni de cind am Wranglerul in Service si se pare ca ar fii gata, fapt pentru care ma pregatesc sa trec la nivelul 2: Caut un tinichigiu + vopsitor, priceput, muncitor (sa nu imi tina masina 6 luni - "prietenii stiu de ce!") si care face treaba de calitate. Avand in vedere de perioada de criza din Romania, manopera nu este deloc de neglijat - sa fie de bun simt -. Imi puteti da ceva recomandari (cu date de contact) pentru un astfel de mesarias, care sa fie din Bucuresti sau cit de cit aproape? Multumesc anticipat Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 Re: Caut TINICHIGIU - Bucuresti sai imprejurimi - Suna-ma,si-ti fac recomandari cu vizionare de lucrari:grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 Re: Caut TINICHIGIU - Bucuresti sai imprejurimi - Didone? :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Mai 31, 2010 Autor Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: Caut TINICHIGIU - Bucuresti sai imprejurimi - Multumesc Yonut, RZV........:2dr Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate