popamihai Postat Mai 29, 2010 Partajează Postat Mai 29, 2010 Ne-am intalnit 5 masini:1.Geza+Andrei-Suzuki Samurai,2.Zippo+Romana-Nissan Patrol,3.Bogdan-Opel Frontera 4.Ludwig-Suzuki Samurai 5.Subsemnatul-Suzuki Vitara; nu ca de obicei' ci sambata la 9 dimineata si am hotarat sa urcam pe Magura si sa coboram in Rau-Sadului am prins o vreme superba dar mai bine las pozele sa vorbeasca. Poze: Offroad Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Mai 29, 2010 Partajează Postat Mai 29, 2010 Re: Iesire pe Magura(sibiu)29.05.2010 Fain, baieti! tot asa! iar nu am vazut Magura de aproape.. T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Iesire pe Magura(sibiu)29.05.2010 Intradevar frumoasa iesirea! Un traseu peste mediu (din cauza ploilor din ultimele zile),cu o urcare frumoasa ,dar cu o cobarare si mai frumoasa (pe Ottoman)! OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Iesire pe Magura(sibiu)29.05.2010 Pacat ca nu avem si poze de pe coborare! OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Iesire pe Magura(sibiu)29.05.2010 Da, la coborarea de pe Ottoman toti eram din filmul "Scapa cine poate"... fara distrugeri mari la acaret... :h5 Cine mai avea timp de poze! Dar cu siguranta trebuie sa facem urcarea pe Ottoman. Si musai, dupa ploaie :banana Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Iesire pe Magura(sibiu)29.05.2010 Salutare, Incep prin a-i multumi lui Mihai pentru invitatia de a merge cu el in masina la aceasta iesire. Am mai invatat cate ceva; am vazut ce presupune un traseu de genul celui facut sambata. Multumesc si restului grupului cu care am petrecut o zi deosebita! Problema e ca incepe sa imi placa si va trebui sa bag mana mai adanc prin buzunare - mai ales ca se prevede ca o sa bata vantul prin ele mai tare cu 25% ("ca cam" asa vrea guvernul).:wink: Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate