Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire pe Magura(sibiu)29.05.2010

popamihai

Postări Recomandate

Ne-am intalnit 5 masini:1.Geza+Andrei-Suzuki Samurai,2.Zippo+Romana-Nissan Patrol,3.Bogdan-Opel Frontera 4.Ludwig-Suzuki Samurai 5.Subsemnatul-Suzuki Vitara; nu ca de obicei' ci sambata la 9 dimineata si am hotarat sa urcam pe Magura si sa coboram in Rau-Sadului am prins o vreme superba dar mai bine las pozele sa vorbeasca.

Poze:

Offroad Club Sibiu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire pe Magura(sibiu)29.05.2010

Intradevar frumoasa iesirea! Un traseu peste mediu (din cauza ploilor din ultimele zile),cu o urcare frumoasa ,dar cu o cobarare si mai frumoasa (pe Ottoman)!

OFFROAD CLUB SIBIU
Link spre comentariu

Da, la coborarea de pe Ottoman toti eram din filmul "Scapa cine poate"... fara distrugeri mari la acaret... :h5 Cine mai avea timp de poze!

Dar cu siguranta trebuie sa facem urcarea pe Ottoman. Si musai, dupa ploaie :banana

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Salutare,

Incep prin a-i multumi lui Mihai pentru invitatia de a merge cu el in masina la aceasta iesire. Am mai invatat cate ceva; am vazut ce presupune un traseu de genul celui facut sambata.

Multumesc si restului grupului cu care am petrecut o zi deosebita!

Problema e ca incepe sa imi placa si va trebui sa bag mana mai adanc prin buzunare - mai ales ca se prevede ca o sa bata vantul prin ele mai tare cu 25% ("ca cam" asa vrea guvernul).:wink:

Sorin

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare