Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cote Simeringuri

PYZ

Postări Recomandate

A inceput sa piarda ulei pe la simeringul pe unde iese cardanul,sau mai bine zis se imbina, cu puntea spate (Suzuki SJ410), si vreau sa il inlocuiesc.Imi poate spune cineva ce dimensiune are?Pentru ca as vrea sa il iau, ca sa il am deja cind ma apuc de treaba.

De asemenea propun daca mai stiti dimensiunile si la alte simeringuri,cum ar fi cele din punti de la planetare sau de la motor, va rog sa le postati aici.Chiar si pentru alte modele de Suzuki, ca sa fie toate intr-un singur post.Si bineinteles,daca stiti si magazine specializate in asa ceva.

Va multumesc !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cote Simeringuri

Recomand sa demontezi si sa identifici la fata locului cotele, parametrii sau seria piesei ce urmeaza a fi inlocuita. Astfel economisesti timp si nervi.

Exista diferenta de cote la semeringuri, dupa seria de fabrica a auto, loturi, rapoarte in grupuri s.a. :h5

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Re: Cote Simeringuri

A inceput sa piarda ulei pe la simeringul pe unde iese cardanul,sau mai bine zis se imbina, cu puntea spate (Suzuki SJ410), si vreau sa il inlocuiesc.Imi poate spune cineva ce dimensiune are?Pentru ca as vrea sa il iau, ca sa il am deja cind ma apuc de treaba.

In principiu codul pe original ar fi: 09283-35008, dar mai bine scrii aici seria de sasiu ca sa-l identificam corect.

Sfatul meu e sa cumperi original, sau ceva de firma (cum ar fi Elring). Eu am cumparat acum o vreme un simering no-name pentru axul cu came care arata mai rau decat originalul din '91 uzat. Diferenta fata de Elring a fost pana la urma 2 lei....

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare