geza g300 Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 (editat) Va salut ,pe 13 iunie ,duminica facem o tura cu masiniile ,traseul ar fi cam asta adica comuna NADRAG linga Lugoj -Luncani de sus-virful PADESU (1374 m) muntii Poiana RUSCA, iar din virf spre Otelul Rosu.Cine vrea sa vina este bine venit. Editat Iunie 4, 2010 de Miron Sorin GEZA PEREGI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: 13 06 virful PADIS jud Timis. Scuze Geza pentru interventie... Varful din Poiana Rusca este PADES. Padis este un platou in Muntii Apuseni. Traseul propus de tine este frumos, regret ca nu pot merge si eu. Va doresc sa aveti vreme buna, ca sunt multe de vazut. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: 13 06 virful PADIS jud Timis. eu ca deobicei voi fi prezent .....o sa fie super....deabia astept..:banana:banana:banana ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geza g300 Postat Iunie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2010 (editat) Re: 13 06 virful PADESU, jud. Timis. Scuze Geza pentru interventie... Varful din Poiana Rusca este PADES. Padis este un platou in Muntii Apuseni. Traseul propus de tine este frumos, regret ca nu pot merge si eu. Va doresc sa aveti vreme buna, ca sunt multe de vazut. Buna, din graba am scris gresit, mersi de sesizare! http://www.obiective-turistice.ro/poze_mari/2580_1.jpg Editat Iunie 1, 2010 de geza g300 GEZA PEREGI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: 13 06 virful PADIS jud Timis. Speram sa fim si noi prezenti toata trupa de "circ".... 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Viorel Cretu Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: 13 06 virful PADIS jud Timis. Va doresc distractie placuta !!! Eu duminica plec pt 2 saptamani la Constanta. Astept tura urmatoare si bineinteles pozeeeeeeeee. " Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: 13 06 virful PADIS jud Timis. Va doresc distractie placuta !!! Eu duminica plec pt 2 saptamani la Constanta. Astept tura urmatoare si bineinteles pozeeeeeeeee. Distractie vio si asteptam poze si de la voi...:) sigur o sa punem poze...:x 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: 13 06 virful PADIS jud Timis. salut !!! ce ziceti de plecare de sambata pe acelasi traseu pana in Luncani si de acolo coboram in Lunca Cerni unde inoptam pana duminica:2dr(am un cotet acolo...vedem cati incap...nu este pentru pretentiosi) dupa care mai putem face niste trasee cu plecare din Lunca in fortza :grin: spre Ruschita ,Voislova via Timisoara... cu respect kato Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Re: 13 06 virful PADIS jud Timis. kato vad ca sti zona spunemi terog daca se poate face traseu cu y61 si 4 persoane an el (eu nevastamea si mai o pereche) nu ma anteleg cu ea sa ma lase sa merg de sambata singur atunci as veni cu y60 fara sa am probleme.:tkcam cate persoane ar intra an cotetu tau?:tk ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Re: 13 06 virful PADIS jud Timis. kato vad ca sti zona spunemi terog daca se poate face traseu cu y61 si 4 persoane an el (eu nevastamea si mai o pereche) nu ma anteleg cu ea sa ma lase sa merg de sambata singur atunci as veni cu y60 fara sa am probleme.:tkcam cate persoane ar intra an cotetu tau?:tk depide cine cu cine doarme si in ce poziti :ha:...acuma serios...sunt doua camere si trei paturi ,dar mai putem pune saltele(gonflabile), ar fi indicat cine are sa le aduca....iar daca sunt prea multi se poate si cu cortu pe langa casa in privinta masini recomand y60 daca este mai echipat ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Re: 13 06 virful PADIS jud Timis. am incredere an amandoua numai y61 este lung si ami pare rau de el ,vorbesc si cu restu sa vad ce zic (eu as vrea:banana) ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Re: 13 06 virful PADIS jud Timis. astea sant ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: 13 06 virful PADIS jud Timis. ramane la alegerea ta :h5...vad ca amandoua sunt echipate ok p.s si eu am tot lung si nu l-am testat in coclaurile alea :grin: Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: 13 06 virful PADIS jud Timis. Venim si noi,doar ca trebuie sa va avertizez,noptile cu kato sunt luuuungi :2dr :2dr:2dr 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: 13 06 virful PADIS jud Timis. abia astept sa ne cunoastem........:2dr ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: 13 06 virful PADIS jud Timis. Venim si noi,doar ca trebuie sa va avertizez,noptile cu kato sunt luuuungi :2dr :2dr:2dr Vlade ..astazi am mai inbatranit cu un an si noptile au inceput sa fie mai scurte cu aprox o ora :ha::ha::ha: Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: 13 06 virful PADIS jud Timis. Venim si noi,doar ca trebuie sa va avertizez,noptile cu kato sunt luuuungi :2dr :2dr:2dr Pai si noua ne plac noptile lungi,mai ales ca stim cum este in padure:) si daca am avea si ceva de :2dr ar fii super ok...si eu deabia astept sa va cunosc si sa facem ceva frumos...:x 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geza g300 Postat Iunie 6, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: 13 06 virful PADES jud Timis. In legatura cu plecarea de simbata pe traseul respectiv, din pacate nu se poate de data asta deoarece unii sunt la lucru pina la 1 sau 2,si am ajunge prea tirziu la Lunca ceea ce nu ar fii grav ,dar cunoastem traseul doar dupa explicatiile unui prieten care a fost pe acolo existind posibilitatea de a ne rataci.Kato iti multumesc pentru invitatie si sper ca sa facem o iesire la lunca tura urmatoare. Va salut cu respect .Geza GEZA PEREGI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geza g300 Postat Iunie 6, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: 13 06 virful PADES jud Timis. Tura ramine valabila pentru duminica 13 iunie. GEZA PEREGI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: 13 06 virful PADES jud Timis. Am inteles sa traiti :) :ha::ha: 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axxamd Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: 13 06 virful PADES jud Timis. prezent si eu la datorie :D http://www.front-advertising.ro tricouri 4x4 http://front-advertising.ro/personalizari/personalizari_textile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: 13 06 virful PADES jud Timis. Mi se pare mie sau.....? avem un coleg nou(AXXAMD) care vrea sa mearga cu noi,se intampla ceva? si eu nu stiu...........:ha::ha::ha: hai sa ne cunoastem domnu (am crezut ca ai interdictie ca multi alti de aici :ha::ha::ha::ha:) ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: 13 06 virful PADES jud Timis. heiii domn' mihai...lume noua,hai sa ne vedem cu bine si la o tuiculitza buna...:x 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spyder Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Re: 13 06 virful PADES jud Timis. Se baga si goanga !!! Secretul vietii nu este sa ai tot ceea ce iti doresti, ci sa-ti doresti tot ceea ce ai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Re: 13 06 virful PADES jud Timis. Se baga si goanga !!! Se stie ca fara goanga nu plecam :ha::ha: 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate