Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Expeditie,Lapusna - 19.06.2010

ursuletz_82

Postări Recomandate

:idAs vrea sa organizez si eu o expeditie in m-tii Gurghiului,Calimani prin Lapusna sa trecem in statiunea Ditrau sau loc.Remetea. Cum traseul iti rezerva diferite necunoscute invit pe aceasta cale cei care doresc sa facem o asemenea mini expeditie-hai sa o denumim asa pentru o zi sau doua sa ma contacteze la nr de tel 0754-058488 sau mesaj privat.

Ne-ar mai fi de folos o harta exacta a drumurilor forestiere din aceasta zona.Am mai parcurs in urma cu ceva timp o bucata buna de traseu insa m-a abandonat pompa de benzina a jeep-ului de la acea vreme.Traseul in intregime din informatiile pe care le-am obtinut nu presupune o echipare la nivel inalt.Cauciucuri bune,carburant......mentionez ca si Patrolul meu e stock,nimic deosebit.

Editat de Astral
In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Expeditie,Lapusna

@ Akos kacso cred ca in iarna ne-am vazut pe Tofalau la zapada.Asta daca bine am dedus ca al tau este suzuki-ul rosu si inaltat.eu eram cu Pajero ma chinuiam sa trec onspre Livezeni.

Deocamdata am un verisor care lucreaza la Ocolul Silvic Gurghiu si de la care voi primi in scurt timp toate hartile drumurilor forestiere din acea zona.M-tii Gurghiu,in speta partea cu valea Gurghiului,Lapusna.

Oricum undeva spre sfarsitul lunii.Pana atunci ne vedem week-endul viitor,la.....Mures Trophy!

Numai bine! De maine umblu si eu pe drum!:banana

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !
Link spre comentariu

Uitasem...maine ma inalnesc si cu Winetou,are si el un patrolache si ....am cam fi vreo 4.Ramane sa satbilim data.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Sambata dimineata orele 9.00 la benzinaria OMV din Sg. de MS vom face o mica adunare pentru excursia propusa Tg-Mures-Reghin-Lapusna-undeva spre jud. HR unde n-e duce drumul.

In prima faza,incipienta as putea spune participa: subsemnatul,Winetou,un prieten cu o Frontera Sport,si......dumneavoastra stimati colegi de forum care vreti si care puteti.Ne vom recunoaste dupa masini.

Daca va ploua si vremea va fi nefavorabila totul se amana pt o alta data.

In ideea in care totul este ok,soare frumos.....plecam spre munte,o sa intram si in posesia hartilor cu drumurile forestiere,continuam prin munte,undeva ne oprim si de un gratar,picnic...bere pentru cei care pot si continuam mai departe.

Eu unul sunt adeptul drumetiior si off road-ului la modul soft,pt impatimiti vor fi si locuri de framantat noroiul,trecerea unui rau,piscuri inalte etc.....

Deocamdata asa ramanem sambata 19.06.2010 ora 9 benzinaria OMV din Sg. de MS ,orice posesor de 4x4 este binevenit.

Numai bine!:2dr

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare