Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Din nou Bozovici,editia II...

adipsc88

Postări Recomandate

Re: Din nou Bozovici,editia II...

Acum nu se poate ca se merge la Pades , dupa aceea ori cand vreti voi . Eu sant primu pe lista care vreau sa merg, ceilalti bosorogi nu stiu daca mai vor sa mearga (va e frica?) sa va plimbati prin plantatite ,tura asta o sa vina si nevastamea casa conduca ca sa pot si eu sa beau si sa fim la egalitate:ha::ha::ha: asteptam sa fixati o data casa poata si nevastamea sa vina:ha:

... Bonjour de France... www.info4x4.com ...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ce curaj mai vreti sa veniti sa va plimbati in livada ???????? si acum trebuie sa terminam tot traseu asa k umblati la masinute reglati turbo :ha:

daihatsu rocky -2.8 TD AM TURBO :grin:

mercedes g -in constructie

Link spre comentariu

Pai oricum robi cred ca de data asta o sa fii copilot...deci asa ca restu care o sa mai vina ce o sa faca? deci acum vreau sa dorim 2 nopti in padure...:) eee si cine mai se anunta la "circ" ? haidei cu,curaj...:2dr sau va e frica de extrem ? sau vati bosorogit cum zice tovarasu roberto carlos :ha::ha::ha:

0720059999

0756545953

Link spre comentariu

Heeei !!! Robyyy !!!

Vorba ta este "tinereee". Eu personal "m-am bosorogit" pana pe 26-27 iunie, deoarece sunt detasat la Constanta. Ideea e ca oricum nu as mai fi venit cum bine zice Sorin "preparati masinile", pt ca se stie: Ricardo 'a scos' pe toti la liman, dar cu destula retinere pt cazanul meu (patrol echipat cu MT-uri... si-atat) - pana ce nu pun troliul si niste gume profil simex nu as mai prea iesi sa incurc. Garantat ca si tu ai fi facut acelasi lucru, daca nu iti dadea 'semne rele' troliul (se stie cand si unde te-ai bagat dupa Catalin asta iarna).

Despre 'livezi',... totusi... sa ne amintim cat de greu ai urcat acea ultima panta in padure (doar Ricardo si Sorin le-au suit dintr-una + cei doi motoristi). Daca se pune ploaia ca data trecuta nu mai umblati la turbo... faceti-le bi-turbo.

Adipsc: iara faci misto???

" Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! "
Link spre comentariu

Azi am vb cu robi si cu baietii de la bozovici sa plecam de vineri din data de 18.....si asa stam un weekend in padure,avem unde sa stam,avem multe de vazut.Asteptam sa vedem cine se inscrie si sa stabilim ce si cum facem...:h5

0720059999

0756545953

Link spre comentariu

abia astept sa vina sambata sa mergem sa ne distram.....:2dr......... sa ne rupem cata capu sa face m circ.....:banana:banana:banana...........fricosiiii sa stea acasa...........:ha::ha::ha:........poate cine stie...:top.....se poate aduce?................doamne ce tura ar fi......:uameni

... Bonjour de France... www.info4x4.com ...
Link spre comentariu

ramane plecare sambata dimineata o sa fie o tura pe cinste o sa fie offroad de pe vremuri cand concuram si eu :grin: unde seara era distractie si voi buna :banana:2dr

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

avem poze .a fost super traseu si cu mici peripeti .am ajuns noaptea la locul propus duba o coborare lunga si extrema pe care trebuia urcata inapoi :banana

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare