Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Noua iesire in zona Focsaniului

grasuxxl

Postări Recomandate

Re: in muntii vrancei

Vineri sunt la Bucuresti, la concertul lui Eric Clapton, dar sambata dupa 2 sunt apt, asa ca organizeaza-te, vorbeste si cu Alex si sa-i dam drumul! Vedeti daca se mai baga careva

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Noua iesire in zona Focsaniului

In functie de nr participantilor, de dotari , se va alege un traseu pe care sa-l poata face toata lumea. nu lasam pe nimeni in urma. daca te intereseaza ... asteptam sa ne spui

Exista doua posibilitati:

!. traseu pe la releu Magura Odobesti - focul viu- traversare inapoi a muntilor prin zona Naruja- Nereju ( un traseu mai accesibil)

2. traseu prin paduri si poienite pe "drumuri de taf" sau fara drumuri... ( mai greut, dar mai frumos si mai palpitant - o zona in care omul a ajuns mai putin)

Editat de grasuxxl
Link spre comentariu

Nu pot lipsi de la un asemenea eveniment maret, asa k puteti conta pe mine... Cu alte cuvinte sunt MAXIM !!!!:ypu:ypu Si Vitara la fel, pt k are cauciucuri numa' bune de dat prin padure...

Marea adunare nationala de maine are deocamdata trei participanti:

- Grasu XXL

- Rechinu

- Cabrio

Asteptam si alti participanti.. Se lasa cu distractie maxima!!!!

Link spre comentariu

Nu mi-o luati in nume de rau ...DAR....daca faceti un anunt de iesire,mentionati clar urmatoarele aspecte:

- data si durata iesirii

- zona in care iesiti

- un necesar la purtator

- locul exact si ora de intalnire

Nu este un repros,ci un sfat,ptr ca din postarile voastre nu reiese clar nimic,si de aia lumea nu se inghesuie:wink:

Distractie faina!

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Stimate domn, din cate ati vazut mai sus, data si ora au fost mentionate ( sambata in jurul ore 14).

Traseul a fost mentionat ( s-au dat doua variante, in functie de cei ce vor sa vina se va alege un traseu accesibil pt toata lumea).

Problema cred ca e alta ( desi aceasta nu cred ca e problema dumneavoastra, nu cred ca va incadrati in aceasta categorie) - unii se pricep f. bine la butonat calculatorul, la dat sfaturi despre cum se fac iesirile si la ce ar trebui facut, dar au pierdut spiritul off road-ului: sa te sui in masina cu cele strict necesare pt o iesire( cine face asa ceva cam stie ce i-ar trebui pt o zi), sa intre pe o poteca si sa se intrebe: unde duce acest drum? ... Sa se bucure de fiecare colina, de fiecare groapa de namol, de fiecare pisc lasat in urma...

Din pacate off road-ul de azi tinde sa se rezume la un poligon, in care tot mai multi vin cu masini tot mai preparete si le chinuie in doua trei gropi pana rup ceva la ele.

Hai sa ne bucuram cu totii, cat mai putem si mai avem voie, de natura, de verdeata, de locuri salbatice, sa incercam sa mergem fara o tinta anume, gandindu-ne doar ca ar trebui sa ajungem in varful X sau in localitatea Y, dar fara gps, fara harti amanuntite. Sa traim fiecare clipa bucurandu-ne ca si cum ar fi ultima iesire.

Sa ne bucuram ca am ajuns toti in punctul x sau y, nu sa ne dam mari ca eu am ajuns primul sau sa rad de celalalt ca eu l-am impins sau l-am tras. sa fim o echipa care se bucura de fiecare iesire si de fiecare reusita facuta in comun.

Cam asta facem noi, cei trei de mai sus, ori de cate ori avem ocazia.

Cine crede ca se incadreaza in acest spirit sa ne contacteze, pe oricare dintre noi si-l vom lua sau ne va lua cu el sa ne simtim bine.

Link spre comentariu

Nu cred ca au rost aceste polemici,multumim de sfat,iar daca cineva este interesat de aceste iesiri poate sa trimita un mesaj scurt cu nr de tel si ne putem auzii. Pana la urma toti de pe forum avem aceiasi pasiune comuna iar o atitudine prieteneasca cred ca ne-ar prinde bine tuturor. In continuare daca cineva vrea sa participe la iesirile noastre este binevenit si vom tine cont de parerea fiecaruia ptr ca toata lumea sa fie multumita.Acest aspect cred ca e cel mai important si ar trebuii sa primeze

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

era un sfat si atat.Sambata la 14 poate insemna pana duminica seara.O iesire de la 14 pana la 20 de 6 ore n-0 sa atraga pe nimeni.Iar locul de intalnire s-a anuntat cu 1 ora de la intalnire....ma intelegeti...:wink:Poate veneam si eu.Mai ales ca "ma mananca"intotdeauna si nici nu sunt foarte departe de voi in weekend....

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Doritorii pot contacta pe privat! Eu am facut asta. Din pacate nu am ajuns. Cit despre organizari, asta o sa se perfectioneze din mers, din iesiri repetate si cit mai dese.

La cit mai multe iesiri, baieti!

Daca devine o obisnuinta de a iesi in zina voastra, se aranjeaza totul. Zolameister poate sa va ajute cu sfaturi din experienta.:wink:

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu

Pana la urma Zolameister are dreptatea lui, ideia e ca aceste iesiri scurte sunt facute sa strangem baietii de pe aici ,sa legam un nucleu care sa reprezinte miscarea 4x4 in zona, nucleu pe care sa va puteti baza toti ceilalti daca aveti nevoie de ceva de prin Vrancea. Cat despre ceilalti care vor sa se bage, fireste ca sunteti bine veniti si va promitem ca veti avea parte de iesiri superbe, ideea e sa comunicam cumva si functie de posibiliatile fiecaruia sa ajungem la un numitor comun! Cu speranta ca aceasta discutie a fost una constructiva,va multumesc ptr interesul acordat miscarii 4x4 din Vrancea si va asteptam cu mare drag la un schimb de experienta:2dr Pe cat mai curand:banana

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare