niros05 Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 Am observat ca sunt multe persoane care si-au luat masini 4x4 dar care nu le-au dotat pentru un off-road cit de cit mai dificil. Asa ca m-am gindit ca nu ar fi rau sa organizez citeva raiduri prin muntii nostrii pe drumuri forestiere f.f.foarte vechi pe care nu a mai trecut cineva de mult timp. Un exemplu ar fi zona Lacului Vidraru unde asta vara l-am cam umblat si unde am gasit trasee interesante, cu un peisaj salbatic unde se vede ca omul nu si-a pus amprenta. Aceste excursii se vor face simbata si duminica, cu cazare la pensiuni si cu foc de tabara (fara discutie). La acestea se pot adauga si diverse "jocuri" cum ar fi: cine gaseste primul o sticla de Whisky cu masina, de-a va-ti ascunselea sau hotii si vardistii tot cu masinile (noaptea sau ziua), ntr-un perimetru rastrins. Toata chestia este sa ne simtim bine, sa socializam cu mici si bere si cel mai important lucru sa faca fiecare ce vrea. Singurul lucru care este batut in cuie este ca plecarea si intoarcerea sa se faca in grup pentru a nu apare probleme de ordin tehnic. Daca cineva are alte idei sunt bine venite. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 o propunere bine-venita Cum off-road nu inseamna numai masini super tunate la extrem, cred ca aceasta initiativa va fi imbratisata de multi din cei care au 4x4 si vor sa vada cat mai mult din tara si din afara. La mai multe si la mai mare! ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 sunt cu voi :wink: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator florin75 Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 Daca scopul iesirii nu este ruperea masinii cu orice pret... m-ar tenta si pe mine! Dar cine, cand, unde? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator expertxyz Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 Merg si eu ! (pe unde o sa poata) :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 o sa poata pe unde o sa poata si a mea si a lui redscarlet :) daca binevoieste sa se inscrie si dumneaei :D app: vin si eu :) lacul vidraru suna bine mai ales ca nu e la mama dracului (pentru sudistii ca mine) si e misto rau zona :) propun un vidraru in weekendul 7-9 dec. cu toate ca s-ar putea toata lumea sa fie ingropati de chestii de terminat pe ultima suta de metri inainte de sarbatori n stuff... dar eu propun. :) trasee pe acolo banuiesc ca se gasesc si cu putin noroc putem sa gasim loc la cabana Cumpana din partea cealalta a lacului Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 mrJv...poate iti arat eu ceva drumuri de genul asta cand ajungi la Bv....ca am auzit ceva zvonuri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 ma abonez si eu. Anul asta am fost de doua ori la Vidraru (una din iesiri, asici: http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.php?t=804 ). Sint o groaza de trasee, din pacate cam multa mizerie pe de-o parte si de alta a drumului din cauza gratargiilor, dar sint o groaza de trasee misto. Daca se anunta ceva in zona, ma bag si eu! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 lacul vidraru suna bine mai ales ca nu e la mama dracului (pentru sudistii ca mine) si e misto rau zona :) propun un vidraru in weekendul 7-9 dec. Haideti domnilor si doamnelor: cine se mai baga? Eu unul deja sunt cu mintea acolo! Sorine, daca ai lansat ideea, hai baga si organizarea pentru sambata dimineata. Propun intalnirea la ora 6,00 in parcare la Practiker. Locuri de cazare cu siguranta gasim dar poate ar fi bine sa facem o rezervare functie de cati ne strangem! Deci? Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 Si poate o gasim si pe Elodia sa termine si dd telenoveaua de pe zero tv :cr Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 Vad ca sunt multi interesati si acest lucru ma bucura. Asa ca daca vreti pe 8-9 /12/2007 sa-mi spuneti ca sa rezerv ceva camere la o pensiune care este intre munti pe cursul unui piriu. Zippo te rog sa ma lasi cu sculatul la ora 5 pentru ca nici in armata nu m-am sculat la ora asta si pe urma nu ai vazut cum au cazut toti seara, inclusiv tu, la Buzau. Ori eu vreau sa mergem linistiti fara graba si sa vedem locuri frumoase toti , nu unii sa se dea si alti sa inghete, adica cum plecam in coloana din Bucuresti asa sa ajungem seara la pensiune iar cei care au probleme tehnice vor fi trasi la sufa, fara discutie.Oricum verificati-va masinile ca a-ti vazut ce a iesit la ultima intrunire. Cei care vor sa se dea au timp duminica dimineata pina la prinz cind o sa ridicam ancora de la pensiune. Eu deja mi-am facut bagajul ! :lr www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 Am vorbit la pensiune unde sunt 12 camere x 2 pers. + citeva casute care sunt facute asta vara bine izolate si cu calorifer inauntru. Pretul este de 130 ron /camera cu mic dejun pentru 2 persoane. Camerele au baie cu dus, TV, sunt foarte curate si mari. Seara in functie de cum vrem mincam de la noi, facem gratar sau ne face de la bucatarie ce ne dorim. Au si bar asa ca nu se duce lipsa de nimic. Si pe linga asta locatia este superba. Varianta Cumpana nu prea o agreez deoarece s-a cam degradat si daca ai norocul sa urci pina la etajul 3 cred ca-ti piere cheful de altceva !!!!!! Am inteles ca pe alocuri este si zapada asa ca o sa fie foarte interesant traseul, care de altfel o sa fie in totalitate pe drumuri forestiere, care nu pun in pericol suspensiile masinilor care nu au garda ridicata. Asa ca va rog sa-mi comunicati cine vine - cite persoane - si cum facem seara cu mincarea ( au o ciorba bunaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!! cu ardei iuteeeeeee ) pina Miercuri 05/12/2007 orele 20,00 ! Traseul : Bucuresti plecare ora 08,00 - Pitesti - Curtea de Arges -primul popas la benzinarie pentru ultima alimentare cu carburanti - Robaia (73c) - Bradetu -drum forestier - Valea Vilsanului - Poiana Maracine - pauza de prinz la un foc si un gratar, eventual - drum forestier pina la Lacul Vidraru - Pensiune - cazare (aici trebuie sa discut cu focul de tabara si tuica fiarta) Cu mine puteti sa luati contact si telefonic la nr:0746295078 sau 0720565097 Cititi, intrebati-va nevestele sau prietenii si sunati-ma in urmatoarele 48 de ore ! www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Tura la Vidraru Am fost la Campulung (la etapa de campionat) in week end-ul care tocmai a trecut si pot sa va spun ca in zona, acolo unde nu este zapada este totusi gheata (si chiar foarte multa).Deci atentie la traseu si la dotarile masinilor. Daca traseele sunt la soare, dupa ce acesta a rasarit, sa vezi noroaie.........In orice caz distractie placut si "sa aveti drumuri bune" most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Noi nu putem veni ! Distractie placuta tuturor care mergeti "pe Vidraru" ! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Decembrie 4, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Silviub - noi o sa mergem pe drumuri forestiere asa ca noroaie nu gasim doar pe unde se mai scurge apa dar dupa cite imi aduc aminte drumul este cu piatra asa ca eu zic ca merge. Voi a-ti prins o vreme destul de rece dar acum se pare ca o sa fie cald cu temperaturi peste 0 grade. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 ok deci pana acum lista arata asa: 1. niros05 2. vitalies 3. florin75 (? - confirmare) 4. expertxyz 5. mrJv 6. Marius C alias Turagmes (?) 7. suzuker 8. zippo corect? Eu deja mi-am facut bagajul ! eu mi-am facut deja sandwichurile :grin: Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 o sa poata pe unde o sa poata si a mea si a lui redscarlet :) daca binevoieste sa se inscrie si dumneaei :D app: vin si eu :) Pai...va multumesc pentru invitatie, insa nu cred ca voi aparea. Nici de data asta... Am alta promisiune de onorat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 nu pot veni....maxima parere de rau. :ang2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 care e cea mai slab echipata masina care participa la aventura asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator expertxyz Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 ok deci pana acum lista arata asa: 1. niros05 2. vitalies 3. florin75 (? - confirmare) 4. expertxyz 5. mrJv 6. Marius C alias Turagmes (?) 7. suzuker 8. zippo corect? Eu deja mi-am facut bagajul ! eu mi-am facut deja sandwichurile :grin: Pe mine scoteti-ma de pe lista saptamana asta. Nu ma satisface cum imi merge masina (in momentul asta) si nu risc. Imi cer scuze si cu mare placere vin data viitoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Decembrie 5, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Pe acest traseu pot merge masinile care au echiparea standard. Daca cumva prin absurd nu putem trece de o zona care este foarte grea poate din cauza zapezii vom face o alta ruta. Solutii sunt asa ca cine are placere vine pentru ca nu-si v-a rupe masina iar de ramas pe undeva nici vorba.Miine seara voi fi pe net pentru a face lista pentru a suna pe cei de la pensiune. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 merci de raspuns Niros. Mi-ar placea sa va cunosc, insa mi-ar placea sa pastrez si masina asa cum e ea acum, impecabila. Stiu cum facem si noi la moto ... la plecare "Bai daca e nasol ne intoarcem si ocolim" ... apoi "hai ba ca nu mai e mult, mai impingem putin .... trecem pana la urma" ... si pana la urma le tragem cu chingi si le dam de toti peretzii :grin: Daca ma hotarasc scriu si eu maine in timp util :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Decembrie 5, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Nu stiu cu cine ai mai fost pe trasee dar sa stii ca nici eu nu vreau sa-mi dau masina de copaci in special ca este masina de zi cu zi cu care imi fac treaba. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 merci de raspuns Niros. Mi-ar placea sa va cunosc, insa mi-ar placea sa pastrez si masina asa cum e ea acum, impecabila. Stiu cum facem si noi la moto ... la plecare "Bai daca e nasol ne intoarcem si ocolim" ... apoi "hai ba ca nu mai e mult, mai impingem putin .... trecem pana la urma" ... si pana la urma le tragem cu chingi si le dam de toti peretzii :grin: Daca ma hotarasc scriu si eu maine in timp util :h5 Vezi, daia nu te va confunda lumea cu mine niciodata! Eu dau cu masina de copaci, starea "impecabila" sau "tzipla" eu nu le am in vocabular ... M-ai pus la zid si mai etichetat intr-un moment cand habar nu aveai de ce se intamplase acolo ca nu ai participat si nu ma cunoscuse-i face-to-face ... NU este un mesaj de plata cu aceeasi moneda , poate fi considerat un "fapt divers"! Stai linistit baietii merg pe drumuri bune (majoritatea asfaltate)...Asta ca sa nu iti faci probleme! Daca te duci: distractie placuta si timp frumos (ca vad ca afara ploaia nu se mai opreste de cateva zile) Daca ramai intepenit cu masina call me ... si poate o sa apar dintre noroaie si copaci si te ajut :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator florin75 Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 In cazul meu s-ar putea sa fie vorba doar de o zi! Nu stiu insa daca sambata sau duminica! Voi cand aveti de gand sa faceti un pic de forestier? Ca partea cu soseaua e foarte plictisitoare cand conduci un Aro! In cazul in care imi montez statia pana atunci, voi pe ce canal veti sta? Pe binecunoscutul 16 sau altul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate