MMC Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: Off-road turistic In mesajul meu scria soft in nici un caz extrem.. :hi Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: Off-road turistic sunt ceva drumuri prin Dobrogea...trebuie sa-ti iei cu tine provizii ptr 3 zile ptr ca pe acolo nu prea intalnesti picior de om.... sa arunc un ochi pe niste harti ....in orice caz pe malul dobrogean al Dunarii sunt niste peisaje superbe :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: Off-road turistic Daca ma poti ajuta cu info :W Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Iunie 2, 2008 Partajează Postat Iunie 2, 2008 Re: Off-road turistic Ceva info ?? :hi Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iunie 2, 2008 Partajează Postat Iunie 2, 2008 Re: Off-road turistic Ceva info ?? :hi da chiar asa ..... ceva info despre tine ? Noi avem un obicei sa spunem gastii cine santem , cam ce utilaje avem prin curte ,ce pasiuni si alte de astea. Mai este scris prin Regulament ca LOCATIA este obligatorie in PROFIL Te rugam frumos sa ne faci hatarul asta . In rest i-ti urez :W in :cl si :sr daca te-am stresat dar ne :F in teren Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Iunie 2, 2008 Partajează Postat Iunie 2, 2008 Re: Off-road turistic Am remediat, multumesc de atentionare. Scuze de greaseala. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate