Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Off-road turistic

niros05

Postări Recomandate

Raman acasa :ang . Am probleme la cureaua de ventilator. Din cauza aceasta alternatorul nu mai incarca si in plus am ramas si fara servo directie. Azi o duc la mecanic, dar nu cred ca o rezolv pana sambata dimineata, dat fiind faptul ca are atelierul plin.

Daca totusi reusesc, dau semn din timp. :cry:

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Raman acasa :ang . Am probleme la cureaua de ventilator. Din cauza aceasta alternatorul nu mai incarca si in plus am ramas si fara servo directie. Azi o duc la mecanic, dar nu cred ca o rezolv pana sambata dimineata, dat fiind faptul ca are atelierul plin.

cam multe probleme ia ti si tu o masina :twisted:
0741140440-Robert
Link spre comentariu

salutari

Sal Niros, gashca

Nu putem sa o facem in urmatorul wk?

Tre' sa plec cu nea' Ionescu la Plaiul Foii la o alta prieteneasca off, si se la sa si cu urcare pe munte - coltzari si tot tacamu' nu o organizez eu asa ca nu pot cere nimanui sa ma insoteasca, deci ideea e ca mor sa fac Vidraru din nou dar nu pot saptamana asta, daca e next week ma bag.

Stima,

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu

Si poate o gasim si pe Elodia sa termine si dd telenoveaua de pe zero tv :cr
ce sa ti spun doar ca ai inceput si in timpul liber sa faci servici :twisted: dar vizavi de elodia chiar nu stii ca au gasit o(in padure dup o cioata ai sugea pul... lui cioaca)se vede ca acolo la bacanie unde lucrezi nu exista asemenea indicii :h5
0741140440-Robert
Link spre comentariu

merci de raspuns Niros. Mi-ar placea sa va cunosc, insa mi-ar placea sa pastrez si masina asa cum e ea acum, impecabila. Stiu cum facem si noi la moto ... la plecare "Bai daca e nasol ne intoarcem si ocolim" ... apoi "hai ba ca nu mai e mult, mai impingem putin .... trecem pana la urma" ... si pana la urma le tragem cu chingi si le dam de toti peretzii :grin:

Daca ma hotarasc scriu si eu maine in timp util :h5

Vezi, daia nu te va confunda lumea cu mine niciodata! Eu dau cu masina de copaci, starea "impecabila" sau "tzipla" eu nu le am in vocabular ...

M-ai pus la zid si mai etichetat intr-un moment cand habar nu aveai de ce se intamplase acolo ca nu ai participat si nu ma cunoscuse-i face-to-face ...

NU este un mesaj de plata cu aceeasi moneda , poate fi considerat un "fapt divers"!

Stai linistit baietii merg pe drumuri bune (majoritatea asfaltate)...Asta ca sa nu iti faci probleme!

Daca te duci: distractie placuta si timp frumos (ca vad ca afara ploaia nu se mai opreste de cateva zile)

Daca ramai intepenit cu masina call me ... si poate o sa apar dintre noroaie si copaci si te ajut :h5

Yonut, ai un avertisment de la mine pentru caterinca pe care o faci in acest topic. Esti offtopic. Daca doresti si tu sa mergi la intalnirea respectiva , te inscrii, daca nu atunci lasa lumea in pace. Daca vrei sa dai sfaturi cuiva, foloseste mesageria privata.

Link spre comentariu

Re: salutari

Sal Niros, gashca

Nu putem sa o facem in urmatorul wk?

Tre' sa plec cu nea' Ionescu la Plaiul Foii la o alta prieteneasca off, si se la sa si cu urcare pe munte - coltzari si tot tacamu' nu o organizez eu asa ca nu pot cere nimanui sa ma insoteasca, deci ideea e ca mor sa fac Vidraru din nou dar nu pot saptamana asta, daca e next week ma bag.

Stima,

Si eu as fi incintat sa o aminam cu o saptamina din motive de sanatate. Nu stiu daca o sa pot veni saptamina asta, momentan e incerta treaba. :-(

Link spre comentariu

Chiar doream sa-ti scriu. Ma duc azi la mecanic, si am de gand sa stabilesc exact ce fac si cu reductorul. Oricum te sun de acolo si facem impreuna o lista cu piesele de care am nevoie. Multumesc!

P.S. da' nu-mi cumpar eu G? :gr1

Mmmmm... NISSAN!

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Si poate o gasim si pe Elodia sa termine si dd telenoveaua de pe zero tv :cr
ce sa ti spun doar ca ai inceput si in timpul liber sa faci servici :twisted: dar vizavi de elodia chiar nu stii ca au gasit o(in padure dup o cioata ai sugea pul... lui cioaca)se vede ca acolo la bacanie unde lucrezi nu exista asemenea indicii :h5

:g Ce sa faci, il lasam pe Lazarus (suspect, foarte suspect!) :ga

Mmmmm... NISSAN!

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Chiar doream sa-ti scriu. Ma duc azi la mecanic, si am de gand sa stabilesc exact ce fac si cu reductorul. Oricum te sun de acolo si facem impreuna o lista cu piesele de care am nevoie. Multumesc!

P.S. da' nu-mi cumpar eu G? :gr1

:g
0741140440-Robert
Link spre comentariu

Deci se pare ca lumea este f.f.f.f. ocupata in perioada asta. Cred ca ar trebui sa fac un sondaj , ca tot ma pricep la asta si sa vad daca lumea de aici este pentru calatorii sau doar pentru a vorbi pe net.

Eu o sa plec oricum asa ca o sa merg pe varianta Chitila pentru ca mie nu-mi place autostrada si ma voi trezi ca boierul la 8 si voi ajunge la capatul tramvaiului pe la 10. Daca totusi vine cineva am telefoane mobile, statie pe 16 si email dar care momentan da semne de oboseala dupa ploaia asta.

Asa ca va salut si va doresc un sfirsit de saptamina asa cum va doriti ! :pl1

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Vizitator nanuk
Deci se pare ca lumea este f.f.f.f. ocupata in perioada asta. Cred ca ar trebui sa fac un sondaj , ca tot ma pricep la asta si sa vad daca lumea de aici este pentru calatorii sau doar pentru a vorbi pe net.

Eu o sa plec oricum asa ca o sa merg pe varianta Chitila pentru ca mie nu-mi place autostrada si ma voi trezi ca boierul la 8 si voi ajunge la capatul tramvaiului pe la 10. Daca totusi vine cineva am telefoane mobile, statie pe 16 si email dar care momentan da semne de oboseala dupa ploaia asta.

Asa ca va salut si va doresc un sfirsit de saptamina asa cum va doriti ! :pl1

ref la net sau la calatorii, eu nu pot sa vin pt k e ziua puiului meu de urs.imi pare mai important decat o plimbare......nu va mai hazardati in declaratii si judecati,va rog eu muuuult de tot...

Link spre comentariu

Cred ca am fost gresit inteles.

Nanuk - nu am spus-o pentru cineva anume si apropo "LA MULTI ANI !" pentru puiul tau, ci in general.

Am incercat initial sa scot din rutina de zi cu zi si spre deconectare persoane care tot bateau apropouri pentru iesiri de o zi si am incercat sa-i scot la Calugareni dar nu sa putut. Acum m-am gindit ca-i mai incitant o deplasare in zona Lacului Vidraru. Eu unul am mers, m-am imprietenit cu administratorul pensiunii care de altfel m-a invitat la el unde am mincat sorici (ca tocmai taiase un porc) au facut o friptura pe disc si am degustat o tuica fiarta. A doua zi am urcat pe Transfagarasan pina la Cabana Capra de unde se vedeau muntii ninsi in bataia soarelui.Acolo am avut placerea sa scot din zapada citeva turisme care nu aveau gume corespunzatoare.

Asa ca m-am intors acasa cu "bateriile" incarcate pentru inca o saptamina de cosmar in capitala.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Vitali scuze cu pozele dar am avut calculatorul defect asa ca in seara asta abia am reusit sa-mi vizitez casutele postale de la cele 3 adrese de net, si inca mai am de vizionat cred ca pina dimineata. Poate ne vedem la umanitara simbata 22.12.2007

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Re: Off-road turistic

Pentru ca vremea incepe incet, incet sa se incalzeasca vrea sa reiau discutia traseelor de off road turistic unde sa participe toate masinile care nu sunt pregatite pentru adevaratul off road. Acum am o siguranta in plus pentru ca am reusit sa-mi pun un troliu, sa-mi inalt masina si sa-mi pun niste gume adecvate. In functie de vremea asta capricioasa o sa vad daca pot simbata sa dau o fuga pina la Vidraru ca sa vad cum se prezinta traseul pe care-l descoperisem anul trecut si cum mai este cu cazarea.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Vizitator koala

... Acum am o siguranta in plus pentru ca am reusit sa-mi pun un troliu, sa-mi inalt masina si sa-mi pun niste gume adecvate...

Vezi Nirose, ca masina se murdareste ingrozitor daca o bagi prin padure :ha: :ha: :ha: ... iar catifeaua se strica de la prea multe spalari ...

Link spre comentariu

Vizitator laserban

Pentru ca vremea incepe incet, incet sa se incalzeasca vrea sa reiau discutia traseelor de off road turistic unde sa participe toate masinile care nu sunt pregatite pentru adevaratul off road. Acum am o siguranta in plus pentru ca am reusit sa-mi pun un troliu, sa-mi inalt masina si sa-mi pun niste gume adecvate. In functie de vremea asta capricioasa o sa vad daca pot simbata sa dau o fuga pina la Vidraru ca sa vad cum se prezinta traseul pe care-l descoperisem anul trecut si cum mai este cu cazarea.

Daca poti duminica poate merg si eu

Link spre comentariu

Din cite observ eu nu cred ca voi merge acum din cauze diverse.

Cind voi merge voi scrie pe site.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare