pantzerrow Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Rosia Montana Nu este un indemn la anarhie, este un indemn la ai ajuta pe cei care isi freaca mainile cand vad conturi de buget pline gata de papat "sa moara" incet si sigur ...pe limba lor. Sa nu mai fie bani de pensii, de plata a bugetarilor ...si sa vedeti atunci ...schimbare ...:wink: In maxim 3 luni statul va deveni total falimentar ... Dar de asta ce spui ? Nu stiu cat e de adevarat dar e o idee ! http://intreprinzatori.ro/calea-antreprenoriatului/un-intreprinzator-roman-cere-statului-documente-justificative-pentru-a-si-plati-taxele-si-impozitele/ Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Rosia Montana Nu ne putem multumi ca nu exista altii mai buni ...nu ...hai sa nu mai dam nici un leu la stat, hai sa nu mai mergem la vot, hai sa-i contestam pe cei de la putere PRIN NEIMPLICARE in NIMIC, ptr ca orice actiune de tip revolta naste intotdeauna lideri care odata ce ajung sa ne conduca fiind alternativa la ceea ce am avut, vor deveni tot mai calici, tot mai versati, tot mai nemernici... Nu este un indemn la anarhie, este un indemn la ai ajuta pe cei care isi freaca mainile cand vad conturi de buget pline gata de papat "sa moara" incet si sigur ...pe limba lor. Interesant, ce te faci insa daca intra si RO in rindul tarilor "civilizate" ? in nl de exemplu pentru crima scapi cu 5 ani, poate si mai putin, pentru frauda si taxe insa intre 12 si 20 ani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Rosia Montana Stai putin ca eu nu vorbesc aici nici de frauda, nici de evaziune si nici de sustragere de la plata taxelor ...spun clar ca nu voi mai plati taxe pana cand ...banii mei vor fi folositi unde trebuie ...de cine trebuie! Atata timp cat acesti bani se duc fix in buzunarul unor baroni, maroni sau ce mama masii mai sunt ...atunci ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Rosia Montana Stai putin ca eu nu vorbesc aici nici de frauda, nici de evaziune si nici de sustragere de la plata taxelor ...spun clar ca nu voi mai plati taxe pana cand ...banii mei vor fi folositi unde trebuie ...de cine trebuie! Atata timp cat acesti bani se duc fix in buzunarul unor baroni, maroni sau ce mama masii mai sunt ...atunci ... pai daca doar spui si tot platesti nu am facut nimic. cred ca cel mai inteligent lucru si legal in acelasi timp ar fi sa consumam cit mai putin, asta ar lovi automat si in taxe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IlieGeologie Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Rosia Montana Crezi ca taxele nou bagate si cele ce vor urma din 2014 sunt rezultatul dorintei de a face ceva pentru acest popor? Nicidecum ! Aceste taxe reprezinta neoficial confirmarea ca pusculita e goala, "suta aia de euro de la saltea" a fost schimbata acum cateva luni iar daca nu vine un imprumut sa mai fie ceva de furat... @Iliegeologie nu iti contest cunostintele in domeniu insa, in privinta panzei freatice cat si a adancimii unde se gaseste aceasta cred ca e nevoie sa mai repeti putin de prin carti caci e posibil sa te inseli. Exploatarea gaselor de sist a fost dovedita periculosa in mai toate tarile unde s-a facut asta si unde nu s-a stopat din timp a creeat efecte ireversibile. Aici as puncta nu numai contaminarea panzei freatice ci in mod special RETRAGEREA FORTATA la adancimi foarte mari a panzei freatice. Un exemplu concludent l-am aflat saptamana trecuta cand am ajuns cu treaba in zona Falticeni. Dupa ce o stire anunta prin 2010 ca: http://suceavapenet.ro/2010/06/municipiului-suceava-va-beneficia-de-alte-23-milioane-euro-pentru-lucrari-de-alimentare-cu-apa-si-canalizare/ In zona s-a forat de curand un put la o adancime de 1000 m care a facut parte din programul deschis mai sus. La cateva luni, apa din fantanile oamenilor s-a retras facandu-le in mare parte inutilizabile. Acum oamenii au ramas fara apa de baut iar situatia a fost salvata prin racordarea lor la un sistem de alimentare cu apa PE BANI . Intreband cum fac cu animalele in cazul asta...."pai caram apa in butoaie de muraturi de la apa raului Moldova" Deci daca un put care s-a sapat intr-un cadru organizat la 1000 m a facut atatea pagube in reteaua hidrografica subterana din zona, oare care ar fi efectele unor exploatari ilegale, facute in graba si de niste nenorociti (vezi cabluri instalate noaptea, incalcari de proprietati, lipse de avize si aprobari etc). Imi pare foarte rau ca m-am bagat in discutie. Pina nu explic ce inseamna o sonda, cimentare, fracturare hidraulica, etc e greu de discutat si inteles. Mi-a luat 5 ani de scoala si fo’ douaj de meserie si am incercat s-o fac acum. Asa ca m-am logat pe site si am inceput povestea care a durat cam … 5 ore. Am facut un scurt manual de geologie, dar cind am apasat butonul “Trimite”, totul a disparut si mi-a aparut mesajul cum ca nu-s logat. Asa ca totul a disparut. Fo’ 5 ore si citeva pagini scrise. Imi vine sa pling. Pe bune! Asa ca acum voi fi scurt: 1.“in privinta panzei freatice cat si a adancimii unde se gaseste aceasta cred ca e nevoie sa mai repeti putin de prin carti caci e posibil sa te inseli.” Eu ma refeream la adincimea pinzei de apa freatica dulce, care nu depaseste 200m in Romania. Apoi, mai in adincime, e de nebaut. Exista apa si la 5000m, dar e sarata!! 2. “Exploatarea gaselor de sist a fost dovedita periculosa in mai toate tarile unde s-a facut asta si unde nu s-a stopat din timp a creeat efecte ireversibile.” Adevarat, dar asta doar daca cimentarea sondelor nu s-a facut cum trebuie. 3. “Aici as puncta nu numai contaminarea panzei freatice ci in mod special RETRAGEREA FORTATA la adancimi foarte mari a panzei freatice. ” Aceeasi cimentare e de vina si aici. 4. “In zona s-a forat de curand un put la o adancime de 1000 m care a facut parte din programul deschis mai sus. La cateva luni, apa din fantanile oamenilor s-a retras facandu-le in mare parte inutilizabile.” Bineinteles. Daca deschizi un put si nu-l cimetezi, toate acviferele traversate vor intra in contact unul cu altul si apa va cobori la ultimul nivel. Deci apa cu pricina trebe ca-I acum la 1000m, amestecata cu apa sarata. Si cine-o sapat putul? Chevron sau municipalitatea? ........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr ... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Rosia Montana http://vimeo.com/78274049# 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Re: Rosia Montana Fara comentarii !!!! http://vimeo.com/77115864 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
111lsd Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 (editat) Daca spunem acum un "NU" mare vom salva o zona superba "Rosia exista datorita mineritului". Dar mineritu-i una si daramarea unui munte intr-o zi e alta. Sa fure unii mai putin si nu mai e nevoie sa ne vindem muntii Editat Noiembrie 15, 2013 de Astral 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: Rosia Montana ... intamplator dintr-un articol de presa publicat acum ceva vreme: " Mark Rich este un nume care aproape nu mai are nevoie de prezentare. Magnat evreu cu cetatenie americana si israeliana, escroc si evazionist de talie mondiala, face parte din cartelul ocult Rothschild-Soros si este colaborator apropiat al servicului israelian de spionaj, Mossad. El s-a aflat in spatele firmei “canadiene” Gold Corporation, companie cu 80% actionariat pestrit, pe care il controleaza insa Rich si care a preluat unul dintre cele mai mari zacaminte de aur si argint din lume, cel de la Rosia Montana, in Transilvania (cel mai mare din Europa: peste 800 de tone de aur pur si peste 2.000 de tone de argint pur). Ca urmare, zacamantul de la Rosia Montana urmeaza a fi epuizat de catre Glod Corporation Ltd in numai 15 ani, Statului Roman revenindu-i din aceasta exploatare doar 2%. Creierul afacerilor lui Mark Rich in Romania este considerat a fi Stephan Lowy, evreu polonez nascut la Lemberg, in Galitia, membru al mafiei evreiesti canadiano-americane, Koscher, avand vechi legaturi cu Romania. " dar de recomandat sa cititi tot articolul: http://2blackjack1.wordpress.com/romania/doi-ani-de-cand-israel-a-cumparat-romania/ Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IlieGeologie Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 (editat) Re: Rosia Montana http://vimeo.com/78274049# MOTII NOSTRI. Atiti cit or mai ramas... Editat Noiembrie 15, 2013 de IlieGeologie ........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr ... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IlieGeologie Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: Rosia Montana Fara comentarii !!!! http://vimeo.com/77115864 ITI VINE SA PLINGI SI SA INTRI IN PAMINT DE RUSINE CIND VEZI PRIVIREA FIMEII DIN FILM. E PRIVIREA UNUI NEAM CE-O STAT ACLO DE INAINTE DE CHRISTOS SI PE CARE NIME SI NIMIC NU L-O DOBORIT. Oare HOTII aia de sus or hi vazut filmu? ........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr ... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Re: Rosia Montana http://www.tvrplus.ro/editie-ora-de-business-152845 Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Re: Rosia Montana http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16146416-mai-multe-ong-uri-internationale-cer-canadei-nu-mai-sustina-proiectul-minier-rosia-montana.htm Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Re: Rosia Montana Stiam demult de spagile mari pe care le plateste RMGC dar acum le avem si oficiale: http://www.riseproject.ro/articol/pe-cine-a-platit-rmgc-in-2013/ Aveti rabdare si studati materialul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Decembrie 6, 2013 Partajează Postat Decembrie 6, 2013 Re: Rosia Montana ce suuuumeeee... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 9, 2013 Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Re: Rosia Montana Si valoarea mai aproape de adevar a Rosiei Montane incepe sa iasa la lumina : http://descrieri.ro/cel-mai-mare-jaf-de-pe-terra-6-300-de-miliarde-de-euro-valoarea-reala-a-zacamintelor-de-la-rosia-montana/ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Re: Rosia Montana Se pare ca azi vor sa treaca legea minelor pe sustache! http://rosiamontana.org/ro/stiri/azi-putem-pierde-ro-ia-montan-stare-de-necesitate-live - „Nici nu mai vreau să vorbesc despre această lege, atât de flagrantă, dacă legea vine şi spune fără nicio motivare că orice proiect minier este de interes naţional deosebit ”, a declarat Ştefania Simion, consilier juridic la Alburnus Maior, participantă la şedinţa comisiilor. „N-are nicio legătură nici cu Constituţia, nici cu CEDO, nici cu tratatele UE. Singurul lucru pe care îl spun e că de acum suntem în legitimă apărare faţă de statul român. Să vină şi să încerce să pună în aplicare o asemenea lege la Roşia Montana", sursa Voxpublica, articol aici. In tot raul e si un bine: macar acum, pana si cei mai prosti si mai adormiti romani vor intelege cum sta treaba, si ce au de facut! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 (editat) Re: Rosia Montana la ora asta sunt proteste la Bucuresti chiar la palatul parlamentului. La Cluj, protestatarii au ocupat sediile partidelor. Acum e momentul sa fim uniti si sa actionam impotriva celor care vor sa ne ia casele si sa ne otraveasca viata Un mesaj pentru ignoranti, pentru cei comozi si pentru care pe care ii intereseaza doar ziua de azi: Cititi amendamentele propuse pentru modificarea legii minelor si veti ramane stupefiati. Editat Decembrie 10, 2013 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Re: Rosia Montana Timp pierdut , fratilor ! Ceea ce sa intampla , la rosia Montana , cu gazele de sist , cu aluminiul ...cu petrolul ...si cu toate nefacutele din Romania , sunt doar efecte ale unui sistem social si economic defect . Asta vor si cei care ne detin la propriu. Sa fim ocupati cu combaterea efectelor si nu a cauzei. Maine au sa apara alte efecte , alti protestatari , alti combatanti . Atata timp cat nu se schimba sistemul generator de aberatii , ne vom scalda in mocirla in care ne tin cei care ne detin . 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Re: Rosia Montana Timp pierdut , fratilor ! Dimpotriva. Fix asta se produce acum: schimbarea sistemului. Daca cineva crede ca toate evenimentele din ultima vreme sunt apa de ploaie, se inseala amarnic. Ceea ce se petrece acum in Romania este inceputul sfarsitului actualului sistem. Probabil ca procesul va fi unul lung, si anevoios, dar deja este in derulare. Vorba acelui banc: mai imprastiati baieti, mai imprastiti... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Re: Rosia Montana Optimus , la noi doar acum incep sa se vada. In alte tari unde victoriosul sistem capitalist si miraculoasa piata libera sunt mai vechi , s-au intamplat astfel de lucruri cu zeci de ani inainte , se intampla si acum si nimic nu se schimba. Exista un prag al suportabilitatii pe care oameni foarte bine platiti si foarte bine pregatiti il testeaza permanent. Ei sunt sclavi ca si noi ai ...celor care fac cartile. Ceva mai bine imbracati si cu colivii poleite , dar tot niste detinuti . Mai este mult pana se va atinge pragul de suportabilitate. Eu cred ca nu se va atinge niciodata , pentru ca oamenii cu cat sunt mai prosti , cu atata suporta mai multe nedreptati. Din pacate , oamenii sunt prosti . Priveste in jurul tau si ai sa constati chiar tu acest lucru. Nu trebuie decat sa mentina actuala stare a lucrurilor. O masa de semidocti convinsi ca inteleg cum stau lucrurile , ca stiu de toate si ca pot schimba ceva. Li se mai da cate un os de ros , o mica victorie , mai elibereaza niste puscariasi , mai impun o taxa . Mintea umana functioneaza prin asociere. Daca ii dai prostului o felie de paine si un sut in c..oaie , va gandi ca il cam dou outele , dar a fost buna painea ..asa ca data viitoare :da-ne Doamne , nu ne lua ! " . Cum poti lupta cu prostia ? Nu merge ...te coboara la nivelul ei si te invinge cu experienta . Nu se va schimba nimic. Putem no i, cel mult sa dam din coate si sa facem compromisuri pentru a pupa in cur stapanii , in speranta ca asta va genera o subordonare a altor tampiti fata de noi . Putem doar spera ca vom urca pe o ierarhie stramba si imorala pentru a ne fi mai bine , nu ca vom schimba ceva vreodata . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Re: Rosia Montana In alte tari unde victoriosul sistem capitalist si miraculoasa piata libera sunt mai vechi , s-au intamplat astfel de lucruri cu zeci de ani inainte , se intampla si acum si nimic nu se schimba. Pai tocmai de-aia Romania va fi un exemplu pentru intreaga lume. Stiu cum functioneaza sistemul, si stiu si cat de pe dinafara sunt occidentalii. Lor le este si mai greu sa se trezeasca pentru ca "visul democratic" i-a tampit aproape de tot. Avantajul Romaniei este altul, si anume calitatea locuitorilor acestor meleaguri. Chiar de-aia in ultimii zeci de ani s-au facut eforturi enorme pentru tampirea populatiei si generalizarea opiniei ca romanul este in toate felurile negative. In mare le-a tinut, pana la un punct. Ceea ce constat eu pe zi ce trece, este ca vrajeala asta incepe sa se destrame. Incep sa vad oameni care au o tinuta morala extraordinara, o forta launtrica impresionanta, si care deja incep sa se implice. Vad ca incepe sa se trezeasca pana si in omul de rand acea constiinta care a permis acestui popor sa reziste in ultimele 2-3 mii de ani unor atacuri colosale din partea veneticilor. Eu zic ca avem toate motivele sa fim optimisti, si chiar sa punem umarul atat cat putem fiecare pentru a salva tara asta, si implicit pe noi cei care traim aici. Si asta pntru ca se poate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Re: Rosia Montana 10 decembrie 2013 Stimati jurnalisti, Legea minelor este moarta! Modificarile aduse legii minelor nu au trecut de majoritatea Camerei Deputatilor. Cele 160 de voturi in favoare nu au fost suficiente pentru a modifica o lege organica. Cele 22 de abtineri, alaturi de cele 105 voturi impotriva modificarilor grave aduse de acesta propunere legislativa arata izolarea guvernului in intentia sa de a favoriza cu orice pret compania miniera de la Rosia Montana. Desi proportia sustinatorilor cianurii este mai mare in Parlament decat in randul cetatenilor, cei corupti de ideea mineritului cu cianuri raman totusi o voce marginala in Romania. Protestele din Bucuresti de la Avocatul Poporului, Cluj de la ocuparea partidelor si din alte orase din tara si strainatate s-au incheiat pasnic. Cetatenii ce au participat sunt in siguranta. Fotografii de la protestele din Cluj Cluj: http://goo.gl/LNXNBD Fotografii de la protestele din Bucuresti: http://goo.gl/EvY9nW “Speram ca aceasta tentativa de favorizare nelegitima a companiilor miniere sa fie ultima incercare jalnica a guvernului de a baga cu forta cianura pe gatul romanilor. Multumim tuturor celor ce cred in libertate si sunt de partea dreptatii” a declarat Eugen David, presedintele Alburnus Maior. Cu respect, Eugen David Presedinte Alburnus Maior Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Re: Rosia Montana nu este nici o victorie. am cistigat un pariu cu respingerea, eu am spus ca este diversiune, ca sa poata spune sus si tare: "respectam dorinta poporului!". tocmai ce au cistigat din nou voturi pierdute. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Re: Rosia Montana Mai oameni buni, principala urgenta este de a stopa distrugera zonei, pe de o parte, si apoi impiedicarea furtului resurselor din zona. Chiar daca hotii de la RMGC au scos deja din tara multe tone de minereu, chipurile sa le trimita pentru analize. Ca niste smecheri au si ei niste socoteli paralele, e treaba lor. Este oarecum firesc, cata vreme ei vor mai exista, sa-si doreasca diverse combinatii. Dar cel mai important lucru este ca romanii incep sa se trezeasca, sa se mobilizeze, si toate aceste victorii insumate, chiar asa mici cum or fi ele, ne dau tuturor mai mult curaj, mai multa incredere. Aveti grija ca multi ati devenit tributari unor viziuni prefabricate de catre sistem, referitor la cum se petrec lucrurile pe lumea asta. Si ce nu intra in sabloanele astea, "nu exista". Am observat ca marea majoritate a emisiunilor cu teme istorice de pe canalele TV "celebre" sunt pline de mistificari, creatoare de confuzii. Si asat este cea mai simpla modalitate de a ascunde adevarul. Tocmai asta este partea faina a situatiei de la noi, ca de data asta lucrurile se petrec altfel. Daca pana acum, anumite evenimente importante din istoria romanilor, dar si din toata lumea, s-au produs "organizat", si intr-o maniera oarecum teatrala, adica cu tot tacamul bine pus la punct, si asta datorita faptului ca anumite cercuri de interese au dorit ca acele evenimente sa se produca, mai ales sub dirijarea lor, pentru a le putea controla, de data asta, pionii principali nu mai sunt papusarii, ci oameni simpli, cei care sunt confruntati direct cu problemele in cauza. Sunt de acord ca lucrurile nu se vor opri aici, ca mai este cale lunga de strabatut si nu ne putem culca pe o ureche. Dar daca nu vedem si nu putem aprecia ceea ce deja facem bine, ne taiem singuri craca de sub noi. Ar fi foarte util sa cantariti mai bine evenimentele din zilele astea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate