Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Balea Lac - distractie si peripetii....fara offroad

vitalies

Postări Recomandate

In WE ce tocmai a trecut am plecat la Balea. Tocmai implinisem 39 de primaveri si am zis sa fac o iesire cu cativa prieteni. Din start va zic ca nu a fost iesire cu intentie de offroad ci de relaxare. Cabanierul de la cabana paltinu de la Balea imi este prieten si mi-a tinut 4 camere. Participantii - eu, cristiblondu, orlando si shultz. Am parcurs cei 200 si ceva de km super bine pana cand chiar in fata tunelului inainte de Balea ne-am trezit cu un munte de zapada in mijlocul drumului. In spatele lui Un autocar cu 30 de copii si mai multe turisme. Initial am crezut ca e vre-o avalansa, ca sa constam ca de fapt zapada a fost pusa intentionat de cei de la drumuri ca sa blocheze drumul. :dr3 tipic mioritic - in toata lumea drumarii deblocheza drumuri - un Romania le blocheaza. Duypa ce le-am umplut frigiderul cu carne imbecililor care au luat asemenea decizie am sunat la cabana - surpriza cretinii de la drumuri au facut un maldar de zapada si mai mare pe partea cealalta a tunelului. Trebuia sa facem ceva - se apropia seara, de intors era stupid, autocarul nu avea cum, am imprumutat 2 lopeti si o cazma de la salvamonti (multumim!!!) si am inceput sa dam zapada la o parte. Cabanierul cu baietii lui au inceput simultan pe partea cealalta. Dupa aproximativ 2 ore de sapat am reusit sa creeam un tunel suficient sa incapa autocarul si masinile. Am ajuns la cabana am sarbatorit - dimineata cand ne-am trezit ce credeti ca se intampla - bradipsihicii de la drumuri au venit cu vola sa refaca blocajul - ne-au lasat nervii - am sunat pe unde am putut, ne-am pus in fata volei, am chemat televiziunea si pana la urma am castigat - capurile de cur de la drumuri au cedat, au dat la o parte zapada pusa de ei si au fugit cu coada intre picioare!!!! :banana

am dat cardul din aparat celor de la Antena1 ca sa poata folosi pozele si filmarile pentru reportaj - zilele astea o sa ajunga inapoi la mine si o sa pot sa pun si poze - pana atunci reportajul de la antena

http://observator.antena1.ro/eveniment/Cine-a-pus-zapada-n-drum_12967.html

dupa ce ne-am intors victoriosi la cabana am fost provocati sa participam la jocurile zapezii - cu aceasta ocazie din 4 probe la 3 i-am batut si anume la fotbal, la trasul franghiei si la tir unde eu am luat locul 1 la barbati iar Natali la femei. Am pierdut doar la volei - doar pentru ca in echipa adversa a jucat o gagica care joaca in divizia A la volei : Lol :

uitati-va spre sfarsitul reportajului sunt imagini cum ne luptam

http://observator.antena1.ro/eveniment/Zapada-estivala_12940.html

si la TVR

http://www.tvr.ro/articol.php?id=83873

au mai fost si la alte televiziuni dar nu mai am chef sa caut.

Prin urmare a fost extraordinar - racoare, distractie, seara foc de tabara, artificii - superb.

Recomand cu caldura o asemenea iesire.

O sa revin cu poze si filmulete imediat ce recuperez cardul de la antena 1

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Balea Lac - distractie si peripetii....fara offroad

hai sa traiesti ... La multi ani si sanatate...ma bucur ca mai exista oameni cu sange in cardan in tara lui Boc...:h5:br:br

p.s. cred ca emigrez in Rusia

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Re: Balea Lac - distractie si peripetii....fara offroad

La multi Ani!Vitalie!

:ha: un tricou galben in zapada....doua tricouri....Luana....in direct la Tv L-am vazut pe Orlando....n-as fii crezut ca poate sa fie asa fioros omul asta....de obicei e numai un zambet...

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare