V.I.D. Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 (edited) Re: Awning = umbrar, marchiza sau parasolar Pai si asta este retractabil in cutia lui, care arata "ca din fabrica" prins pe roof rack (se retrage automat in carcasa lui cand ii dau drumul) s-a potrivit ca uns, nu stiu cat este unul nou dar eu l-am primit gratis (este vechi dar ok.) - mai ieftin de atat nu cred ca se poate :grin: . Nu se vede asa bine din pozele pe care le-am avut ( si nici nu era intins la maxim - era proba la montare) dar arata chiar super si ii foarte practic pe malul apei la pescuit de exemplu. Pe scurt ii o marchiza, facuta din materiale reciclabile, f. ieftina (gratis), f. practica si mai arata si bine cand ii stransa ( mie imi place cum arata si desfasurata). Pe lateral este exact latimea cu cat ieseau barile transversale in afara roof-ului (roof rack-ul este prins pe barile transversale originale), pe inaltime exact inaltimea marginilor roof-ului iar pe lungime iasa putin in fata inafara roof-ului dar nu depaseste marginea parbrizului. Ce sa zic - oarecum am avut noroc: prima data a fost roof-ul si pe urma a venit "marchiza" (ecranul) dar s-au potrivit frumos. Ma uitam la poze si mi-a venit o idee: daca il intind in jos, spre sol, basca pot sa fac si cinema in aer liber :banana Asa arata strans (initial ma gandeam sa-l dau jos peste iarna dar daca ma gandesc mai bine nu cred ca are nimic daca sta si iarna pe masina - carcasa ii de tabla): Edited August 22, 2013 by V.I.D. AroM461 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOGO Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 (edited) Re: Awning = umbrar, marchiza sau parasolar Chiar arata bine...dar din pacate nu avem toti ecrane de proiector si antene militare..:wink: . UOTE=V.I.D.;905610]Pai si asta este retractabil in cutia lui, care arata "ca din fabrica" prins pe roof rack (se retrage automat in carcasa lui cand ii dau drumul) s-a potrivit ca uns, nu stiu cat este unul nou dar eu l-am primit gratis (este vechi dar ok.) - mai ieftin de atat nu cred ca se poate :grin: . Nu se vede asa bine din pozele pe care le-am avut ( si nici nu era intins la maxim and ii stransa ( mie imi place cum arata si desfasurata). Pe lateral este exact latimea cu cat ieseau barile transversale in afara roof-ului (roof rack-ul este prins pe barile transversale originale), pe inaltime exact inaltimea marginilor roof-ului iar pe lungime iasa putin in fata inafara roof-ului dar nu depaseste marginea parbriz tabla): Edited August 22, 2013 by SOGO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Re: Awning = umbrar, marchiza sau parasolar Chiar arata bine...dar din pacate nu avem toti ecrane de proiector si antene militare..:wink: . UOTE=V.I.D.;905610]Pai si asta este retractabil in cutia lui, care arata "ca din fabrica" prins pe roof rack (se retrage automat in carcasa lui cand ii dau drumul) s-a potrivit ca uns, nu stiu cat este unul nou dar eu l-am primit gratis (este vechi dar ok.) - mai ieftin de atat nu cred ca se poate :grin: . Nu se vede asa bine din pozele pe care le-am avut ( si nici nu era intins la maxim and ii stransa ( mie imi place cum arata si desfasurata). Pe lateral este exact latimea cu cat ieseau barile transversale in afara roof-ului (roof rack-ul este prins pe barile transversale originale), pe inaltime exact inaltimea marginilor roof-ului iar pe lungime iasa putin in fata inafara roof-ului dar nu depaseste marginea parbriz tabla): Un ecran nou costa cateva sute de euro , poate ajunge la mii de euro in functie de marime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.I.D. Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Re: Awning = umbrar, marchiza sau parasolar Pffffoooaiiiii.......eeee a cam crescut valoarea "dulapului" (Kangoo):grin: AroM461 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOGO Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Re: Awning = umbrar, marchiza sau parasolar Asa cum am promis iata caracteristicile si pozele umbrarului meu hand-made: - Dimensiuni 1.5x2m (se poate face cu usurinta si mai scurt sau mai lung prin schimbarea copertinei) - Masa 3.5 Kg - Prindere facila pe bare transversale (se poate adapta cu usurinta pt prindere pe roof-rack sau bare longitudinale) - Copertina este 100% bumbac, impermeabila daca este bine intinsa. Materialul este foarte gros si rezistent-folosit si de armata. - Cadru din profile de aluminiu cu rezistenta la incovoiere (acelasi material cu cel folosit pt cadrele de biciclete) - Carcasa - tub PVC (lungime totala 1.65m) - Instalare/dezinstalare rapida - 1 min/operatiune. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo2bt Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Re: Awning = umbrar, marchiza sau parasolar Eu mi-am facut unul dintr-un ecran mare de proiector, prins de roof rack (facut de mine si ala, cu scara retractabila :D ) iar picioarele dintr-o antena militara si ancorat cu sfoara si 2 cuie de cort - o sa incerc sa pun niste poze daca ma prind cum. Copertina nu-mi place - e prea mica... antenele, DA. :br 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.I.D. Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Re: Awning = umbrar, marchiza sau parasolar Super copertina SOGO! Ma gandeam ca antenele o sa-ti placa yo2bt....sunt ale tatalui meu, radioamator inrait! AroM461 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo2bt Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Re: Awning = umbrar, marchiza sau parasolar Pentru mine, asta este cea mai buna solutie. Costa putin, se gaseste peste tot, ocupa putin loc cand este impachetata, este impermeabila, are suprafata mare (ce am acum cred ca e 3x4m, dar sunt si mai mari), se monteaza usor, configurandu-se dupa "locul faptei". Dezavantajul ar fi ca daca faceti focul sub ea, se gaureste de la scantei, dar nu-i bai ca-i ieftina. Daca mergeti in desert, musai trebuie una din aia montata pe roofrack. Acolo nu gasiti copaci de care s-o ancorati si da bine in poze. :grin: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted July 10, 2020 Author Share Posted July 10, 2020 (edited) Solutia pe care am adoptat-o eu este cea a umbrarului Fiamma si care are suportul fixat de roof-rack astfel incat sa nu ramana pe masina : https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/masinile-noastre-sau-ca-si-ale-noastre/toyota/landcruiser-j7/46095-toyota-lc-kzj78-3-0td-printesa?p=1308735#post1308735 :h5 Edited August 13, 2020 by Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts