Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

accidente ciudate

barbosu
 Share

Recommended Posts

• 3 months later...

Re: accidente ciudate

:shock: :shock: :shock:

"A truck was traveling down the highway at around 1 o'clock in the morning near Tulsa, Oklahoma.

Motorcyclist was traveling at ~120mph and ran into the back of the moving semi-truck.

Truck driver said he felt the impact, and it took almost a 1/4 mile for him to pull over.

This is what he found..."

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

:shock: :shock: :shock:

"He lived! So wear your helmet!"

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Nu pare a fi prea viu!

Textul e cel original, care insotea imaginile. Nici mie nu-mi pare prea plin de viata... dar asa zic aia, ca ar fi avut zile!

eu cred ca era inconstient si la propriu si la figurat, dar totusi casca e foarte buna mai ales cand este purtata

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Ala e mort de 100 de ori - cred ca nu mai are nici o vertebra cervicala intreaga. Am auzit in Franta cum li se spune srcastic la motociclisti - donatori de organe! Or sti ei ceva!

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Ala e mort de 100 de ori - cred ca nu mai are nici o vertebra cervicala intreaga. Am auzit in Franta cum li se spune srcastic la motociclisti - donatori de organe! Or sti ei ceva!
Ala nu e mort....e doar putin curios. Voia sa vada ce are ala in camion :-P :ha:
Unde esti tu Tepes Doamne...???

exact, ca dupa accidentul asta s-a dat o lege ca toate camioanele din america sa poarte un anuntpe spatele remorcii cu ce transporta ca sa nu-si mai bage nimeni nasul unde nu le fierbe oala

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Ai dreptate! Uitati aici cateva detalii despre accident:

http://www.tulsaworld.com/webextra/cont ... 043007.pdf

http://www.tulsaworld.com/TWPDFs/2007/F ... 7_A_10.pdf

La a 2-a adresa, in josul paginii.

apropos de poza de mai sus....azi au fost pline drumurile de donatori de organe.....iesiti la asfalt uscat :-P :-P :-P
Nu stiu ce ti se pare amuzant....plm eu nu sunt deloc vesel cand vad asta. BA CHIAR MA DOARE. Nu uita ca o mare parte dintre noi respira si pe doua roti, iar donatorii de organe pot fi maine chiar copii tai muscati de microbul asta.De, ce sa facem, nu ne-am nascut toti cu coviltir deasupra capului.

Tico

BMW 525d

Mercedes 412

Terrano2 2.7 TD

apropos de poza de mai sus....azi au fost pline drumurile de donatori de organe.....iesiti la asfalt uscat :-P :-P :-P

parerea mea este ca trebuie sa re-formulezi ceea ce ai scris??(formulat)anterior! cu respect!

Pajero

Nu reformulez nimic.....la cum se bagau printre masini....si la cum se comportau in trafic :bleah

In schimb toata stima si respectul ptr cei care stiu sa se comporte in trafic....ca in trafic ...si pe circuit ....ca pe circuit......nu sa le inverseze....

Nu reformulez nimic.....la cum se bagau printre masini....si la cum se comportau in trafic :bleah

In schimb toata stima si respectul ptr cei care stiu sa se comporte in trafic....ca in trafic ...si pe circuit ....ca pe circuit......nu sa le inverseze....

Nu cred ca are rost sa ma chinui sa iti explic. Oricum nu cred ca ai intelege. Nu am zis nimic de inconstienta sau conduita OMULUI pe doua roti. Eu am o problema cu felul in care gandesti si, cu faptul ca ti se pare amuzant ca OAMENI mor pe asfalt. Iti doresc, sa intalnesti cat mai putini oameni ca tine.

:B

Tico

BMW 525d

Mercedes 412

Terrano2 2.7 TD

Macar din bun simt ai fi putut sa particularizezi

Eu unul ma dau cu motorul de vreo 9 ani si nu pot sa zic ca am avut vreun accident grav ci doar vreo 2 foarte usoare si nu din vina mea. Motorul pe care il am acum merege si cu 240 km/h dar de cand il am a mers doar de vreo 3 ori. Am pretentia ca ma dau co motorul la cat mai in siguranta posibil pentru mine si pentru cei din jur cu toate ca in romania am gasit cele mai nesigure sosele de prin toate tarile din europa asta pe unde am ajunsi si eu.

E drept ca si prin Romania sunt motociclisti inconstienti si din pacate foarte multi platesc pentru asta chiar si cu parti din corpul lor dar trebuie sa recunoastem cu totii caproportional se pot numara mult mai multi soferi de autoturisme inconstienti, nepriceputi, teribilisti ce pun in pericol viata celorlalti participanti la trafic. Din motive de munca eu merg mai mult cu masina; anul trecut am contorizat vreo 60 mii km cu diverse autoturisme pe soselele patriei dar si in afara si doar vreo 10 mii cu motorul; Considerand acestea considerati cele scrise mai sus ca o parere personala rezumata in ultimii cativa ani de dat co mototrul si cu masina prin tara si fac apel la voi toti sa vedeti cu ochi mai buni pe cei ce merg pe 2 roti chiar daca multi dintre ei nu merita.

BAFTA!

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Nu am generalizat....chiar ai admir pe baietii pe doua roti....asa le spun eu la cei care se cred singuri pe sosea.....iar despre partea aceea ca n-as intelege.....parerea ta......dar ca unul care mi-am petrecut ani buni in spatele volanului pe soselele Europei.....ai dreptate.....sunt neintelegator.....inca o data ptr mine donatori de organe sunt toti inconstientii si teribilistii de pe sosele....pe doua ...patru sau mai multe roti......

Nu am generalizat....chiar ai admir pe baietii pe doua roti....asa le spun eu la cei care se cred singuri pe sosea.....iar despre partea aceea ca n-as intelege.....parerea ta......dar ca unul care mi-am petrecut ani buni in spatele volanului pe soselele Europei.....ai dreptate.....sunt neintelegator.....inca o data ptr mine donatori de organe sunt toti inconstientii si teribilistii de pe sosele....pe doua ...patru sau mai multe roti......
Ce sa fac, nu ma pot abtine. Atunci cand va fi legal, eu voi fi unul dintre aceeia care va semna un contract pt donarea de organe, asta nu inseamna ca sunt inconstient. In 7 ani am avut norocul sa nu am nici un accident pe doua roti, pe patru ...au mai fost. Problema mea, a fost legata de faptul ca pareai bucuros, de moartea iminenta a unor oameni. :hm :hm :hm Sper totusi ca am inteles eu gresit. Drumuri bune sa ai "colegule"!

Tico

BMW 525d

Mercedes 412

Terrano2 2.7 TD

daca asta e parerea ta ca paream bucuros...te inseli amarnic....am vazut prea multe pe sosele.....mult prea multe....si din cate stiu si in cartile alea sfinte se spune ca nu se doreste moartea pacatosului...ci numai indreptarea lui....asa ca n-o mai lua ca un atac la persoana....ca nu e ....

daca asta e parerea ta ca paream bucuros...te inseli amarnic....am vazut prea multe pe sosele.....mult prea multe....si din cate stiu si in cartile alea sfinte se spune ca nu se doreste moartea pacatosului...ci numai indreptarea lui....asa ca n-o mai lua ca un atac la persoana....ca nu e ....

foarte tare,,,i rog frumos pe toti...pacatosii care au curaj sa se urce pe motor sa raspunda,,io nu mai vreau sa spun nimik,,si nici sa intru in polemici k nimeni,,,care nu si nu si nu!

Pajero

@Marius

1. Inconstienti si cretini sunt in ambele tabere, si motociclisti si soferi

2. Nu toti motociclistii sunt inconstienti si merg cu 150 km/h in oras

3. De multe ori soferii sunt cei periculosi in trafic cand este implicat si un motociclist. Au impresia ca daca ei sunt cu masina mai mare, au prioritate. Un motociclist trebuie sa stea cu ochii in patru in trafic. Stiu din proprie experienta. Cretinul de taximetrist, desi eu veneam de pe un drum cu prioritate, se uita fix in ochii mei cand s-a bagat in fata mea. Cand am oprit si am comentat, tot el a sarit cu gura si m-a injurat. Bineinteles ca , atunci cand m-am dus catre el sa ii fut una in gura, a ridicat geamul repede si a fugit.

Multi prieteni de-ai mei au patit-o mergand pe un drum cu prioritate iar din lateral s-a gasit sa iasa, fara sa se asigure, cate un sofer de papuc sau cate o doamna inconstienta. Am prieteni cu tije in picioare, nenorociti pe viata din cauza unui tampit de sofer, care, culmea, tot el a comentat.

4. Cand am fost acum doi ani in Bucuresti cu motocicleta, am ajuns pe drumul de centura (vroiam sa ajung de pe autostrada Bucuresti-Pitesti la Otopeni).

Am zis ca o sa fie mai usor decat sa trec prin oras. Tzeapa pt ca centura era blocata de masini. Full. Am avut tupeul totusi sa o iau prin mijloc printre cele doua sensuri de mers. Totul ok pana la un moment dat cand un tzaran cretin de Ilfov cu o dacie verde rapciugoasa vazand ca vin printre masini a luat-o stanga si m-a blocat. Ca de ce ma duc eu printre masini? M-am oprit in dreptul geamului lui , mi-am ridicat viziera de la casca, si in cel mai pur accent de morosan i-am spus ca ii rup beregata daca nu da masina la o parte. S-a dat la o parte rapid. Nu deranjam pe nimeni mergand asa. Toti erau blocati si steatea de o ora asa.

Oricum, cand apuc sa ies din Bucuresti intreg imi fac cruce, desi nu sunt credincios. :grin:

Si motociclistii sunt participanti la trafic si au aceleasi drepturi ca si soferii.

De ce cand sunt cu Toyota nimeni nu se baga aiurea in fata mea dar cand sunt cu motocicleta o fac?

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use