Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

accidente ciudate

barbosu
 Share

Recommended Posts

Guest nanuk

Re: accidente ciudate

2 exemple :

1. in drum spre italia,acum cativa ani,impreuna cu 1 prieten,cu motoarele amandoi.intre sebes si deva, 2 tiruri se depaseau, unul venind vertiginos spre noi,pe sensul nostru.nu m-am panicat,pentru k avea timp.problema a fost k atunci cand s-a dat la o parte in spatele lui era "colegul".am iesit, tudor si cu mine, pe macadamul de langa drum si ne-am vazut de treaba.noroc k nu am derapat.asta inseamna k noi suntem donatori de organe si soferii de tir muisti?nu prea cred k se poate generaliza.uscaturi sunt peste tot.eu nu pot intra,spre exemplu,pe nici un forum de moto pt k acolo geme de handicapati (unii dintre ei sunt si offroaderi mai mari sau mai mici )

2. am un prieten f bun care bombane la adresa motociclistilor si cum se strecoara in trafic si etc.l-am invitat la o tura pe motor, in spatele meu, in trafic aglomerat.il astept si azi (discutia dateaza de acum 2 ani).dar nu mai bombane.

in continuare ii rog pe cei care nu au mers NICIODATA pe motocicleta sa nu mai faca afirmatii la adresa fenomenului.

nu minti,porc batran, k pe hilux ai 33". :ha: :ha:

1. Eu ziceam de cealalta Toyota.

2. Urmeaza tot 35-uri si pe Hilux :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ca sa incheiem treaba asta....eu m-am referit la cei ,,smecheri" care se baga de pe banda 1 pe banda 3 si invers fara sa-si f..a creierul....ca de ei vorbeam....astia ies in evidenta in trafic....iar din astia sunt destui...si pe doua si pe patru si pe nspe roti.....cu testosii astia am eu ce am.....nu mai am motor.....dar nu ratez nici o intalnire a celor pe doua roti din Darste.....cine a fost acolo stie despre ce vorbesc.

Daca am deranjat pe careva ....imi cer scuze.....

Despre motociclisti....vanatori ...si pescari.....promit sa nu mai spun nimic....nici de bine nici de rau :P

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use