Make Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Asadar, dupa cum ii spune si titlul, sambata am fost la balta Conacu. Pescuit, un fel de father and son trip- traseul a fost urmatorul- constanta-basarabi (murfatlar)- stanga inspre padurea Ciocarlia- trecut ambele sate Ciocarlia de sus si de jos, Cobadin - si la Cobadin prima intersectie stanga inspre Negru Voda- trecut de o padure superba de salcami si dupa vreo aprox 3 kilometri stanga spre Conacu- de aici drum de piatra 4 km + 1, maxim 2 km de pamant in functie de locul ales la balta. Balta in sine este o fosta plantatie viticola, deci lac artificial, deci mare grija ca se agata frecvent monturile, mai ales la mal. Altfel, am avut o supriza placuta ca drumul pana la Cobadin este foarte bun, asfaltat, iar drumul de piatra, desi spart, este foarte usor practicabil. In rest, daca nu ploua nu aveti nevoie nici macar de masina de teren, una putin mai ridicata, mers usor usor se poate trece. Satul este cam retras, acoperire la telefon nu ai peste tot, dar rezultatul merita, macar de excursie si aer curat. Din pacate au inceput sa apara gunoaiele si baietii de la administratia baltilor nu prea le strang. Eu am avut saci de gunoi si am strans vreo 2-3 inainte de a arunca unditele. Rezultatul final: un crap la 5 kile- lanseta si juma de kilogram de carasi la fixa. Oricum a mers destul de slab si in jur. Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: 20 iunie- Conacu, jud Dobrogea, pescuit al naibilea:P pe mine nu m-ai chemat, de-asta-mi esti, ha? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 Re: 20 iunie- Conacu, jud Dobrogea, pescuit O sa te tinem minte ca nu ne-ai spus si noua:uameni:dr3 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 Re: 20 iunie- Conacu, jud Dobrogea, pescuit Am dat si eu la peste acolo....dar direct cu masina:ha::ha: Sa va fie de bine! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Iunie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2010 Re: 20 iunie- Conacu, jud Dobrogea, pescuit Pai vreau sa ma scuzati, dar am fost pus in fata faptului implinit- adica m-a sunat taicamiu vineri seara ca sa vin in cta ca sambata dim plecam...sa-mi fie iertat promit solemn ca va mai exista o iesire la bugeac, sper curand si voi da de veste. Pana atunci sper mai gasim locuri prielnice...:top Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 Re: 20 iunie- Conacu, jud Dobrogea, pescuit Pai vreau sa ma scuzati, dar am fost pus in fata faptului implinit- adica m-a sunat taicamiu vineri seara ca sa vin in cta ca sambata dim plecam...sa-mi fie iertat promit solemn ca va mai exista o iesire la bugeac, sper curand si voi da de veste. Pana atunci sper mai gasim locuri prielnice...:top Hai ca ai scapat de data asta dar sa nu se mai repete:2dr. Chiar ar fi ok sa facem o iesire din asta la un pescuit organizat:top 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Iunie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2010 Re: 20 iunie- Conacu, jud Dobrogea, pescuit Gura Portitei prin iulie, august? De vineri-sambata pana duminica...eu nu am fost niciodata pana acolo...lista ramane deschisa Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate