rudi Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 In perioada 25-27 iunie 2010 Off-road Club Borsec organizeaza o prieteneasca de off-road. Traseu cu roadbook. Detalii si inscrieri pe www.offroadborsec.ro sau la tel.0746618763 - Zudor Stefan tel.0744172510 - Balla Ferencz Program: - Vineri - 25 iunie orele 18-22 inscrieri -Sambata -26 iunie- orele 8-10 inscrieri, briefing orele 11 START -Duminica 27 iunie orele 11 Trial PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 Re: Frendly trophy off-road borsec Cine are timp merita sa ajunga la aceasta intalnire prieteneasca,baietii de la borsec au pregatit niste trasee super frumoase(din cate am auzit)!Dificultatea traseului este undeva intre open si extrem,iar probele speciale pot fi ocolite cu penalizare,sau parcurse bineinteles cu stop-timp daca exista masini inainte!Dupa intalnirile de la Sighisoara si de la Cristurul Secuiesc va spun din proprie experienta ca merita!:h5 Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iunie 21, 2010 Partajează Postat Iunie 21, 2010 Re: Frendly trophy off-road borsec Halatu' cit e halatu'? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Iunie 21, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2010 Re: Frendly trophy off-road borsec Halatu' cit e halatu'? eu nu stiu, de asta am pus telefonul organizatorilor, ce am auzit ca taxa de participare e modica dar nu include cazare si cazarea se plateste la vilele care sunt trecute pe site 30-50 ron/noapte de persoana. In schimb ce am auzit din editia anterioara ca organizatorii nu se zgarcesc la ceaun si la palinka, (nici la apa minerala ca au sponsor Romaqua Borsec), dar nici izvoarele naturale de apa minerala nu au secat in statiune (nu toate). PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate