bogidan21 Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 (editat) Buna ziua...As dori si eu niste informatii daca se poate....Intra pe isuzu trooper II anvelpe 265/70/16??? Acum am 245 pe masina si mai am destul loc loc pana in contraaripi..... Multumesc mult. Editat Iunie 22, 2010 de Astral Suzuki Vitara 94 1.6i Isuzu Trooper II 97 3.2I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Re: Intra pe Isuzu Trooper II anvelope 265/70/16 ? intra daca il inalti putin depinde ce gume pui, eu am pus BP pneus extrem 265/70/16 si uite ce a iesit.............iar comportamentul in teren isi merita banii:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serpalo_ct Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 Re: Intra pe Isuzu Trooper II anvelope 265/70/16 ? uite isuzu pe 33'',cel putin asa scria pe ele,dar masurate erau 32,6.masina inaltata la cercei pe spate si decupat 2cm din aripi - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogidan21 Postat Iunie 24, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2010 Re: Intra pe Isuzu Trooper II anvelope 265/70/16 ? Eu nu vreau sa pun kt de inaltare pe el sa pot baga anvelopele...Va intreb daca asa stock intra cele de 265/70/16 faraalte modificari... Suzuki Vitara 94 1.6i Isuzu Trooper II 97 3.2I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 Re: Intra pe Isuzu Trooper II anvelope 265/70/16 ? Eu nu vreau sa pun kt de inaltare pe el sa pot baga anvelopele...Va intreb daca asa stock intra cele de 265/70/16 faraalte modificari... In mod normal vor intra, insa.....: -- daca ai jante cu et mare (atat negativ cat si pozitiv), iti vor atinge la viraj maxim; -- indiferent de et-ul jantelor, in teren la flexari ale puntii spate cauciucurile vor atinge in aripa si contra-aripa. Asa ca daca o incalti numai ca sa arate intr-un anumit fel si nu sa o dai prin noroaie, va fi ok. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 Re: Intra pe Isuzu Trooper II anvelope 265/70/16 ? -- daca ai jante cu et mare (atat negativ cat si pozitiv), iti vor atinge la viraj maxim; Vor atinge unde ? Si daca inalti masina ( din susp sau bl), nu-ti mai atinge la viraje ? Indiferent de ET ? Nici daca e ngativ ? :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogidan21 Postat Iunie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Intra pe Isuzu Trooper II anvelope 265/70/16 ? Va multumesc tuturor...Da de incaltat o incalt ca saarate bine dar si ca sa am aderenta mai mare pe asfalt...Ele sunt profil de iarna....Masina va merge predominant pe asfalt si un pic pe drumuri forestiere pietruite dar daca voi da de noroi asta nu inseamna ca ma voi intoarce....Cat despre intrat in offroad eu nu intru cu ea pe meleaguri foarte "neospitaliere"...Stiu ca nu am ce trebuie pe masina dar nici cine stie ce experienta in sofat off-road dar pentru situatii neprevazute am o pereche de lanturi pe care le-am montat de 2 ori pe masina ca sa ies Suzuki Vitara 94 1.6i Isuzu Trooper II 97 3.2I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Intra pe Isuzu Trooper II anvelope 265/70/16 ? Vor atinge unde ? Si daca inalti masina ( din susp sau bl), nu-ti mai atinge la viraje ? Indiferent de ET ? Nici daca e ngativ ? :ha: @klez: vad ca ploaia si inundatiile iti creaza ceva probleme de intelegere. Asa ca pentru tine si numai pentru tine :ha: explicatii amanuntite: La viraj maxim: -- daca ai et negativ mare, vor atinge la stalpul de la pedalier (acela pe care se prinde aripa de fata); -- daca ai et pozitiv mare, vor atinge in sasiu. in fata sau in spatele prinderii basculei (asta depinzand de directia in care dai de volan, bineinteles). Acest inconvenient se poate amelioara prin reglarea limitatoarelor de cursa maxima. Atunci insa apare un alt inconvenient, raza de bracaj (de intoarcere) mai mare.... Daca inalti masina: -- din suspensii, cele mentionate mai sus (la capitolul viraj maxim) se pastreaza numai pentru et pozitiv. Pentru et negativ, se poate sa mai atinga la incrucisari mai puternice. -- din body-lift, et-ul pozitiv creaza aceleasi probleme ca si mai sus. Pentru cel negativ..., iarasi depinde de amplitudinea incrucisarii. Asa ca hai sa traim si sa ne veselim, ca asta am lamurit-o :2dr most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogidan21 Postat Iunie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Intra pe Isuzu Trooper II anvelope 265/70/16 ? Dar daca as pune niste flanse distantiere la roti ar ajuta la ceva? mentionez ca nu nici un fel de up-lift sau altceva si ca jantele sunt cele de aliaj cu care a fost echipata masina din fabrica. Ar dauna la ceva daca pun niste flanse daca nu e inaltata masina? Aici ma refer la incovoierea sau ruliul care apare in sasiu cand mergi pe teren accidentat(bineinteles accidentat usor)? Suzuki Vitara 94 1.6i Isuzu Trooper II 97 3.2I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: Intra pe Isuzu Trooper II anvelope 265/70/16 ? Dar daca as pune niste flanse distantiere la roti ar ajuta la ceva? mentionez ca nu nici un fel de up-lift sau altceva si ca jantele sunt cele de aliaj cu care a fost echipata masina din fabrica. Ar dauna la ceva daca pun niste flanse daca nu e inaltata masina? Aici ma refer la incovoierea sau ruliul care apare in sasiu cand mergi pe teren accidentat(bineinteles accidentat usor)? Flansele distantiere sunt compensatoare pentru lipsa, la jante, a "et"-ului negativ. Asa ca vezi cele scrise mai sus pt. et negativ. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate