tatarosu Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Sambata si Duminica se face o iesire in care vrem sa parcurgem Transalpina, Strategica si alte drumuri ce ne fac cu ochiu' :banana. Pana acum suntem 3 masini, poate 4, dupa cum urmeaza: subsemnatu' cu 1x pajero cu AT, "doc" 1x G cu MT, un coleg de la Brasov cu 1x ARO cu nu-stiu-ce, si inca un coleg cu 1 x Cherokee cu nu-stiu-ce :grin:. Pe aceasta cale lansez un anunt catre oricine este tentat sa ni se alature, este binevenit. :grin: Noi ne cazam la Voineasa la pensiunea Lazar, am vazut pe forum ca este ok. Plecarea se face din Bucuresti, Sambata dimineata pe la orele 0700. Colegii din Brasov vor pleca astfel incat sa ne intersectam pe la Brezoi-Voineasa. Pajero 3.2 DiD. Lung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Transalpina 3-4 Iulie Noi am facut in weekend - ul acesta traseul. A iesit o plimbare pe cinste si ni s-a deschis apetitul. Daca nu va deranjaza sa va insotim, ne-am inscrie pe lista cu : - Land Rover Freelander cu AT -Mitsubishi Pajero cu MT -Suzuki Vitara cu Cross Country -Nissan Patrol cu Simex sau Mitsubishi L200 cu AT (ma hotarasc in functie de conditiile meteo) -VW T3 Syncro cu MT ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Transalpina 3-4 Iulie Faceti rezervari la pensiune sau ii primiti si pe cei care vor cu cortul ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tatarosu Postat Iunie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Transalpina 3-4 Iulie @oldcarsmaniac: sigur, ar fi fain sa veniti! :h5 @astral: veniti cum vreti :ypu. si noi am fi vrut cu cortul, dar pana la urma ne-am decis pt pensiune. stam ce stam ne *simtem* bine, dupa care fiecare ia somn unde vrea, ca deh...e democratie :2dr Cat despre rezervare, cel mai bine sunati la dl Lazar si sa-si rezerve fiecare cate vrea. Pajero 3.2 DiD. Lung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Transalpina 3-4 Iulie Sambata pe 26 erau 6 grade ...ziua, dupa pranz.. daca vremea ramane asa... cortul e un vis frumos..noaptea.....:old Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amb13 Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Transalpina 3-4 Iulie Schiteaza in mare traseul si programul, daca ati croit unul, s-ar putea sa fiu si eu in zona , si poate mai vin citiva din gasca Aro Club Valea Jiului.Anul asta inca n-am facut Transalpina. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tatarosu Postat Iunie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Transalpina 3-4 Iulie Nu am stabilit inca traseul. Dar nu ar strica deloc sa puneti, cei care ati mai fost, o harta marcata cu segmentele "must see". Nu pot atasa una de lucru acuma, nu le am pe calcu' asta... Programul: sambata dimineata sa ajungem si sa ne plimbam pana seara. duminica, la fel :) Pajero 3.2 DiD. Lung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Transalpina 3-4 Iulie @Astral - nu te-as sfatui sa optezi pentru varianta "cort". E un frig de-ngheata musca in zbor noptea. In miezul zilei, weekend-ul asta erau, asa cum spune si Cristian Irimescu, aproximativ 6-8 grade celsius in varf. Cred ca nici in locurile populate nu a fost cu mult peste... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landrover Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Transalpina 3-4 Iulie Salutare, Ptr cine are OziCe sau OziExplorer, aici e track log-ul ptr traseul facut de noi sambata in format plt. http://filestorage.ro/file/75c47e Minunatul LR Discovery II Td5, 2001 White Wolves Offroad Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tatarosu Postat Iunie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Transalpina 3-4 Iulie @astral, subscriu cu oldcarsmaniac, noi in mare tot de frig am renuntat la idee. Desi, cu un sac bun sunt convins ca e ok... @landrover, multam de track, am luat ceva reader de *.PLT de pe net, da nu merge. o sa ma butonez cand am timp. Poate il incarca cineva din cei ce vor veni :) tic tac tic tac Pajero 3.2 DiD. Lung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Transalpina 3-4 Iulie vremea va fi cam sumbra, totusi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Transalpina 3-4 Iulie Google "PLT TO KML" ;-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Transalpina 3-4 Iulie vremea va fi cam sumbra, totusi! Ce ma enervezi.......cobe.......:ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: Transalpina 3-4 Iulie @Astral ... "nu te supara, frate!". POate vine vreo caldura, cine stie?!?! Si daca nu vine ... gasim noi un weekend mai calduros. Si mie mi-ar placea o noapte de camping... Prietenul nostru @Dacosul stie niste locuri de poposit super! (Pe el il doare la basca...pleaca cu Syncro, care e practic o casuta pe roti). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tatarosu Postat Iunie 30, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Transalpina 3-4 Iulie Good hint, watchere :tk. il converteste si salveaza fara extensie, dar daca adaugi ".kml" merge uns Da, vremea ca vremea, speram sa fie cat mai frumos ca mai mult de-atat....n-avem ce face... Pajero 3.2 DiD. Lung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doc Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Transalpina 3-4 Iulie Salut frati "offeri"! La mine problema principala este financiara...da' se pare ca ma rezolva tata Pirosh.:h5. Ca, de', la 4 litre V8 tre' oleaca de titei la cei 700 si ceva de km de parcurs , mai ales ca il scumpesc astia. (aviz: azi e zi de plin! hehe) Plus ca am o turbina belita...( sper sa nu se sufoce la 2000m) Oricum...mort-copt...ies la produs daca nu...:top si tot merg. In principiu sunt batut in cuie pe tabela de marcaj... NOROI BUN! Club 4X4 Brasov Aller guten Dinge sind drei. Differenzialsperre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Transalpina 3-4 Iulie @Astral ... "nu te supara, frate!". POate vine vreo caldura, cine stie?!?! Si daca nu vine ... gasim noi un weekend mai calduros. Si mie mi-ar placea o noapte de camping... Prietenul nostru @Dacosul stie niste locuri de poposit super! (Pe el il doare la basca...pleaca cu Syncro, care e practic o casuta pe roti). Minima 13, maxima 27-28. Asa zice prognoza de w-end pentru Voineasa. Ma bag si eu cu y60-ul. Daca imi conving nevasta, o sa fie "la cort". Dk primesc poshete in cap, raman la cazare... Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doc Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Transalpina 3-4 Iulie Minima 13, maxima 27-28. Asa zice prognoza de w-end pentru Voineasa. Ma bag si eu cu y60-ul. Daca imi conving nevasta, o sa fie "la cort". Dk primesc poshete in cap, raman la cazare... A mea e plecata din TARA! Asa ca m-am scooos.:grin: Cu posete sau fara, o sa fie distractie.:ypu Bine ai venit! Club 4X4 Brasov Aller guten Dinge sind drei. Differenzialsperre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Transalpina 3-4 Iulie A mea e plecata din TARA! Asa ca m-am scooos.:grin: Cu posete sau fara, o sa fie distractie.:ypu Bine ai venit! Bine v-am gasit! Pai e corect asa?!?!? Unii zburda veseli si altii primesc posete dupa ceafa?!?! :):) Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Transalpina 3-4 Iulie Minima 13, maxima 27-28. Asa zice prognoza de w-end pentru Voineasa. Ma bag si eu cu y60-ul. Daca imi conving nevasta, o sa fie "la cort". Dk primesc poshete in cap, raman la cazare... andrei, prognoza pt. Voineasa e una, vremea la peste 2000 m altitudine e alta. noi sambata am plecat din Horezu la, cred, peste 20 grade Celsius si am ajuns sus la 6 grade... calculati-va bine pasii, oricum este indicat sa aveti schimburi, haine groase si paturi la voi. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doc Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Transalpina 3-4 Iulie andrei, prognoza pt. Voineasa e una, vremea la peste 2000 m altitudine e alta. noi sambata am plecat din Horezu la, cred, peste 20 grade Celsius si am ajuns sus la 6 grade... calculati-va bine pasii, oricum este indicat sa aveti schimburi, haine groase si paturi la voi. Adevarat. E clar ca nu pleci pe munti pe tocuri sau in blugi. Dar stii cum e, pasiunea n-o poate stavili nici cea mai groaznica intemperie... ba chiar ii sporeste doza de aventura...:shrk Club 4X4 Brasov Aller guten Dinge sind drei. Differenzialsperre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Transalpina 3-4 Iulie andrei, prognoza pt. Voineasa e una, vremea la peste 2000 m altitudine e alta. noi sambata am plecat din Horezu la, cred, peste 20 grade Celsius si am ajuns sus la 6 grade... calculati-va bine pasii, oricum este indicat sa aveti schimburi, haine groase si paturi la voi. De acord cu tine. Dar s-a vorbit de Voineasa. Am presupus ca si camparea se doreste sa se faca in aceeasi zona, nu mai sus. La peste 2.000 m dorm in mijlocul iernii deci stiu bine ce inseamna. Daca nu esti echipat, in cel mai bun caz doar te imbolnavesti. In cel mai rau... e rau! Eu am echipament pe masura, am campat in viscol de multe ori (pe platou in Bucegi, luna ianuarie). Dar de data aceasta vin insotit iar consoarta mea doarme in sacul de -30 la +15 si spune ca ii este... binishor:y Cu alte cuvinte, de data aceasta nici eu nu imi permit "derapaje". Chiar ma gandesc la o rezervare, asa... preventiv... Ramane sa mai vorbesc si cu Astral, sa vad ce spune si el. Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Transalpina 3-4 Iulie baieti, va urez plimbaceala placuta! vad ca stiti cum e cu muntele, sper ca nu v-am suparat cu un sfat prietenesc. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Transalpina 3-4 Iulie baieti, va urez plimbaceala placuta! vad ca stiti cum e cu muntele, sper ca nu v-am suparat cu un sfat prietenesc. Un sfat bun nu strica niciodata, asa ca nu avem de ce sa ne suparam. Plus ca, daca eu am pasiuni ciudate (supravietuire extrem, catarare pe gheata, etc) nu inseamna ca toata lumea are si ca este familiarizata cu aceste lucruri. Iar pentru cine nu este obisnuit cu muntele - avertisemntul tau trebuie luat foarte in serios! Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doc Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Transalpina 3-4 Iulie Pai sa deschidem o lista, nu? Si va adaugati fiecare. Avem asa: 1. tatarosu x Mitsuba Pajero AT 2. doc x G Klasse MT + troliu 3. Club 4X4 Brasov Aller guten Dinge sind drei. Differenzialsperre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate