Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Transalpina 3-4 Iulie

tatarosu

Postări Recomandate

Re: Transalpina 3-4 Iulie

@bogdan_pan:h5 duminica acum nu am facut nici o poza deoarece am fost pilot iar copilot a fost juniorul :carecare era concentrat :shock: la traseu ...

Asa ca am sa conuinui la ce avem in visterie:h5

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 111
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Inca citeva poze pentru a impulsiona doritori de adevarate ,,drumetii '' :y ; sa stiti ca merita tot efortul indiferent de distanta de unde veniti si sunt sigur ca avem destule astfel de locuri in tara dar le putem cunoaste doar daca iesim in natura :h5

Offroad Team ARO

Link spre comentariu

si sa mai punem cateva poze, in asentiment cu gabi :) trebui sa mai facem genul asta de iesiri, daca se poate 3-4 zile, nu doua :banana. asta ca sa nu zic 1 luna....

Pajero 3.2 DiD. Lung.

Link spre comentariu

Eu detin toata tolba de poze:banana si din cauze de conexiune ei nu au avut cum intra :hw asa ca am postat si din pozele lor ; dar voi vorbi ci ,,@ doc'' si cu ,,@ bogdan_pan'' sa puna un link cu toate pozele :h5 dar intre timp asteptam sa mai gasesim o initiativa ca si a ta :1si iar pe drumuri de munte :tk

Offroad Team ARO

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Stiu ca e vechi topicul dar..... cunoaste cumva, cineva din intamplare proprietarul/masina samurai negru cu care v-ati intalnit pe drum? Poza 2 din postul: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54030-Transalpina-3-4-Iulie&p=596032&viewfull=1#post596032

ONTOPIC: Bestial traseul eu l-am facut cu MTB-ul si sper ca la primavara sa-l refac cu 4x4 :grin:

Editat de ak47apache
Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin:
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare