MihaiB Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Salut, Se pare ca vor creste impozitele - respectiv se cam dubleaza. Un articol detaliat mai jos. Impozitele pentru motociclete si masini cu o capacitate cilindrica de pana la 1.600 cmc cresc de la 7 la 8 lei/200 cmc sau fractiune din aceasta, cele pentru autoturismele cu o capacitate intre 1.601 - 2000 cmc - de la 15 la 18 lei/200 cmc, iar pentru cele de 2001-2600 cmc - de la 30 la 72 de lei. Potrivit OUG de modificare a Codului Fiscal, publicate ieri seara in Monitorul Oficial, impozitele pentru masinile cu o capacitate cilindrica intre 2601-3000 de cmc cresc de la 60 la 144 de lei/200 cmc, iar pentru cele care au peste 3001 cmc - de la 120 la 290 de lei/200 cmc. Pentru autocare, autobuze si microbuze impozitul creste de la 20 la 24 de lei pentru fiecare 200 cmc, pentru alte vehicule cu masa totala maxima autorizata de pana la 12 tone inclusiv - de la 25 la 30 de lei/200 cmc, iar pentru tractoarele inmatriculate - de la 15 la 18 lei pentru fiecare 200 cmc, scrie NewsIn. Prevederile intra in vigoare de la 1 iulie 2010. OUG mai prevede ca persoanele care achita integral, pana la data de 30 septembrie 2010, impozitele recalculate, beneficiaza de bonificatia stabilita prin hotararile consiliilor locale adoptate pentru anul 2010. La finalul sedintei de ieri a Guvernului, premierul Emil Boc a anuntat ca Executivul a decis dublarea impozitelor pentru autovehiculele care au o capacitate cilindrica mai mare de 2000 cmc. Premierul a dat un exemplu provind diferentele intre vechiul si noul impozit pentru autoturismele cu capacitate mai mare de 2000 cm. cubi. Astfel, pentru un Audi A6 daca pana acum se platea un impozit de 468 de lei, de acum inainte se va plati 936 de lei. sursa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Cresc impozitele auto Sa-i f** pe toti ... inclusiv pe toti cei peste patru milioane care i-au votat pe astia ... :uameni. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 (editat) Re: Cresc impozitele auto Ce nu realizeaza stralucitul nostru prim ministru si al sau guvern de competenti e ca prin asta convinge si mai multi posesori de masini sa plateasca impozite guvernului bulgar vecin si din ce in ce mai prieten. Masuri de astea restrictive mergeau pe vremea cand eram izolati de Europa, dar acum tot mai multi contribuabili vor gasi solutii alternative. Deocamdata romanul si-a mutat masina in vecini, unii poate si-au mutat si afacerile. Sunt curios ce solutii se vor putea gasi pentru a nu se plati impozitele triplate la imobile... Pe vremea cand impozitele erau de bun simt, era mai rentabil sa le platesti si sa dormi linistit, dar pe masura ce devin chiar insuportabil de multe si de mari, incepi sa nu ai alte solutii decat cele haiducesti, altfel tie nu-ti mai ramane nimic dupa ce indestulezi hidra. Poate sunt eu tendentios, dar am un deja vu, seamana cu ce invatam la scoala despre epoca rascoalelor lui Horia, Closca si Crisan. Deocamdata lipseste doar sa ne afume cu ardei si sa ne puna in butuci cand nu reusim sa ne platim taxele inventate de ei. Nu era o prevedere ca o schimbarea codului fiscal se poate face doar cu 6 luni inainte de intrarea in vigoare? Sau aia s-a aplicat numai cand am stat 6 luni sa se modifice taxa de prima inmatriculare? Simt nevoia sa ma alaturez corului lui Bigdaddy, ala care ureaza toate cele bune ... Nu alora care au votat, indiferent de directie, ci alora care in noiembrie-decembrie ma invatau cum e mai bine. Editat Iulie 1, 2010 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Cresc impozitele auto Deja se discuta de dimineata in vama si sigur vor fi masini inmatriculate in Ro care vor intra cu numere RO si vor iesi cu numere BG.Si nu se vor pierde doar impozitele ci si asigurarile care oricum sunt mari la motoare peste 2000cm3.:h5 Era OTV-izarea Romaniei....Acum va fi Bulgarizarea Romaniei:y Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Cresc impozitele auto Nu e prost cine cere, prost e cine da! Cat timp nu vom reactiona, ei vor continua sa ceara si sa ia, chiar si cu forta. Pana acum am incercat sa fiu un bun roman, am platit toate taxele si impozitele, ba chiar si o TPI la un G280 din 1987 :dr3 ! Incep insa sa am dubii ca asta inseamna sa fi un bun roman.... Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alibotean Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Cresc impozitele auto Am un Patrol de 2.8L - pana acum am platit impozitele, dar in lumina noilor mariri ma gandesc serios la alternative. Inafara de varianta BG si transformarea in auto-utilitara mai exista si alte solutii? Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Cresc impozitele auto .. Pur si simplu oamenii nu vor mai plati impozitele pe care chiar si in lipsa banilor se straduiau sa le plateasca..O sa scoatem masinile de la financiar (toata lumea stie cum se face)..si circulam cu ele in continuare pana ajungem sa le vindem ca piese...Daca retardatii din economie au ajuns sa catalogheze masinile cu motoare de 2000 si un pic de cmc ,,masini de lux"...atunci este clar: au intrat in razboi cu noi si nu urmaresc decat exterminarea noastra.Daca vroiau sa faca ceva corect impozitau la ,,cal putere"...si atunci puteau sa spuna ca o masina (turism,suv...) de 300CP este ,,de lux".. Eu nu mai platesc nici impozite ,nici RCA...ce o fi o fi...o sa ajung la inchisoarea datornicilor si gata..Cred ca o optiune ar fi sa invatzam rusa,chineza...araba...si sa o taiem dracu spre rasarit ca aici ne omoara ai nostri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Cresc impozitele auto Am un Patrol de 2.8L - pana acum am platit impozitele, dar in lumina noilor mariri ma gandesc serios la alternative. Inafara de varianta BG si transformarea in auto-utilitara mai exista si alte solutii? Exista..dar ramai cu ea pe veci .Nu o sa o mai poti vinde ,,cu acte". In rest este al dracului de simplu . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Cresc impozitele auto http://www.capital.ro/articol/lovitura-data-celor-care-au-masini-cu-motoare-puternice-136566.html ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Cresc impozitele auto Sa-i f** pe toti ... inclusiv pe toti cei peste patru milioane care i-au votat pe astia ... :uameni. Ma gandesc din ce in ce mai des sa plec din tara.... sa ramana basescu cu ai lui. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 (editat) Re: Cresc impozitele auto Plecam in coloana.:)) Oricum masina e inmatriculata in BG. Piesele le cumpar de pe net din SUA sau UK. Nu stiu ce mama zmeilor mai caut eu aici. Doar ratele ma tin legat de glie :)) Editat Iulie 1, 2010 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Cresc impozitele auto Sa-i f.t in gura de incompetenti si idioti.... tocmai am venit de la AD. Financiara cu noile calculatii pe masina.... PLEC din tara cat de curand.... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Cresc impozitele auto Plecam in coloana.:)) Oricum masina e inmatriculata in BG, motorina pun din MD. Piesele le cumpar de pe net din SUA sau UK. Nu stiu ce mama zmeilor mai caut eu aici. Doar ratele ma tin legat de glie :)) Ma alatur:vreau Anglia sau Canada.Aveti ceva ponturi?:ha::ha::ha: Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Cresc impozitele auto Noua Zeelanda, daca iti place si off-road-ul :grin: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Cresc impozitele auto Prin februarie 2010 am achitat integral impozitul pe cele doua "cazane". Acum, dupa recalculare, iata ca mai datorez statului fro 15 lei. Daca voi fi cuminte, si voi da figa la Fisc pana la 30 septembrie sa achit diferenta, voi plati numai 14,25 lei! M-AM PRICOPSIIIIIT! Ce nemernici! Disperati dupa bani cum sunt dumnealor, parca vad cum voi primi instiintari la cutia postala pentru plata celor 15 lei, de o sa coste mai mult plicul + posta decat diferenta de impozit! Doamne, rau e sa fii prost! Si mai rau e cand o gasca de prosti ajunge sa decida pentru un intreg popor! Mai ramane sa le bubuie prin cap sa impoziteze suplimentar ce-a de-a doua masina a fiecaruia (cine are mai multe, e si mai bine), iar masina/masinile impozitate in plus sa fie obligatoriu cele cu cilindreea cea mai mare! Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Cresc impozitele auto Me duc in Spania sa inmatriculez Grand-ul acolo..... :uameni Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Cresc impozitele auto Exista..dar ramai cu ea pe veci .Nu o sa o mai poti vinde ,,cu acte". In rest este al dracului de simplu . Intrebarea e cine va mai cumpara cu acte o masina deasta ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Cresc impozitele auto Sa-i f** pe toti ... inclusiv pe toti cei peste patru milioane care i-au votat pe astia ... :uameni. De acord dar eu ti-as recomanda sa-i f****tem si pe aia care au stat acasa la televizor in loc sa voteze ce trebuie. Ca sunt destui! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Cresc impozitele auto Sa-i f** pe toti ... inclusiv pe toti cei peste patru milioane care i-au votat pe astia ... :uameni. Aprob cu placere spusele lui Bigdady dar nu sunt de acord cu ultima parte cu votantii....Personal am stat si m-am uitat fara sa votez dar sunt sigur ca orcine venea patea la fel si sa nu uitam ca la intrarea in rahat pina la git a tarii asteia au contribuit toti dobitocii de la conducere din 90 pina acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Cresc impozitele auto mi s ar fi parut corect sa ai dreptul ca actual proprietar sa platesti impozitul pe cat ti s a calculat cand ai luat masina! daca vrei sa o revinzi..ok...noul prop sa plateasca cat e la data respectiva! cu alte cuvinte fiecare ne facem niste calcule cand achizitionam ceva!nu tre sa i lasem pe nesimtitii aia cu burtile pana n gat sa ne subjuge! ce putem face? poate aveti idei! PS si rascoalele pe vremuri au avut rolul lor:dr3 NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alibotean Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Cresc impozitele auto Astept cu interes postari de la "noi...posesorii de patrol 4.2" :2dr Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian_popescu Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Cresc impozitele auto Alaltaieri am devenit posesor de 4.2d Sunt super multumit de ea si nu m-am gandit vreo secunda la inmatriculare pe RO. Tot fratii bulgari sunt scaparea..... ,Altfel anseamna sinucidere !. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alibotean Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Cresc impozitele auto Poti sa ne spui cat e impozitul la ei pt asa ceva - sa ne facem o idee. Mersi. Alaltaieri am devenit posesor de 4.2d Sunt super multumit de ea si nu m-am gandit vreo secunda la inmatriculare pe RO. Tot fratii bulgari sunt scaparea..... ,Altfel anseamna sinucidere !. Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Cresc impozitele auto Iti pot spune cat o sa fie pentru un ARO cu 3119cmc - cam 1000Euro pe an. :grin: :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Cresc impozitele auto am deschis topic separat consider ca o greva fiscala e varianta 100% castigatoare si care ii loveste cel mai rau, exact cum ne lovesc ei pe noi avantaj noi, ca suntem mai multi si ei au resurse limitate, iar daca nu o facem acum....resursele noastre le consuma ei, putin cate putin o greva fiscala generala, tacuta, fara scandal in strada, pur si simplu o incetare toatala de plati catre stat, asumandu-ne fiecare penalitatile care se strang daca o facem suficent de bine, se vor ruga ei de noi sa platim si vor vrea ei pace nu trebuie sa ne gandim ca POATE nu reusim, trebuie sa ne gandim ca trebuie sa reusim, si ca acum e momentul cel mai potrivit forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate