Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cresc impozitele auto

MihaiB

Postări Recomandate

Re: Cresc impozitele auto

Si acum legat de taxa:

Cat este impozitul la bulgari pentru un motor de 2500cmc ?

Pentru noi ... ZERO EURO ... plateste bulgarul din banii platiti la inmatriculare si sunt inclusi in cei 100-150Euro pe care-i plateste anual pentru ITP+RCA!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 239
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Tu nu ai reusit sa prinzi nici o bucatica de ,,tort" si te-ai suparat asa rau ?!! :grin:

Banuiesc doar la ce tort te gandesti, desi nu pot fi sigur. Daca te referi ca as fi un client politic dezamagit, ai dat-o din nou in fasole. Nu am fost niciodata membru sau simpatizant al nici unui partid si nu am lucrat in vreo institutie a statului vreodata. Nici nu am incercat, nici nu imi doresc, desi as fi putut. Am lucrat la 2 intreprinderi de stat din 85 pana in 98, in productie. Apoi am fost la privat unde sunt si acum, iar nici una din firmele unde am trecut nu a fost in cerc de influenta politic.

Ma bucur insa ca ai ridicat asa problema, imi da un diagnostic asupra modului in care gandesti si cred ca nu are rost sa-mi mai bat capul sa iti explic ceva. Tu nu crezi ca exista oameni care cred in idei, nu in interese.

..oricine era la putere facea la fel.

Nu vom afla niciodata, milioanele de votanti ai lui Basescu ne-au rapit sansa de a afla. Daca si cu parca sunt o scuza prea stravezie, poate tu iti impaci constinta cu asta, dar nu ţine deloc.

Hai sa nu mai aruncam acum intr-un partid anume cand 20 de ani nimeni nu a facut nimic. Criza asta a prins tari dezvoltate cu pantalonii in vine asa ca noi inca mai proiectam ,,nojitze de opinci" si facem politica de nivel mondial.

Iar te contrazic. Inainte de criza ca intreprinzator privat trageam ca nebunul dar incepuse sa-mi fie bine. Si produceam, nu tranzactionam imobile sau speculam bursa. Boc a bagat forfetarul, asa ca am schimbat macazul. E una din cele 150.000 de firme a caror inchidere Boc a catalogat-o la succe..suri. Acum se mira ca nu are cine sa-i plateasca impozit.

Iar criza mondiala la noi a intrat, dar datorita prostiei celor pe care i-am pus in frunte a uitat sa mai iasa. Cum naiba iti explici ca la noi raul acum incepe sa fie insuportabil, in timp ce la altii a inceput sa se termine? Inca ceva: altora inainte de rau le-a fost bine (ca tari)

La noi cand a fost intr-adevar bine? Inainte de primul razboi mondial? Probabil pentru ca am acceptat dictaturi, imbecili, hoti si abuzuri ,linistindu-ne constinta ca "si ceilalti ar fi fost la fel". Vezi ca ordonanta ilegala de modificare a taxelor are niste semnaturi pe ea, nu scrie "autor anonim" sau "opozitia e si ea de acord".

Citeste si ce a scris mai sus Fender, desi probabil nu-ti pasa ca singurii care suntem obligati sa respectam legile suntem noi.

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Pentru noi ... ZERO EURO ... plateste bulgarul din banii platiti la inmatriculare si sunt inclusi in cei 100-150Euro pe care-i plateste anual pentru ITP+RCA!

Sa nu cumva sa se imputa treaba si la ei ,ca tot balcanici ca noi sunt.Crezi ca bulgarul va mai sta mult fara sa creasca taxele? Adevarat ,poate el se uita in jur si zice: ,,marim taxele cu doar 5 % ,ca restul o sa-l aduca romanii cu masinile inmatriculate la noi "..Toate tarile din jur vor umbla la buzunarul cetateanului pana vor incepe razboaiele (acestea,fiind universal recunoscute ca sunt solutii sigure de iesit din crize economice)..

Marirea impozitului are si o0 parte hilara : ma gandesc la ,,desteptii" care au dat 2000 de lei pe un ARO cu motor de 3.1 pt care oricum plateau 1900 impozit si acum au de plata 1000 iepuroi...:ha::uameni

Link spre comentariu

eu zic ca masinile unora dintre noi..4x4..noroite...plasate bine si cu ceva mesaje vor atrage atentia!

pana apare legea imp organizarii de proteste hai sa profitam!

ca de plecau stramosii nostrii din calea cotropitorilor...nu ne mai numeam Romania:old

Sunt din ce in ce mai putine masini noroite cu numere de RO! Asa ca nu are cine sa protesteze!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

asa cum am spus si pe alt post, DONEZ colante cu "ma pish pe taxa auto" pentru cei care au avut inspiratia sa renunte la a mai da taxe statului roman

macar asa sa le aratam ca se poate si altfel

Te rog sa pui fisierul la rezolutie mare! Multumesc!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Te rog sa pui fisierul la rezolutie mare! Multumesc!

cam greu ce imi ceri tu. daca ai nevoie de fisier, imi spui in ce format iti trebuie si ti-l dau pe mail vectorizat sau tiff

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Banuiesc doar la ce tort te gandesti, desi nu pot fi sigur. Daca te referi ca as fi un client politic dezamagit, ai dat-o din nou in fasole. Nu am fost niciodata membru sau simpatizant al nici unui partid si nu am lucrat in vreo institutie a statului vreodata. Nici nu am incercat, nici nu imi doresc, desi as fi putut. Am lucrat la 2 intreprinderi de stat din 85 pana in 98, in productie. Apoi am fost la privat unde sunt si acum, iar nici una din firmele unde am trecut nu a fost in cerc de influenta politic.

Ma bucur insa ca ai ridicat asa problema, imi da un diagnostic asupra modului in care gandesti si cred ca nu are rost sa-mi mai bat capul sa iti explic ceva. Tu nu crezi ca exista oameni care cred in idei, nu in interese.

Nu vom afla niciodata, milioanele de votanti ai lui Basescu ne-au rapit sansa de a afla. Daca si cu parca sunt o scuza prea stravezie, poate tu iti impaci constinta cu asta, dar nu ţine deloc.

Iar te contrazic. Inainte de criza ca intreprinzator privat trageam ca nebunul dar incepuse sa-mi fie bine. Si produceam, nu tranzactionam imobile sau speculam bursa. Boc a bagat forfetarul, asa ca am schimbat macazul. E una din cele 150.000 de firme a caror inchidere Boc a catalogat-o la succe..suri. Acum se mira ca nu are cine sa-i plateasca impozit.

Iar criza mondiala la noi a intrat, dar datorita prostiei celor pe care i-am pus in frunte a uitat sa mai iasa. Cum naiba iti explici ca la noi raul acum incepe sa fie insuportabil, in timp ce la altii a inceput sa se termine? Inca ceva: altora inainte de rau le-a fost bine (ca tari)

La noi cand a fost intr-adevar bine? Inainte de primul razboi mondial? Probabil pentru ca am acceptat dictaturi, imbecili, hoti si abuzuri ,linistindu-ne constinta ca "si ceilalti ar fi fost la fel". Vezi ca ordonanta ilegala de modificare a taxelor are niste semnaturi pe ea, nu scrie "autor anonim" sau "opozitia e si ea de acord".

Citeste si ce a scris mai sus Fender, desi probabil nu-ti pasa ca singurii care suntem obligati sa respectam legile suntem noi.

Oau...inca putin si imi dai si doua palme...Esti prea suparat acum si omul la suparare mai scapa cate o ,,nefacuta"..te inteleg.Aici discutam parca de impozit auto si cum sa facem sa-l fentam,despre vinovati nu putem ajunge la un consens tocmai pt ca traim in democratie.Faptul ca impozitul forfetar a inchis niste firme (sa inteleg ca si pe a ta ) tine de supravietuirea intr-o societate concurentiala bazata pe cerere si oferta.Eu nu mi-am inchis firma,produce cat sa se intretina singura si mai tine si 3 angajati sa aiba carte de munca si darile platite la stat..Nu scot bani de pe urma ei dar ajuta pe altii sa traiasca.Era mai simplu sa nu imi bat capul; si sa las 3 oameni pe drumuri pt ca dupa toate platile mie nu imi ramane nimic ?? In concluzie,orice regim ar veni ,unii vor trai ,altii vor muri PUNCT.

Baietii destepti vor gasi o solutie sa scape de impozitul auto .Unii pe cai legale,altii mai ,,pe ocolite"..Sunt o multime de metode pe care unii le-au prezentat pe aici ,,printre randuri".. Acum nu putem sa infiintam societati de binefacere pt cei care nu stiu sa se descurce...Cine este interesat pune intrebari,gaseste ajutor si solutii la cei din jur.Daca o tine ,,langa " cu datul ,,muie" celor ce nu au votat cu ai lor si-l scot pe POC vinovat de faptul ca a crescut Dunarea sau ca bunica-mea nu are orgasm de 20 de ani aunci transformam topicul asta intr-o batalie politica a unor oameni care nu au habar de politica (inclusiv eu ) dar sa fim sinceri ,,suntem al dracului de buni la datul cu parerea"..

Link spre comentariu

Nu sunt nici pe departe la faza de dat palme. Fii linistit. Nu m-am departat nici de tema taxelor. Un stat bun isi ajuta cetatenii sa creasca, unul mediocru ii lasa in pace sa creasca singuri. Statul roman nu e nici in prima, nici im a doua categorie. Singura noastra pretentie ar fi fost sa ne lase in pace sa ne vedem de treaba, dar ne schimba impozitele, ne inventeaza taxe noi, ne omoara cu controale de la sute de institutii si agentii. Esti singur nu ai cum sa faci fata la atatia functionari specializati pe un domeniu.

Nu e mediu concurential normal ce e la noi, pentru ca cel mai mare concurent si inamic nu e o firma ci insasi statul pe care il platesti pe banii tai. Nu e "societate concurentiala bazata pe cerere si oferta", e o jungla, cu diferenta ca nu mai trebuie sa te feresti de celelate animale, e suficient sa te feresti de stat care ii oropseste pe toti. Ieri i-a omorat pe cei cu firme mici, azi ii omoara pe cei cu masini de peste 2000 cmc si pe "chiaburii" cu mai multe case... maine ce va fi?

Samurai incepator
Link spre comentariu

Asa e..asta nu e o batalie pe politica dar..serghei-aro ..noi in special discutam ca cum mai permitem statului sa ne ia la impins vagoane. De ce sa fentam tot timpul? Nu am mai fenta si ar fi mai bine daca ar face cumva sa PUTEM sa platim acele taxe.

Eu maine cred ca merg sa radiez IMS-ul, nu cred ca are rost sa platesc ditamai impozitul pe masina. O fac de extreme ...de coclauri...

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

Nu trebuie sa o radiezi. II vinzi motorul lu' x, si declari la primarie ca masina este dezmembrata. Poti astfel sa pastrezi numerele pe sasiu, pe care evident poti sa il echipezi peste x ani, faci documente la RAR si gata.

Da' pana la urma nu iese nimeni la un protest, mic!!!

Link spre comentariu

de vina suntem DOAR NOI ..ca ii toleram pe imbecilii astia ....NE MERITAM SOARTA .. uite inclusiv eu stau pe forum si citesc .. inloc sa fac DRK ceva...

fratilor nu va mai fii niciodata solidaritate intre romani sunt de tot C*****ul ..alti se ajuta sunt solidari noi ne mancam intre noi ...

astia fac legi pt ei .>>> iar noi le inghitim gogoasa...

asa ca hai sa ne mai vaitam putin ..ca la alt ceva oricum nu suntem instare ...(ba suntem in stare sa muncim de la 8 la 20 /6 zile pe saptamana ..ca sa avem cu ce plati darile la stat si sa putem sa cumparam ceva de mancare ...)

ar trebui sa ne caram DRK toti si sa ramana o tara goala sa vedem cine le mai plateste pe toate .....:uameni

asculta....intreaba... intelege... apoi raspunde ...
Link spre comentariu

.........Faptul ca impozitul forfetar a inchis niste firme (sa inteleg ca si pe a ta ) tine de supravietuirea intr-o societate concurentiala bazata pe cerere si oferta.........

.............Daca o tine ,,langa " cu datul ,,muie" celor ce nu au votat cu ai lor si-l scot pe POC vinovat de faptul ca a crescut Dunarea sau ca bunica-mea nu are orgasm de 20 de ani aunci transformam topicul asta intr-o batalie politica a unor oameni care nu au habar de politica (inclusiv eu ) dar sa fim sinceri ,,suntem al dracului de buni la datul cu parerea"..

Referitor la primul citat :

Nu e vorba nici pe departe de o concurenta bazata pe cerere si oferta in tara ! Si stii f bine ca TOTUL in tara asta functioneaza pe SPAGA sau pe ocolirea legii, intr-o masura mai mica sau mai mare !

Referitor la al doilea citat :

Boc, Poc sau cine or fi fost la putere sunt absolut exclusiv vinovati pt ca-i doare la basca de indiguiri si regularizari de cursuri de ape despre care se stie ca dintotdeauna ies din matca, cam in aceleasi locuri !

Atata timp cat ai un teritoriu cu o geografie brazdata de cursuri de apa, este criminal sa nu ai un program pe termen lung sau f lung pt administrarea lor !

Dar mai bine sa ne intoarcem la solutiile pt a mai scapa de impozitele astea......

Link spre comentariu

asta e unul din multele topicuri de vaicareala....maine poaimaine o sa-l aud pe nu stiu care manelist cantand,.....vaicareala de aici...

toti va plangeti....toti aoleu si vai de noi....dar inca nu am vazut pe nici unul sa faca ceva concret.....

no comment

Link spre comentariu

cerzi ca intereseaza pe cineva ca noi protestam ..a fost de curand la bucuresti un ditamai mitingul ..si ce daca :ha:.....nu intereseaza si nu impresioneaza pe nimeni ...in 89 oamenii aveau un tel comun ...acum suntem dezbinati ..fiecare isi urmareste interesul si conteaza doar ziua de maine...pt el

daca nu ne unim toti si boicotam aceasta tara ... nu scapam de ei .. poate reusim ceva ... asta nu se va mai intampla niciodata ....vin alti care o sa faca acelsi lucru ...

MA GANDESC CA TOTUSI SUNTEM O TARA BOGATA LA CAT S-A FURAT SI TOT MAI ESTE DE UNDE FURA .....daca eram alta natie si nu romani ... eram mai tari ca JAPONEZII....:grin:

uitati-va la chinezi ..sunt comunisti FERICITI... la noi si comunismul era de cacao.....<<<<<BLESTEMUL NOSTRU ESTE CA SUNTEM ROMANI>>>>>nu putem face nimic ca lumea...NICI MACAR SA NE VAITAM ....:ha1

asculta....intreaba... intelege... apoi raspunde ...
Link spre comentariu

Fac de la bun inceput o paranteza si va povestesc ca atunci cand eram mic ma invatau la scoala ca...nu bataia te face respectat ci tu ca persoana te faci respectat.(Asta mi-o ziceau cand imi mai bateam colegii-scuze pe aceasta cale). De-a lungul anilor am observat ca nu e asa..ci ca chiar invers si asa se aplica si la scara mai mare. Sa ma scuzati dar exact ca in melodiile lui Puya cu mafiotii respectati si tot, asa se intampla si acum... Mai sus scrie ca a fost ditamai greva si nu s-a intamplat nimic....bineinteles...cine ii baga in seama?? Dar...(nu instig) daca ar iesi vreo 50000 de oameni in strada inarmati si ar da foc si ar sparge (stiu ca tot bunurile poporului sunt), ...oare nu i-ar baga in seama cand se indreapta spre Parlament scandandu-le numele?? Eu cred ca ar asculta...dar poate asta e doar parerea mea...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

Link spre comentariu

Dar...(nu instig) daca ar iesi vreo 50000 de oameni in strada inarmati si ar da foc si ar sparge (stiu ca tot bunurile poporului sunt), ...oare nu i-ar baga in seama cand se indreapta spre Parlament scandandu-le numele?? Eu cred ca ar asculta...dar poate asta e doar parerea mea...

Ai mare grija la ce "nu instigi"!

Link spre comentariu

Nu trebuie Domnule Niteanu sa am grija, cel putin asa consider eu. In plus ceea ce-mi ziceti in sine pare a amenintare ...Am specificat ca Nu si in plus ca e parerea Mea...s-a vazut la multe tari si la case mai mari si daca recititi toate posturile o sa vedeti de ce...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

Link spre comentariu

Vad ca vreti neaparat sa dovediti ceva si nu inteleg ce...in fine...vad si ca d-voastra continuati cu..sfaturile...deci...tot acolo sunteti. Aici se poarta o discutie dar vad ca d-voastra sunteti mai mult cu nervii.

Nu consider si nu am considerat niciodata pe nimeni prost!

Infractiuni...daca asa se rezolva punctul cuiva de vedere...n-aveti decat.O seara buna

Editat de NeRv1

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

Link spre comentariu

Vizitator viopluscom

Cu tot respectul pentru amandoi, cred ca treaba asta cu "instigarea" incepe sa devina amuzanta. Inteleg prea bine punctul de vedere al domnului Petre Nineanu ca moderator al forumului si conditiile pe care este nevoit sa le indeplineasca un asmenea site. Insa sunt convins ca de data asta se poate face o exceptie, avand in vedere atat inflacararea colegului Nerv1, cat si situatia disperata in care ne aflam - ma refer la cresterea impozitelor auto.

Dumnule Nineanu, consider ca in stiuatia de fata nu aveti nimic de pierdut. Adica sunt convins ca orice amenda ati primi, ati reusi sa o contestati cu succes in mai toate instantele din Romania. Nu cred ca ar exista vreun judecator care sa isi inchipuie ca o discutie de pe Forum Club4x4 > Discutii diverse > Discutii diverse > Cresc impozitele auto ar putea submina puterea statului asta pacatos. Exceptie face situatia in care colegul Nerv1 reuseste sa adune 50 000 de oameni " in strada inarmati si ar da foc si ar sparge (stiu ca tot bunurile poporului sunt)". Si atunci tot noi am avea de castigat pentru ca odata scosi afara Basescu si ceata lui de la putere si unsi conducatori mai de seama, Nerv1 sigur va fi capatat destula influenta in timpul preluarii de putere incat sa ceara micsorarea ori chiar desfiintarea impozitelor auto. In plus cand se ulterior se va urmari sa se afle ce a initiat aceasta adevarata rascoala populara, acest forum, care mie imi este foarte drag, va beneficia de tone de publicitate gratuita si increderea utilizatorilor. Concluzionand, consider ca domnul Nineanu a incercat deliberat si de mai multe ori sa dovedeasca ceva, provocandu-i colegului Nerv1 o stare de confuzie generala, acesta neintelegand ce. Parerea mea este ca Nerv1 nu ar trebui deranjat cand isi exprima propria parere, referindu-se la situatia actuala a tarii, indiferent daca spune lucruri corecte - asa cum o face- sau daca ar baliverna precum nebunii din curtea spitalului.

Pt Nerv1: :top Am urmarit atent toate posturile tale de pe topic si cred ca doar cu un singur lucru nu sunt de acord. Intr-un anumit context, mai sus pe aceasta pagina, spuneai ca iti ceri scuze pe aceasta cale colegilor pe care i-ai batut si nu pricep de ce ai face asta! Nu ai vazut chiar tu, imediat cum ai reusit sa scapi de sistemul nostru de invatamant care parca iti spala creieri!? Ca lucrurile stau tocmai pe dos decat cum vor ei sa te invete si ca nu tu ca om te faci respectat, ci doar bataia iti poate aduce respect, asa cum de altfel se zice si in "melodiile lui Puya cu mafiotii respectati si tot". Deci, de ce ti-ai cere scuze de la fraierii aia, trebuia sa-i bati ca sa te respecte, asta e frate. Numai decat daca ai zis si tu asa la OHA, ca sa arati ca si noi avem o parte asa mai sensibila si ca suntem baieti de treaba, pana la urma.

P.S. Vezi sa ma treci pe lista celor 50 000, daca te-ai apucat sa o faci si sa ma anunti cand ne strangem si cum facem.

Link spre comentariu

Domnilor, imi pare rau dar eu sunt de alta parere. Sunt mandru ca sunt roman, cred ca se mai poate face ceva si cred ca se poate face si fara violenta (ca in dragoste, tacerea si indiferenta sunt cele mai grele atitudini de suportat).

Avem nevoie de un mars pacifist de amploare, FARA LIDERI. Grevele care s-au tot facut in ultima vreme sunt greve conduse de niste sindicalisti, care au fost cumparati s-au greve organizate de diverse formatiuni poolitice. Evident acestea nu au avut nici un succes.

Dar daca vom iesi in strada, fiecare cu problema lui, (ca nu vorbim numai de marirea impozitului la masini, mai sunt foarte multe decizii idioate multe din ele nici nu le stim etc) si vom protesta simplu, mai mult protestul trebuie sa se finalizeze la rezolvarea situatiei si nu la prima promisiune care se face.

O alta mare greseala care se face, NU TREBUIE SCHIMBAT GUVERNUL, vor veni altii care au mai fost si care NU au facut nimic. Toti sunt niste hoti. Ar trebui sa cerem inghetarea salariilor parlamentarilor, angajatilor si subangajatilor, la nivelul salariului minim pe economie. Toate pensiile publice de peste 4000 -5000 RON sa fie retezate. Sa cerem desecretizarea tuturor dosarelor de pana in 1990, desecretizarea tuturor dosarelor de achizitii publice, a licitatiilor. Daca s-ar lua o astfel de masura multi alesi vor pleca de buna voie.

Link spre comentariu

Vizitator viopluscom

Domnilor, imi pare rau dar eu sunt de alta parere. Sunt mandru ca sunt roman, cred ca se mai poate face ceva si cred ca se poate face si fara violenta (ca in dragoste, tacerea si indiferenta sunt cele mai grele atitudini de suportat).

Avem nevoie de un mars pacifist de amploare, FARA LIDERI. Grevele care s-au tot facut in ultima vreme sunt greve conduse de niste sindicalisti, care au fost cumparati s-au greve organizate de diverse formatiuni poolitice. Evident acestea nu au avut nici un succes.

Dar daca vom iesi in strada, fiecare cu problema lui, (ca nu vorbim numai de marirea impozitului la masini, mai sunt foarte multe decizii idioate multe din ele nici nu le stim etc) si vom protesta simplu, mai mult protestul trebuie sa se finalizeze la rezolvarea situatiei si nu la prima promisiune care se face.

O alta mare greseala care se face, NU TREBUIE SCHIMBAT GUVERNUL, vor veni altii care au mai fost si care NU au facut nimic. Toti sunt niste hoti. Ar trebui sa cerem inghetarea salariilor parlamentarilor, angajatilor si subangajatilor, la nivelul salariului minim pe economie. Toate pensiile publice de peste 4000 -5000 RON sa fie retezate. Sa cerem desecretizarea tuturor dosarelor de pana in 1990, desecretizarea tuturor dosarelor de achizitii publice, a licitatiilor. Daca s-ar lua o astfel de masura multi alesi vor pleca de buna voie.

Si eu cred ca NU TREBUIE SCHIMBAT GUVERNUL si ca mai degraba schimbam populatia. Si luam unii mai rezistenti la foamete si mai harnici la vot, cu toate ca si astia ai vechi se pare ca au fost destul de harnici.

Va dati seama ca acum vreo cateva luni peste 5 mil de oameni au stat si s-au gandit ca Basescu pare asa destul de incredere incat sa ii incredintam tara cu totul?!? Cat despre treaba cu "mandru ca sunt roman", imi place sa cred ca nu este vorba doar despre un automatism, uneori spus doar asa. Mie personal mi-a cam trecut iufa asta cu mandru de romani. Mandru de cine, de cei care si-au oprimat in ultimii 70 de ani concetatenii, care erau tot romani. Mai intai i-au omorat in inchisori sau la munca fortata, apoi au inventat tot felul de metode de a-si tortura, sau inchide "fratii romani", apoi i-au infometat si indobitocit. Mai apoi cand buba s-a spart, au venit tot romanii nostrii si au jefuit si au stricat indiferenti tot ce le-a cazut in mana. Si mai apoi din patru in patru ani se mai tot roteau romanii intre ei, dar toti faceau acelasi lucru odata ajunsi la putere, ca doar acesta era sistemul care ii propulsase in acea functie si nu aveau de gand sa il schimbe. Si in timpul asta majoritatea romanilor au fost pusi sa aleaga intre a se integra in acest sistem "romanesc - ticalosit" sau a nu se integra niciodata. Si parca nu tot romani sunt cei care dau si iau spagi (chiar si politistului de la rutiera, ca doar nu o sa ma lase fara permis), si parca nu romani sunt cei care au furat si inca mai fura din strainatate, si parca nu romani sunt cei care se uita sa te insele indiferent in ce context intri in contact cu ei si pana la urma de parca si tiganii nu sunt tot romani.

Personal pot sa accept faptul ca sunt roman, insa nu pot sa ma bucur si sa ma mandresc cu asta, atata timp cat pana acum nu am avut decat de suferit din faptul ca in 1984 m-am nascut aici.

PRETURI TOT MAI MARI

SALARII TOT MAI MICI

SA TRAIM BINE... DE TOT

Link spre comentariu

Fiecare are dreptul sa simta ce doreste, eu chiar sunt mandru ca sunt roman, (acum depinde ce intelegi prin mandrie) este un sentiment pe care-l inteleg din ce in ce mai putini oameni. Mandria de a fi roman nu tine de cati bani castigi si nici de pozitia sociala. Romania nu are o istorie de doar 70 de ani!!! pe aceste meleaguri s-au nascut oameni deosebiti, dintre care foarte putini mai sunt cunoscuti. Este foarte usor sa renunti la cetatenia romana si sa adopti o alta. Astfel poti fi mandru ca esti "orice doresti".

Si eu l-am votat pe Basescu!!! pe cine ar fi trebuit sa votez? pe Geoana cel curat ca lacrima care in ultimul moment s-a facut de tot r..tul? sau poate pe Crin Antonescu ce tine discursuri greu de inteles si de cele mai multe ori puierile? pe Iliescu care multumeste minerilor pt faptele de vandalism si care nu a facut o zi de puscarie? si lista poate continua...

Deocamdat maforitatea injura si cauta solutii pt ocolirea legii. Ar fi mai interesant sa vedem putina organizare, doar din vorbe nu rezolvam nimic.

Cati sunt dispusi sa-si scoata masinile din circulatie pt un an, cati sunt dispusi sa iasa in strada? Proprietarii forumurilor sunt dispusi sa renunte la cei care nu se tin de cuvant?

Link spre comentariu

Domnilor, va avertizez ca nu aveti voie sa instigati sub nicio forma la manifestari antisociale si/sau violente. Puteti planifica marsuri, proteste, greve sau orice actiuni recunoscute de legile tarii drept proteste legale. In niciun caz nu trebuie exprimate aici pozitii de genul "si ar da foc si ar sparge (stiu ca tot bunurile poporului sunt), ...oare nu i-ar baga in seama cand se indreapta spre Parlament scandandu-le numele"1. Nu sunt bunurile poporului, sunt ale noastre, PRIVATE!!!! Ce crezi ca ar sparge? Geamurile de la Guvern? De la Cotroceni? NU! Mai intai ar devasta magazinele, masinile, tot ce se afla in calea lor.

2. viopluscom ai spus asa: "Si eu cred ca NU TREBUIE SCHIMBAT GUVERNUL si ca mai degraba schimbam populatia" in sensul ca.....? Vrei cumva sa omoram cat mai multi oameni sau cum? Afirmatia ti se pare ok pe un asemenea forum? Totusi esti de acord si spui "Si eu cred ca NU TREBUIE SCHIMBAT GUVERNUL ", deci nu ai nimic impotriva celor care guverneaza ci impotriva populatiei!:grin: Daca ai vrut sa spui altceva, nu ti-a iesit.

3. Actiunile mele de moderare nu sunt subiect de dezbatere publica gen "Concluzionand, consider ca domnul Nineanu a incercat deliberat si de mai multe ori sa dovedeasca ceva, provocandu-i colegului Nerv1 o stare de confuzie generala, acesta neintelegand ce. Parerea mea este ca Nerv1 nu ar trebui deranjat cand isi exprima propria parere.

Va rog sa respectati regulamentul!!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare