Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cresc impozitele auto

MihaiB

Postări Recomandate

• Răspunsuri 239
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Cresc impozitele auto

Aprob cu placere spusele lui Bigdady dar nu sunt de acord cu ultima parte cu votantii....Personal am stat si m-am uitat fara sa votez dar sunt sigur ca orcine venea patea la fel si sa nu uitam ca la intrarea in rahat pina la git a tarii asteia au contribuit toti dobitocii de la conducere din 90 pina acum.
Total de acord si eu cu Bigdady, iar despre votantii lui base....eu in fiecare zi ii f.u.t in gurita...

Cat despre oricare altii care veneau in locul dictaturii...poate macar stiau sa atraga ceva fonduri europene pt drumuri, agricultura...etc.

In rest...traiasca Bulgariaaaaaa...poate mai scot aia ceva o lege si ne acorda si cetatenia...:ypu

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Total de acord si eu cu Bigdady, iar despre votantii lui base....eu in fiecare zi ii f.u.t in gurita...

Cat despre oricare altii care veneau in locul dictaturii...poate macar stiau sa atraga ceva fonduri europene pt drumuri, agricultura...etc.

In rest...traiasca Bulgariaaaaaa...poate mai scot aia ceva o lege si ne acorda si cetatenia...:ypu

Aici ai pus punctul pe I : este intr-adevar DICTATURA !

Atata timp cat seful statului se substuie primului-ministru si isi aroga dreptul de a lua decizii economice, deci cu muuuuult peste prevederile Constitutiei, e clar , e DICTATURA !

Iar in cazul asta.....asteptam sa "explodeze mamaliga romaneasca" !

Va exploda din nou, mai mult ca sigur !

Link spre comentariu

Sa-i f** pe toti ... inclusiv pe toti cei peste patru milioane care i-au votat pe astia ... :uameni.

Eu sunt unul din cei 4 mil. care au votat cu astia dar sa-mi spui tu ce alte optiuni aveam la acel moment(sa nu bati campii cu psd,ca era mai bine pe vremea lor etc)?Daca nu poti da un raspuns pertinent atunci,,Sa-i f** pe toti''se aplica si tie. Bafta! Si te rog mai incet cu jignirile!

Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB

Soricar 4x4 LWB ''Lache"

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Eu sunt unul din cei 4 mil. care au votat cu astia dar sa-mi spui tu ce alte optiuni aveam la acel moment(sa nu bati campii cu psd,ca era mai bine pe vremea lor etc)?Daca nu poti da un raspuns pertinent atunci,,Sa-i f** pe toti''se aplica si tie. Bafta! Si te rog mai incet cu jignirile!

Si eu i-am votat pe astia..Partea frumoasa este ca acum multi nici macar usturoi nu au mancat ..Ar trebui sa intelegem ca orice regim era la putere tot asa se intampla..Nu din romania a plecat criza si ne convine sau nu..asta este ..Ce sa-i faci ,cand ploua ,,Basescu este de vina "..cand ninge ..la fel..Toate statele cresc impozitele..toti sufera..Ca noi plangem ca ne jupoaie din cauza masinilor este altceva.Stiam cu totii de multi ani ca se pregateste majorarea.Ca a venit intr-o perioada de rahat asta este si mai nasol.

In alta ordine de idei ,in zona moldovei se va spune in felul urmator : ,,Da-i dracu sa le ia banii ca are chiu 7...ie bogati "..Si nu numai in zona moldovei ci peste tot unde exista oameni prosti,puturosi si invidiosi.Asa ca nelloruner,decat sa ne demonstrezi ca ai veleitati homosexuale mai bine ai incerca sa gandesti cu capul care trebuie.

Daca se pune de o miscare de strada ce crede-it ca vor spune ,,masele"..,,Tot aia cu bani se vaita,daca a avut bani sa isi ia Gip are si de impozit "..Partea frumoasa ar fi sa iasa pe strada cateva sute de ARO (daca or mai fi atatea ) si sa faca balamuc ..in felul asta va vedea si omul normal ce masina este cotata ca ,,masina de lux".. al carei impozit este mai mare decat valoarea ei..

Sa transformam aceasta problema intr-o problema politica de genul ,,x a votat cu y " este de prost gust.Nimeni nu poate baga mana in foc ,ca era mai bine sau mai rau cu z sau w...Asta este perioada,este nasol pt majoritate..va fi si mai nasol..se va muri de foame.Daca stam in casa si numaram cmc masinii ,jignim oameni aiurea si ne vaitam ca babele ..nu o sa facem nimic.Exista doua solutii : stabilim o zi si iesim in strada sau stam in culcushul nostru cald si ne vaitam ca babele cautand vinovati.

Link spre comentariu

aveti toti dreptate!

cred ca tre sa ne f...m toti in gura ca nu facem nimic!

o greva fiscala ceva........poate se mai trezeste piticu atomic sa vada cam cum e fara banu' privatului!

cat despre alternativa poate sa vina nemtii inca odata cu tancu sa mai facem ceva!

varianta chiorului era lache geoana cu modelul grecesc!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Jidane, astia au fost varza de cand exista partidul lor. Au tradat pe oricine cu care au intrat la guvernare parasind barca cel tarziu inainte de urmatoarele alegeri. Au fost alaturi de Iliescu in FSN si au plecat, au exterminat PNT-ul cu care s-au combinat pe vremea Conventiei, au incercat sa extermine si PNL-ul cand au facut rahatul de alianta DA, i-au tras-o si la Geoana cand a fost fraier sa intre la guvernare cu ei. S-au injunghiat in spate intre ei ori de cate ori au putut: Basescu l-a terminat politic pe Roman, l-a transformat in marioneta pe "draga Stolo", a bagat-o in gura lupului pe Ridzi dupa ce a facut-o pe EBA europarlementar, ii va arunca nada la caini pe Berceanu si Blaga alaturi de care a castigat puterea de la Roman. Au traditie la ministere ca industriile, transporturile, internele si stim toti cat de "multe" s-au facut in domeniile astea din 90 incoace. Suntem plini de autostrazi, avem niste sosele ca-n palma, industria duduie (pacat ca nu mai avem una) iar administratia si internele noastre sunt cele mai eficiente si cinstite din toata lumea, toate astea multumita celor care acum sunt la guvernare.

Daca in ochii tai astia sunt cei mai buni, poate e vremea sa vina sa iar domni straini, la 1848-1859 baietii aia au avut dreptate ca noi nu suntem in stare sa ne conducem singuri. Daca scuza asta te face sa te simti mai bine cu ce ai votat, nu am treaba cu tine, dar daca inca mai esti convins ca ai facut ce trebuia, mai gandeste-te.

Daca ti se strica acasa un robinet, nu stai fara apa pe principiul ca orice robinet ai lua sa va strica si ala. Il schimbi si basta. De ce nu se poate aplica asta si la guverne?

orice regim era la putere tot asa se intampla..

Nici un alt regim nu a pus si a patra oara acelasi primi ministru, dupa ce a dat rateu de 3 ori inainte: (1) a provocat plecarea partenerilor la guvernare (2) a fost singurul de pana acum care a fost demis de Parlament (3) a fost inapt sa obtina investitura si a ramas peste limita celor 30 de zile constitutionale, pana dupa alegeri. E ca si cum ai lua de la gunoi prezervativul gaurit, care a facilitat deja o sarcina, ca poate totusi acum tine.

Nici un alt regim nu a pus ministri pe motive de "relatii personale". Intotdeauna a fost o amanta, o nevasta, ceva pe post de consilier, secretara, dar...

Nici un alt regim nu a votat in unanimitate o lege(fiind in opozitie), pe care sa refuze sa o aplice dupa ce ai ajuns la guvernare. Macar sa o fi abrogat.

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Jidane, astia au fost varza de cand exista partidul lor. Au tradat pe oricine cu care au intrat la guvernare parasind barca cel tarziu inainte de urmatoarele alegeri. Au fost alaturi de Iliescu in FSN si au plecat, au exterminat PNT-ul cu care s-au combinat pe vremea Conventiei, au incercat sa extermine si PNL-ul cand au facut rahatul de alianta DA, i-au tras-o si la Geoana cand a fost fraier sa intre la guvernare cu ei. S-au injunghiat in spate intre ei ori de cate ori au putut: Basescu l-a terminat politic pe Roman, l-a transformat in marioneta pe "draga Stolo", a bagat-o in gura lupului pe Ridzi dupa ce a facut-o pe EBA europarlementar, ii va arunca nada la caini pe Berceanu si Blaga alaturi de care a castigat puterea de la Roman. Au traditie la ministere ca industriile, transporturile, internele si stim toti cat de "multe" s-au facut in domeniile astea din 90 incoace. Suntem plini de autostrazi, avem niste sosele ca-n palma, industria duduie (pacat ca nu mai avem una) iar administratia si internele noastre sunt cele mai eficiente si cinstite din toata lumea, toate astea multumita celor care acum sunt la guvernare.

Daca in ochii tai astia sunt cei mai buni, poate e vremea sa vina sa iar domni straini, la 1848-1859 baietii aia au avut dreptate ca noi nu suntem in stare sa ne conducem singuri. Daca scuza asta te face sa te simti mai bine cu ce ai votat, nu am treaba cu tine, dar daca inca mai esti convins ca ai facut ce trebuia, mai gandeste-te.

Daca ti se strica acasa un robinet, nu stai fara apa pe principiul ca orice robinet ai lua sa va strica si ala. Il schimbi si basta. De ce nu se poate aplica asta si la guverne?

Pai si pana sa vina portocaliul la putere pe cine ati asteptam ma sa va faca soselele???

Link spre comentariu

Ca sa revenim on-topic, Serghei, adica la taxe: inainte de alegeri PDL-ul a proimis sa stearga taxa de prima inmatriculare. A glasuit ferm ca e o taxa ilegala, abuziva si era ca si abrogata in gura lor. Apoi au venit si ce au facut? Au pus-o jumatate din ultima varianta, dar mai mare decat fusese in prima varianta.

Tine minte ca si taxa de drum tot de la ministrul Basescu a plecat, cu scopul de a face soselele. "Aici sunt banii dumneavoastra!" Si pe banii mei DN66(E79) este in reparatii din octombrie 2001. Un rahat de 75 km din Simeria pana in Petrosani, cu termen de predare in 2004. Pana in 2006 trebuia terminat si Petrosani-Filiasi, cu sosea suspendata peste Jiu in Defileu.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Exista ideea cu Primarul Sibiului ! Ce program avea Basescu ? Nimic ...numai otevisme si reclama facuta de Florin Salam fost Florin Fermecaroru, pe Taraf TV .

Domnilor, fara sa jignesc, pur si simplu meritam ce se intampla acum !

Succesuri.

Link spre comentariu

Bine ca suntem in UE! Bine ca exista varianta Bulgara mult mai ieftina.

Pacat insa sa ajunga Aro cu nr. de BG, dar pana trece viitura n-avem ce face. Vor mai veni alegeri si vom alege ... naiba stie...

father of three.

ex HZJ 80

Link spre comentariu

F-Zoltan pot te rog sa folosesc acest citat? Este prea adevarat!

"Nici un alt regim nu a pus si a patra oara acelasi primi ministru, dupa ce a dat rateu de 3 ori inainte:

(1) a provocat plecarea partenerilor la guvernare

(2) a fost singurul de pana acum care a fost demis de Parlament

(3) a fost inapt sa obtina investitura si a ramas peste limita celor 30 de zile constitutionale, pana dupa alegeri.

E ca si cum ai lua de la gunoi prezervativul gaurit, care a facilitat deja o sarcina, ca poate totusi acum tine."

KAMIKAZE TEAM
Link spre comentariu

Am un Patrol de 2.8L - pana acum am platit impozitele, dar in lumina noilor mariri ma gandesc serios la alternative.

Inafara de varianta BG si transformarea in auto-utilitara mai exista si alte solutii?

Mai exista urmatoarele:

Inmatricularea pe numele unui(unei) veteran de razboi sau erou al revolutiei din 89. Astia sunt scutiti de plata impozitelor de orice fel.

Inmatricularea pe numele unui pensionar de la tara dintr-o zona declarata defavorizata. Asa, impozitul la 4,2 era de cca 600 lei, inainte de majorare, acuma nu stiu cit iese.

Oricum, ambele variante mi se par mai nesigure decit bulgaria, intrucit apar urmatoarele riscuri:

1. omul, moare si vin mostenitorii. Poti sa ramii fara masina, intrucit fiind pe numele mortului intra la succesiune.

2. statul roman, condus fiind de capete luminate, pot introduce si alte taxe si impozite care sa-i afecteze pe chiaburii de 90 de ani de la tara care au in proprietate sub 1/2ha de pamint.

In bulgaria, totul e clar. Ai procura, ai contract, ai cartea masinii, e a ta. Taxele de zeci de ori mai mici. Acuma e de vazut ce taxe sunt prin ungaria si austria. Poate au ramas mai mici ca in ro si putem merge si incolo.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Pai si pana sa vina portocaliul la putere pe cine ati asteptam ma sa va faca soselele???

Pai sa vedem lista minsitrilor din acelasi partid cu Basescu.

1990- doi ministri ai guvernelor Roman, nu stiu de ce culoare erau, guvernele au fost FSN;

1991-1992 Traian Basescu in 2 guverne consecutive;

1996-2000 tot Traian Basescu (vreo 3 mandate);

2000 Anca Boagiu "cel mai tanar ministru din istoria postbelica a romaniei" (Basescu a plecat primar);

2004-2006 Gheorghe Dobre;

2006-2007 Radu Berceanu;

2008-2010 Radu Berceanu.

Sunt cam 13 ani din cei 20... zi tu, "ma", pe cine sa asteptam sa "ne" faca soselele? Sa ni le faca noua, ca tu circuli cu avionul, probabil.

Lasand rautatea deoparte, eu sunt acum revoltat pentru toti cei care au masini de peste 2 litri, chiar daca am bafta sa nu fiu in categoria aceasta.Nu pot ramane indiferent, executarea unora ca mine fiind probabil pasul urmator. Intarzie, dar nu scapam. Foamea e mare.

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

Vizitator fender

Ce s-o fi intamplat cu art 4 din Codul Fiscal, in special cu alin 2?! S-a abrogat si asta? Eu nu vad nimic in sensul asta in noua ordonanta.

ART. 4

Modificarea şi completarea Codului fiscal

(1) Prezentul cod se modifică şi se completează nurmai prin lege, promovată, de regulă, cu 6 luni înainte de data intrării în vigoare a acesteia.

(2) Orice modificare sau completare la prezentul cod intră în vigoare cu începere din prima zi a anului următor celui în care a fost adoptată prin lege.

Stie cineva daca vreun partid/organizatie/etc si-a anuntat intentia de a ataca ordonanta asta la CC?

Link spre comentariu

Ce s-o fi intamplat cu art 4 din Codul Fiscal, in special cu alin 2?! S-a abrogat si asta? Eu nu vad nimic in sensul asta in noua ordonanta.

ART. 4

Modificarea şi completarea Codului fiscal

(1) Prezentul cod se modifică şi se completează nurmai prin lege, promovată, de regulă, cu 6 luni înainte de data intrării în vigoare a acesteia.

(2) Orice modificare sau completare la prezentul cod intră în vigoare cu începere din prima zi a anului următor celui în care a fost adoptată prin lege.

Stie cineva daca vreun partid/organizatie/etc si-a anuntat intentia de a ataca ordonanta asta la CC?

nu, nu am auzit sa fi declarat cineva intentia de combatere legala.

cand au venit la putere, in 2004, au aprobat de urgenta, pe 31 decembrie, modificarea cu cota unica, pt. a putea intra in vigoare de la 1 ianuarie.

chestia cu "de regula, cu 6 luni inainte" poate fi interpretata.

insa alin.2 este foarte clar.

si pe mine ma framanta acelasi lucru. a fost la fel si anul trecut, cu impozitul forfetar.

au dat ei o explicatie cusuta cu ata alba, cum ca nu ar fi modificare/completare a codului fiscal... prosteala pe fata.

ii doare "la bashchetzi" de orice, atat timp cat nu respecta O LEGE...

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Se pare ca lucrurile au cam luat-o razna.

Daca pana astazi plateam 27 milioane impozit la Toyota, de acum ar trebui sa platesc 65 milioane :dr3 . Asta in conditiile in care oricum platesc la stat o gramada de taxe incluse in costul combustibilului.

Asa ca de saptamana viitoare o sa o 'vand' la bulgari si o sa-mi pun si eu un sticker cu " :pt pe impozit"

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Cu circulatia Bulgaroaicelor in UE e clar - dara daca ammasina pe Bg si vreau sa merg in arafa de uie nu am probleme?

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Cine sa mai atace ordonanta cand toti sunt deja cu burtile la soare prin Hawai...

Apropo, eu nu mai votez demult cu nimeni pe considerentul ca c-lasa politica este formata din 90% securisti iar restul din fosti activisti de partid. Oameni care nu au nici o legatura cu culoarea politica ci doar cu cea a banului. In acest caz "o i-au si eu la bot" sau sunt neutru? Eu sunt primul care daca e nevoie arunc cu piatra in oricare (evident politician) indiferent ca este pd-ist, pnl-ist, fsn-ist, pdsr-ist, m.u.-ist, etc etc...

don't worry, be happy
Link spre comentariu

Orice lege e facuta ca sa fie incalcata,Constitutia e mai mult orientativa,Codul Fiscal nu are nici o valoare in fata guvernantilor in schimb pentru noi tebuie sa fie Biblie.Noul impozit auto cred ca e de fapt o rata de leasing[100E/luna] pe care trebuie sa o platim statului.De facut scandal nu va face nimeni.Romanul e obisnuit sa fie f'''''''' in c'''''''' si tinut de urechi,a inghitit destule si va mai inghiti.Asa ca astept cu nerabdare taxa pe lungimea si inaltimea masini,pe latimea cauciucului,pe diametrul tevii de esapament si volumul rezervorului.Si nu stiu de ce fugim cu masinile la bulgari n-ar fi mai simplu sa-i aducem pe ei la noi? Poate atunci ne vom numi BULROMI.LA TAXE CIT MAI MARI SI TVA PLACUT.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Pai sa vedem lista minsitrilor din acelasi partid cu Basescu.

1990- doi ministri ai guvernelor Roman, nu stiu de ce culoare erau, guvernele au fost FSN;

1991-1992 Traian Basescu in 2 guverne consecutive;

1996-2000 tot Traian Basescu (vreo 3 mandate);

2000 Anca Boagiu "cel mai tanar ministru din istoria postbelica a romaniei" (Basescu a plecat primar);

2004-2006 Gheorghe Dobre;

2006-2007 Radu Berceanu;

2008-2010 Radu Berceanu.

Sunt cam 13 ani din cei 20... zi tu, "ma", pe cine sa asteptam sa "ne" faca soselele? Sa ni le faca noua, ca tu circuli cu avionul, probabil.

Lasand rautatea deoparte, eu sunt acum revoltat pentru toti cei care au masini de peste 2 litri, chiar daca am bafta sa nu fiu in categoria aceasta.Nu pot ramane indiferent, executarea unora ca mine fiind probabil pasul urmator. Intarzie, dar nu scapam. Foamea e mare.

Pai daca pana acum ai vorbit cu ,,rautate" si abea acum ai lasat-o deoparte ,eu ce pot sa mai spun.Imi cam pare mie sau tu nu ai reusit sa prinzi nici o bucatica de ,,tort" si te-ai suparat asa rau ?!! :grin:

Tot romanul face politica,este ieftin,se face din spatele monitorului (deci fara riscuri) iar daca nu iese cum vrem aruncam pisica in curtea vecinului.Cresterea taxelor nu este exclusiv PDL..oricine era la putere facea la fel .Hai sa nu mai aruncam acum intr-un partid anume cand 20 de ani nimeni nu a facut nimic .Criza asta a prins tari dezvoltate cu pantalonii in vine asa ca noi inca mai proiectam ,,nojitze de opinci" si facem politica de nivel mondial.ASTA ESTE ..au crescut taxele ,trebuie sa gasim rezolvari.Pe mine m-a pricopsit doamne doamne cu o fundatie asa ca normal nu ar trebui sa ma vait ,dar voi macar platiti impozite duble pentru MASINI...eu platesc pentru ARO..A-ti prins diferenta???!!

Link spre comentariu

Marea problema nu este cresterea impozitelor care este poate unica solutie acum, ci inechitatea si lipsa de logica in aplicarea lor. A lua in calcul doar capacitatea cilindrica a masinii in conditiile in care in minister sunt sute de oameni care ar trebui sa gandeasca si sa faca o lege dreapta si corecta e strigator la cer.

Sa nu iei in calcul valoarea reala masinii, puterea ei , noxele, gradul de poluare, categoria de folosinta, etc in secolul excel-ului este cel putin de neinteles. Efectiv te simti intr-o masina(tara) condusa de tampiti(ministri). Constitutia Americii rezista de sute de ani pentru ca la vremea respectiva tampitii, ingustii la minte, hotii, cacaciosii, retrograzii, lingaii, erau in minoritate si nu ajungeau usor la conducere.

Nu este posibil ca intre 1400 cmc si 3200 cmc de expemplu diferenta de impozit sa fie de o suta de ori, in conditiile in care valorile reale ale autoturismelor respective pot sa fie egale. Este ca in bancul cu sapca....

Sa ajungi intamplator in viata intr-o functie publica si sa faci o lege asa de stamba este pastrand proportiile o crima similara cu un ''Auschwitz''.

Nu plecand din tara rezolvam problema, ci urmarind ca ministrul legiuitorul respectiv care isi bate bate joc de cetateni si de tara sa ajunga sa plateasca :dr3

Doar atunci nu vor mai accede tampiti in functiile publice !!!!

Din cate am auzit se actualizeaza o lista cu cele mai grave erori facute de diversii si vremelnicii guvernanti indiferent de partid, explicate si detaliate. Asteptam cu interes ! Este si tara noastra.

LC 120 AT TEMS
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare