Bota Ionut Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Salut, De ceva vreme mi-am luat si eu o jucarie si anume un Suzuki Samurai. Din pacate nu am vazut in poze cand l-am comandat in Jermania ca anumite parti de caroserie erau varza si a venit vremea sa il pun pe picioare. Partile cele mai afectate sunt arpile fata, overfenderele fata spate, pragurile, podeaua, podul pedalier si vedem ce mai gaseste tinichigiul pe parcurs. Astept sfaturi si indrumari de la cei care au trecut deja prin operatiunea asta. O sa revin si cu ceva poze cu before si after. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Iulie 3, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: Samurai de la Cluj Asa arata la prima vedere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: Samurai de la Cluj asta e problema generala la samuraie chiar daca vei face acum tinichigeria peste 1-2 ani o iei de la capat parerea mea e sa cauti aripi de fibra de sticla si cu alea macar stii ca ai terminat lucrarea pe veci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Iulie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Samurai de la Cluj Asa este si tocmai de aceea mi-am comandat aripile si overfenderele din fibra la nea Costel caruia i multumesc pe aceasta cale. Aripile au iesit foarte bine sper sa le pot monta fara probleme. Multumiri si lui SamuRadu care mi-a recomandat fibra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Iulie 4, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Samurai de la Cluj Asta am gasit dupa ce am dezbracat-o Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Iulie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Samurai de la Cluj Azi am fost pe la masina si am mai facut ceva poze. Incet incet prinde forme. Semiaripile au fost inlocuite cu tabla noua, deasemenea si pragurile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Iulie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Samurai de la Cluj Asa arata aripile si overfenderele din fibra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Samurai de la Cluj S`o stapanesti sanatos @Ionut si spor la treaba :wink: Noroiala placuta :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Iulie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: Samurai de la Cluj Merci Plummer, sper s-o termin cat de repede ca nu mai am rabdare. Oricum mai e de lucru, mai trebuie intoarsa, izolata, vopsita, inmatriculata etc, etc, dar intre timp sper sa-i iau nr rosii sa-i fac un tratament de namol. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Iulie 6, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Samurai de la Cluj Am facut o proba cu aripa dreapta si potriveste destul de bine. Acuma problema e ca nu stiu cu ce sa o prind: popnituri sau autofiletante. Cu popnituri nu o mai pot da jos, iar cu autofiletante s-ar putea sa nu se inchida capota. Ceva idei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 6, 2010 Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: Samurai de la Cluj Cu popnituri o poti da jos la fel de usor ca si cu autofiletante. Le gauresti cu un burghiu, foarte simplu. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Samurai de la Cluj cu ori ce le-ai prinde eu te sfatuiesc sa pui si silicon caci de la vibratii si zgaltiituri din teren se vor slabi si pocniturile si si autofiletantele iar la demontare siliconul se poate taia cu un cutter suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Samurai de la Cluj Asa este si tocmai de aceea mi-am comandat aripile si overfenderele din fibra la nea Costel caruia i multumesc pe aceasta cale. Aripile au iesit foarte bine sper sa le pot monta fara probleme. Multumiri si lui SamuRadu care mi-a recomandat fibra. Cit au costat aripile si overfenderele din fibra? Da-mi te rog si mie un contact. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yety Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Samurai de la Cluj Si eu sunt interesat cat costa aripile si overfenderele . Te rog da-ne si noua un pret. Multam. Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Samurai de la Cluj posteaza te rog la vedere adresa si pretul,,,sunt mai multi cei interesati,,,daca se poate! audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Samurai de la Cluj la vopsirea aripilor de fibra sa folosesti vopsea pt plastic ,are aderenta mai buna pe suportul de fibra ,dar poate stie mai bine vopsitorul :grin: suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Iulie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Samurai de la Cluj Multumesc, o sa tin cont de sfaturile voastre. Pentru preturi cel mai bine il sunati pe omul care mi le-a facut. E din Bucuresti, il cheama Costel tel: 0722472094, omul e foarte OK si lucreaza bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Samurai de la Cluj Pentru preturi cel mai bine il sunati pe omul care mi le-a facut. E din Bucuresti, il cheama Costel tel: 0722472094, omul e foarte OK si lucreaza bine. E secret pretul? sau se face in functie de om?...glumesc:grin:... Daca este acelasi care face si hardtop-uri lucreaza un pic cam scump dupa parerea mea. De ex capacul fata de la samurai (la hardtop din 2 piese) este 100E... 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Iulie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Samurai de la Cluj @yknot O fi scump, dar oricum am iesit mult mai bine decat sa iau aripile din tabla chiar si second, sa nu mai vorbesc de overfendere care au niste preturi de te doare capu. In plus nu mai ai treaba cu rugina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Samurai de la Cluj In sfarsit s-au montat aripile si overfenderele definitiv. Pana la urma s-au montat cu autofiletante si stau foarte bine. Mai terbuie mici rectificari la o garnitura de la overfenderul spate pe partea stanga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Samurai de la Cluj Poze cu ele montate: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Samurai de la Cluj Urmeaza sa o rastorn sa vad ce surprize ma mai asteapta dedesupt. V-as ruga ceva sfaturi legat de solutia cu care trebuie izolata. Voi ce ati folosit? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Iulie 9, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Samurai de la Cluj Nu si-a izolat nimeni masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Samurai de la Cluj am izolat eu masina la inceputul anului cu ce info te pot ajuta? te intereseaza niste terosoane mai bune calitativ ar fi bine sa folosesti ceara in dubluri cauta la topicul meu "lupta cu rugina" suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Iulie 9, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2010 (editat) Re: Samurai de la Cluj Da Adam, ceva teroson bun de dat pe dedesupt ce recomanzi? Editat Iulie 9, 2010 de Bota Ionut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate