peter erno Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Re: Samurai de la Cluj el este blocat permanent si cand se exercita o forta mare(nu stiu sa spun cat) intre roti atunci el "sare" permitand sa ruleze o roata mai mult decat alta....de aceea pe asfalt pocneste.....un fel de cheie dinamometrica doar cu alt principiu de functionare. Sa ne imaginam o situatie cand urcam o panta abrupta,masina este inclinata intr-o parte,cand toata greutatea masini e pe o singura roata spate,si aderenta are doar acela.Nu trebuie o imaginatie mare,acest tip de blocant nu ne va scoate . Cum ai spus,exact,este o anumita forta ,cand deblocheaza,ca o cheie dinamometrica. Parere personala,de astea e mai buna un ,,Lincoln locker,, http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Re: Samurai de la Cluj situatia nu e chiar atat de dezastruoasa cum ai prezentat-o tu. El lucreaza destul de bine daca nu te deranjeaza zgomotul. Gandeste-te ca in teren nu este o aderenta mare ca pe asfalt ca sa poata sa sara...am facut o iesire in spatele unui Samurai care avea blocantul respectiv si chiar s-a descurcat bine. Cat despre lincoln cu el nu ai ce cauta pe asfalt. Ca sa fiu mai exact eu zic ca pe teren gen padure, namol, zapada sau alte substante moi diferentialul va fi blocat 60-80 %. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 (editat) Re: Samurai de la Cluj Sa ne imaginam o situatie cand urcam o panta abrupta,masina este inclinata intr-o parte,cand toata greutatea masini e pe o singura roata spate,si aderenta are doar acela.Nu trebuie o imaginatie mare,acest tip de blocant nu ne va scoate . Cum ai spus,exact,este o anumita forta ,cand deblocheaza,ca o cheie dinamometrica. Parere personala,de astea e mai buna un ,,Lincoln locker,, autodeblocantul de samurai, fie el spartan sau lockright, nu are nici o treaba cu cheia dinamometrica, cu forta, cu 60-80%. Nu este vre-o versiune LSD. este blocat 100% si permite rotii care se invarte mai repede decit cea aflata sub culpu sa sara peste un dinte. Lucru cam imposibil in teren. Editat Octombrie 29, 2013 de minitehnicusro 1 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: Samurai de la Cluj ...mai multe explicatii aceeasi idee.... daca inteleg 80% din cititori despre ce e vorba e minunat.:banana Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: Samurai de la Cluj autodeblocantul de samurai, fie el spartan sau lockright, nu are nici o treaba cu cheia dinamometrica, cu forta, cu 60-80%. Nu este vre-o versiune LSD. este blocat 100% si permite rotii care se invarte mai repede decit cea aflata sub culpu sa sara peste un dinte. Lucru cam imposibil in teren. Cea mai buna explicatie de pana acum. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: Samurai de la Cluj Si varianta video pentru restu. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: Samurai de la Cluj autodeblocantul de samurai, fie el spartan sau lockright, nu are nici o treaba cu cheia dinamometrica, cu forta, cu 60-80%. Nu este vre-o versiune LSD. este blocat 100% si permite rotii care se invarte mai repede decit cea aflata sub culpu sa sara peste un dinte. Lucru cam imposibil in teren. Nu am montat blocantele astea in masa dar cele doua montate si studiate de mine nu m-au convins nici pe mine ,nici pe proprietari. Boltul din mijloc preseaza cuplajele prin jumatatile de gauri semi ovale,parerea mea personala este ca la o anumita forta pot sari cele doua cuplaje.Exista diametru mare,dar suprafata mica unde cupleaza ghiarele.Chiar daca nu se invarte in gol,sare din dinte in dinte. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 (editat) Re: Samurai de la Cluj Rezultatul ultimelor modificari la masina este acesta. Editat Noiembrie 3, 2013 de Astral Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 (editat) Re: Samurai de la Cluj Datorita ultimilor modificari ale suspensiei masina imi atingea destul de mult in overfenderele aripilor de fibra asa ca masina a intrat la decupat. Cu ocazia asta m-am urcat cat am putut de mult cu contraaripile pentru o liniste sufleteasca ca pe viitor daca o sa trec pe rotii mai mari sa nu fiu nevoit sa refac aceasta operatiune. In urma taierii cu flexu a pragurilor s-a vazut cat de nasoala era treaba pe acolo :hl rugina multa gauri deeh doar e un samurai :grin:. Editat Decembrie 14, 2013 de Johnny_r0 Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 (editat) Re: Samurai de la Cluj Intre timp s-a mai lucrat cate ceva la masina. M-am apucat sa-i fac o revizie la motorul de vitara care urmeaza sa fie pus pe masina.Montat praguri si constructia barei spate. Pozele cand ajung in fata unui calculator. Editat Martie 21, 2014 de Astral Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 Re: Samurai de la Cluj Dupa ce am desfacut motorul am descoperit o mica problema: un piston rupt.:op Bara spate mai trebuie sablata si vopsita electrostatic. Si dupa o zii de munca am reusit sa terminam si pragurile. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: Samurai de la Cluj arata bine pragurile. ai poze cu bara spate montata pe masina ? ai pastrat lampile de sami ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: Samurai de la Cluj Bara spate inca nu este gata, este la sablat si vopsit electrostatic. Lampile de pe bara spate or sa fie pe leduri sa nu mai am probleme cu arsul becurilor si arata cam asa http://www.bestautovest.ro/lampa-remorca-5-functii-cu-leduri.html . Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Aprilie 18, 2014 Partajează Postat Aprilie 18, 2014 Re: Samurai de la Cluj au venit piesele pentru revizia motorului: piston si bolt cuzineti biela segmenti saptamana viitoare il ambalam si-i dam prima cheie. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Re: Samurai de la Cluj au venit piesele pentru revizia motorului: piston si bolt cuzineti biela segmenti [ATTACH=CONFIG]211702[/ATTACH] saptamana viitoare il ambalam si-i dam prima cheie. IN SFARIT A VENIT SI ACEEA SAPTAMANA VIITOARE Motorul 1.6 este pe masina si azi i sa dat prima cheie merge de zbarnaie. Maine ii facem ultimele reglaze si ii rupem fasu ca am tot stat si mutat motorul asta prin garaj de mi-se luase de el. Poze, filme, picturi, nu am. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate