Johnny_r0 Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 (editat) Re: Samurai de la Cluj Prima data s-a dat 1-2 randuri de vopsea structurata si peste ea vopsea normala de culoare bej. Am fost cu ea prin paduri si se comporta extraordinar de bine chiar am ramas :oo Editat Aprilie 28, 2012 de Johnny_r0 Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Re: Samurai de la Cluj ce e aia vopsea structurata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Re: Samurai de la Cluj ce e aia vopsea structurata? Vopseaua aia in relief, care arata asa : [ATTACH=CONFIG]138459[/ATTACH] REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Re: Samurai de la Cluj Vopseaua aia in relief, care arata asa : [ATTACH=CONFIG]138459[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]138460[/ATTACH] Scuze de off-topic. E posibil sa gresesc: dar din ce imi aduc aminte aia se cheama vopsea texturata (aspect grunjos, de calciu). E posibil sa fie o confuzie de termeni? It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Re: Samurai de la Cluj vorbim de teroson ? antifonul cauciucat sau ceva VOPSEA speciala ? in poza e teroson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Re: Samurai de la Cluj @Teddybear : Intr-adevar, cred ca termenul corect este "texturata"......mereu il confund, poate unde mie imi suna cam la fel.......Multumesc ca mi-ai reamintit ! :h5 @Zep : Nu cred ca e vorba totusi de teroson, pentru ca si hard-topul ARB care era pe fosta mea Mazda il revopsisem tot cu o astfel de vopsea, asa cum fusese vopsit de fabrica. Stiu ca la atelierul unde s-a facut revopsirea am fost intrebat de marimea granulatiei si pe care ei au reprodus-o dupa ce au vazut live vopseaua originala. Culoarea a fost luata dupa codul de vopsea al masinii, dar cum au facut ei sa reproduca granulatia aia, nu stiu sa-ti spun, dar asa au numit si vopseaua aia : texturata. (in stanga e cabina masinii, iar in dreapta e hard-topul) REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Re: Samurai de la Cluj vorbim de teroson ? antifonul cauciucat sau ceva VOPSEA speciala ? in poza e teroson Sunt si vopseluri speciale care au acest aspect. Dar, in acelasi timp, sunt si VOPSITORI, in special cei din vechea "garda" care stiu si pot, folosind o vopsea obisnuita, sa obtina o astfel de finisare. (e vorba de consistenta, "mana" vopsitorului si un pic de "joaca" cu presiunea si diametrul duzei de la pistol). It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Aprilie 30, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Re: Samurai de la Cluj Salut, ma bucur ca esti multumit de masina, s-o folosesti sanatos si sa te bucuri de ea cum m-am bucurat si eu. Interesanta cu petele de culoare, cat despre vopsea intradevar am folosit o vopsea structurata (nu e teroson sau ceva cauciuc) parca ar avea nisip in ea si e de culoare gri dupa care am dat culoarea peste si a iesit ceva foarte rezistent la zgarieturi. Astept sa vad ce modificari i mai aduci si pe unde te-o mai purtat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Mai 28, 2012 Autor Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: Samurai de la Cluj Cum se comporta colantele pe vopseaua structurata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 Re: Samurai de la Cluj Colantele au trebuit sa fie puse la cald cu ajutorul feonului ca altfel nu se lipea. Sa stii ca am ramas testul de surprins la cat de sta lipit pe masina nu a dat nici un semn ca s-ar dezlipi de la crengi. P.S. trimite-mi si mie pe PM codu de la vopsea ca sa stiu cand o sa ma retusez pe la ea ce cod sa le dau. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Iunie 2, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2012 Re: Samurai de la Cluj O sa caut sa vad daca mai am ceva vopsea si ma duc la cei de la care am luat-o sa o identifice. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razitytu Postat Iunie 3, 2012 Partajează Postat Iunie 3, 2012 Re: Samurai de la Cluj Colantele au trebuit sa fie puse la cald cu ajutorul feonului ca altfel nu se lipea. Sa stii ca am ramas testul de surprins la cat de sta lipit pe masina nu a dat nici un semn ca s-ar dezlipi de la crengi. P.S. trimite-mi si mie pe PM codu de la vopsea ca sa stiu cand o sa ma retusez pe la ea ce cod sa le dau. Incearca si cu folie. Sint niste folii speciale care pot imita orice tip de design (ex militar) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat August 8, 2012 Partajează Postat August 8, 2012 Re: Samurai de la Cluj Masinii i s-a achizitionat un troliu de 6500 pentru ca a fost cuminte si ascultatoare pana acum. In maxim 2 saptamanii o sa intre in garaj pentru un nou look, si anume bara fata home-made, proiectoare, montarea troliului, cercei mai mari pe fata, ambreiaj nou si mici reglaje la motor. Revin cu poze calde la momentul respectiv. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Marea transformare Asa cum am spus masina a intrat in garaj pentru un next level. Asa ca a primit un nou ambreiaj, conducte/ furtune de frana noi, troliu, cercei mai lungi, si bara noua. Urmeaza un motor de vitara 8V, si niste reductii mai mari. poze din timpul lucrarii poze cu noul look 2 Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Re: Samurai de la Cluj Proiectul ia proportii! Bravos! Intrebare: care este diferenta de greutate intre motorul de 1.3 16v si 1.6 8v? nu are ca efect "aplecarea" de fata a masinii? Arcurile iti recomand sa alegi unele mai lungi, de ex de wrangler ce iti ofera o flexare mai mare decat cerceii. Cu exceptia cerceilor "briceag" care, insa, te cam limiteaza doar la off-road. Exista si modele care se blocheaza inchis, dar nu cred ca vrei sa te complici asa mult. Reductii mai mari, asta inseamna ca cochetezi ci cu bocanci mai mari. la ce nr. te-ai gandit? Dpor la treaba, arata belea veverita! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Re: Samurai de la Cluj care este diferenta de greutate intre motorul de 1.3 16v si 1.6 8v? nu are ca efect "aplecarea" de fata a masinii? diferenta de greutate este minora iar efectul este neglijabil Arcurile iti recomand sa alegi unele mai lungi, de ex de wrangler ce iti ofera o flexare mai mare decat cerceii. Cu exceptia cerceilor "briceag" care, insa, te cam limiteaza doar la off-road. Exista si modele care se blocheaza inchis, dar nu cred ca vrei sa te complici asa mult. proprietarul nu stie inca, dar il asteapta o conversie la elicoidale la primavara. modificarile intermediare sunt inutile. Reductii mai mari, asta inseamna ca cochetezi ci cu bocanci mai mari. la ce nr. te-ai gandit? cu 4,16 in reductor si rotile actuale, motorul trage f bine pe strada, iar pe low este de vis. i-am facut azi proba de drum :x cu motorul de vitara.......:dr1 Editat Octombrie 10, 2012 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Samurai de la Cluj Masinii i s-a achizitionat un troliu de 6500 pentru ca a fost cuminte si ascultatoare pana acum. In maxim 2 saptamanii o sa intre in garaj pentru un nou look, si anume bara fata home-made, proiectoare, montarea troliului, cercei mai mari pe fata, ambreiaj nou si mici reglaje la motor. Revin cu poze calde la momentul respectiv. Avand in vedere avantul tau, poti sa faci un topic al tau cu evolutia modificarilor, cu care sa incanti pasionatii de veverite. Scuze de off. :h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Re: Samurai de la Cluj Mai nou masina a primit cu titlu de imprumut un reductor modificat... ce pot sa zic alta viata sa vedem weekendul asta cum sta treaba cu adevarat:banana:no11 Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 (editat) Jzy Astazi samuraiul a mai primit un update si anume celor doua proiectoare din bara li s-au alaturat inca 2 proiectoare pe led flood. Parca e altceva acum este ziua si noaptea :grin: prima poza cu toate luminile aprinse ( maine ii cumpar niste becuri mai bune la faruri ca sunt cam chioare momentan am 45w) a doua poza doar proiectoarele a treia si a patra poza doar ledurile a 5 doar proiectoarele din bara Maine urmeaza pozele pe zi sa vedem cam despre ce este vorba Editat Noiembrie 16, 2012 de Astral Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 (editat) Re: Samurai de la Cluj Si acum pozele de zi Editat Noiembrie 16, 2012 de Astral Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Re: Samurai de la Cluj Sa inteleg ca esti multumit de ele.... Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 (editat) Re: Samurai de la Cluj asa se pare... Editat Noiembrie 17, 2012 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Re: Samurai de la Cluj Sa inteleg ca esti multumit de ele.... Sa-nteleg ca tu esti "maverick"? Da sunt super, dupa ce am iesit din padure pe sosea si mergeam numai in faruri parca avem lumanari in fata :grin: cu toate ca am becuri cu halogen de 55w. Cred ca pana la urma pun releuri pe faruri si bag becuri mai mari in soclu de H4 ca nu mai tine figura Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Noiembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: Samurai de la Cluj Felicitari pentru modificari, foarte fain arata samurica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: Samurai de la Cluj Cred ca pana la urma pun releuri pe faruri si bag becuri mai mari in soclu de H4 ca nu mai tine figura Vezi ca s-ar putea sa exfoliezi oglinzile la faruri sau sa crape sticla. Mai bine investesti in becuri cu SMD H4 decat sa pui halogen de putere mai mare. Farul e mic, becul dezvolta temperatura mare... Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate