adammoga80 Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Samurai de la Cluj pentru sasiu si primul strat pe dedesubt recomand 3M cel negru sau de la Wurth iar pentru al doile si al treilea strat poti da cu cele uzuale BODY la 2l sau alte firme care au tot la 2l,astea sunt mai ieftine undeva la 45 lei/2l 3M sau wurth este 60lei/1l dar este foarte bun si cum am mai zis iti recomand sa dai cu ceara in dubluri precum usa praguri aripi.... suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Iulie 9, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Samurai de la Cluj Astea se gasesc la magazinele de piese auto? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Re: Samurai de la Cluj cele uzuale se gasesc la ori ce magazin auto pe cele 3M si Wurth le-am comandat printr-un prieten cu atelier auto daca esti interesat da un semn saptamana viitoare si te ajut uite numarul meu 0763630114 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Iulie 10, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2010 Re: Samurai de la Cluj Merci Adam, daca nu se descurca tinichigiu sa le gaseasca te sun. Snorkelu ti l-ai facut tu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 Re: Samurai de la Cluj nu snorkelul l-am cumparat este de lr defender adaptat pe masina suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Iulie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Samurai de la Cluj Singura surpriza neplacuta dedesupt a fost scutul rezervorului care era mancat tot de rugina. O sa confectionez unul din tabla striata. Dupa urmeaza vopsirea, dar nu stiu exact ce culoare sa o fac. V-as ruga ceva sugestii. Ma gandeam la ceva deschis la culoare sa nu fie asa cald inauntru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Iulie 15, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Samurai de la Cluj S-a confectionat scutul din tabla de aluminiu striata ( foarte rezistenta, chiar mai tare ca ce era inainte) si teava de 20x30. Cat despre culoare vad ca nu sunt sugestii si m-am decis s-o fac bej, dar cu vopsea structurata mata. Sper ca o sa iasa cum mi-am imaginat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Iulie 15, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2010 Re: Samurai de la Cluj La sugestia lui Adammoga m-am decis s-o prepar eu pentru vopsit. Asa ca o sa economisesc ceva epuroi. Multam Adam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat August 18, 2010 Autor Partajează Postat August 18, 2010 Re: Samurai de la Cluj Stie cine va daca Samuraiele din 93 au martor in bord pentru 4x4? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 (editat) Re: Samurai de la Cluj Se aprinde un bec in bord, ultimul din dreapta, verde. Nu se aprinde diferit L si H. dragos Editat August 20, 2010 de dragosd13 Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat August 21, 2010 Autor Partajează Postat August 21, 2010 Re: Samurai de la Cluj La mine nu se aprinde stie cineva care ar putea fi problema? Masina este desfacuta acum si nu as asambla-o la loc pana nu rezolv problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 Re: Samurai de la Cluj Ce zici daca incepi cu verificarea becului din bord? :) Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 Re: Samurai de la Cluj Mai mult ca sigur e o problema legata de conexiunea cablului, verifica cablul elctric. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat August 22, 2010 Autor Partajează Postat August 22, 2010 Re: Samurai de la Cluj am :) verificat becul si e OK (m-am chinuit vreo 30 de minute sa dau jos ceasul de bord), urmeaza sa verific si cablul si contactul de la schimbator. Multumesc de sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Septembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: Samurai de la Cluj In sfarsit am terminat de vopsit masina si de asamblat si am dat si o tura cu ea pana la pescuit. A meritat asteptarea, merge bine singurele probleme pe care le-am depistat au fost jocul la directie care l-am rezolvat din surubul de la caseta. Ar mai fi o problema pe care nu am rezolvat-o si anume se aude un huruit din caseta cred cand este in treapta a 2 a si merge subturat, la turatie normala nu mai huruie. Ce poate fi? Ceva poze cu utilajul: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: Samurai de la Cluj poi huruie cardanul daca mergi subturat mai exact sub 2000 ture ,este benzinar dai blana peste 2500 ture,probabil ai condus mai mult diesel suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Septembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: Samurai de la Cluj Ai dreptate am condus doar diesel, dar e normal sa huruie doar in treapta 2 si 3 dar mai putin? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: Samurai de la Cluj Nu stiu ce sa zic, la Vitara mea aveam si eu un huruit la turatii mici, dar dupa ce lua viteza, se pierdea zgomotul. Am descoperit ca avea putin ulei in grupul spate, si am completat la amandoua (si fata si spate) si s-a mai domolit un pic, dar zgomotul tot exista pentru ca am ceva prb cu satelitii si coroana din grup. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Septembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: Samurai de la Cluj Exact asa e si la mine cand prind viteza nu mai suna si nici in treapta 1 nu suna. O sa verific si eu uleiurile din grupuri. In rest nici o treaba e sprintena ca o caprioara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_kent86 Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Samurai de la Cluj Ti-a iesit foarte bine. Sa o stapanesti cu placere. Am si eu totusi 2 intrebari : 1.Cat te-a costat estimativ toata treaba ? 2.Despre ce surub vorbesti pentru reglatul jocului la directie ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bota Ionut Postat Septembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Samurai de la Cluj Ti-a iesit foarte bine. Sa o stapanesti cu placere. Am si eu totusi 2 intrebari : 1.Cat te-a costat estimativ toata treaba ? 2.Despre ce surub vorbesti pentru reglatul jocului la directie ? Merci, Pai pana acum partea de tinichigerie si vopsit undeva la 30-35 mil cu tot cu aripile de fibra, dar pe langa banii astia a fost multa munca din partea mea. Oricum merita zic eu si banii si munca. Cat despre jocul de directie, volanul avea joc mare si la viteza conduceam ca aia din filmele vechi de tot dau din volan. Jocul l-am reglat din surubul de pe caseta de directie. Este in partea dreapta a casetei si are o piulita de siguranta care trebuie destransa ca sa poti strange surubul. Cu cat strangi mai tare cu atat jocul este mai mic dar si directia mai grea si banuiesc ca are o limita in care se poate regla. La mine s-a redus jocul dupa 2-3 ture complete. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 (editat) Re: Samurai de la Cluj Deci sa o luam incet si cu inceputul. Sunt noul posesor al samuraiului lui Bota Ionut si ca sa nu mai fac un nou topic despre el am preferat sa-l continui pasta sa fie o continuitate. Masinuta am cumparat-o de la Ionut acum 1 luna si arata asa cum se vede in pozele puse de el mai sus. Avea 4 punctulete de rugina in rest totul foarte ok la caroserie. Reductorul are un fluierat la viteze de peste 60 de km/h. Astea au fost singurile lucruri care le-am remarcat cand am luat-o neavand nimic de reprosat lui Ionut dimpotriva am numai multumiri ca a avut grija de ea. De cand este la mine masina a " suferit " urmatoarele modificari : 1.Conducte cupru de tur+retur benzina la capacul de la rezervor http://forum.club4x4.ro/showthread.php?70576-Rezervor-suport-pompa-benzina 2. Springuit arcuri +schimbat bucsiile de la arcuri 3. Schimbat pe spate amortizoarele cu unele de Niva mai lungi 4. Schimbat bujii si fise am pus NGK 5. Incaltata cu Simexuri resapate 6. Schimbat conducta frana spate stanga cu una de dacie papuc diesel 6. Colantata sa ii mai dau o pata de culoare :mrgreen: Proiecte pentru viitor apropiat si mediu. Flanse distantiere de 3,5 la viraj maxim imi ating noile cauciucuri de arcuri Schimbat ambreiaj Schimbat cerceii cu unii mai lungi Bara fata homemade copie ARB Troliu Schimbat reductor de 4.16 Schimbat placute frana restul de conducte/furtune de frana Montat pe spate discuri de frana in loc de tamburi Cam atat am in cap momentan restul stiti si voi ... " pofta vine mancand " Editat Aprilie 27, 2012 de Johnny_r0 Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: Samurai de la Cluj Tocmai ma pregateam sa-ti fac un topic separat, dedicat masinii tale, dar m-am lamurit. Arata bine asa vopsita ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: Samurai de la Cluj Tocmai ma pregateam sa-ti fac un topic separat, dedicat masinii tale, dar m-am lamurit. Arata bine asa vopsita ! :h5 Multumesc mult pentru aprecieri. Ce ma bucura cel mai mult la ea ca are o vopsea nisipoasa antizgarietura. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: Samurai de la Cluj E vorba de asa-numita "vopsea structurata" ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate