cormosilviu Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: Samurai de la Cluj smd h4 nu lumineaza mai deloc,cauta pe youtube.pune osram nightbreaker,are 55 w,si lumineaza mai bine decit un h4 normal,am testat si mi-am pus pe 3 masini.poti pune xenon dar nu-i cu mult mai bun decit nightbreakerul si aia poate doar la faza scurta, ca la lunga xenonul e ..mancat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Re: Samurai de la Cluj Ohoo cat timp a trecut de cand nu am mai scris pe acest topic. Adevarul este ca nici mari modificari nu a primit masina pana azi cand am inceput sa ma ocup de ea. Trecand repede peste evenimentele de la ultima postare vreau sa amintesc ca la o revizie banala la puntii am observar ca puntea fata este stramba, cum, cand, unde asta nici eu nu stiu cert este ca s-a lasat cu o noua carcasa de punte si cu o revizie destul de amanuntita la ea. Apoi m-am reusit sa montez overfenderele copie wrangler(deja unu l-am spart :)) ). Avand vreo 5 arcuri de wrangler am spus sa schimb suspensia pe spate asa ca azi am trecut la fapte. Maine urmeaza de trecut arcurile originale de sam de pe spate pe fata. Momentan sunt in dilema sa imi pun si pe fata de wrangler sau sa trec pe elicoidale, dar asta la primavara. Toamna asta vreau sa-mi urc motorul de vitara care il am pe masina si atat. Acum ceva poze: Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Re: Samurai de la Cluj Bravos, imi par cunoscute modificarile astea.... :) 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Re: Samurai de la Cluj Si fata este gata. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Re: Samurai de la Cluj Ai grija sa nu se limiteze in arc miscarea suspensiei fata pe compresie. Vad ca nu ai relocat prinderea din spate. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 (editat) Re: Samurai de la Cluj Ai grija sa nu se limiteze in arc miscarea suspensiei fata pe compresie. Vad ca nu ai relocat prinderea din spate. Din ce vad nici nu cred ca necesita relocarea prinderii pe sasiu deoarece nu e arc de YJ... a facut RUF dupa cum pare. Flexeaza bine, cred eu arhisuficient pentru a face fata oricarei incercari in teren :h5 (aici nu vorbesc de catarat pe cascade sau alte chestii de extrem) Se simte o imbunatatire majora la confort/stabilitate? PS: chiar nimeni nu face niste fendere ca lumea? acum vad in ce hal arata pe sub ele (no offence) Editat Septembrie 26, 2013 de rockshox Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Re: Samurai de la Cluj Jantele sunt intoarse,sau simplu montate invers?Ce dimensiune ai la simexuri? Foarte fain a iesit lucrarea! (vreau sa-mi prepar un samurai,cu look de strada,cu accesorii ascunse,si proprietati extreme) http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Re: Samurai de la Cluj Ai grija sa nu se limiteze in arc miscarea suspensiei fata pe compresie. Vad ca nu ai relocat prinderea din spate. Poate ai vrut sa zici in amortizor nu in arc. S-au schimbat prinderiile si la arc si la amortizor. Pe compresie se opreste in bumpstoper unde amortizorul mai are cursa 1-2 cm iar pe decompresie inca nu stiu ca nu am reusit sa am roata in aer sa masor amortizorul sa vad daca e la capat de cursa. rockshox Pe spate am arcuri de YJ iar pe fata intradevar am facut RUF. Masina flexeaza mult mai bine fata de suspensia stoc cu arcuri springuite si este mai comoda. Jantele sunt intoarse,sau simplu montate invers?Ce dimensiune ai la simexuri? Foarte fain a iesit lucrarea! (vreau sa-mi prepar un samurai,cu look de strada,cu accesorii ascunse,si proprietati extreme) jantele sunt intoarse au un -4cm, am incercat sa le intorc pur si simplu invers dar imi lovea in etrier, iar cauciucurile sunt marimea standard 195/80/15. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 (editat) Re: Samurai de la Cluj Poate ai vrut sa zici in amortizor nu in arc. S-au schimbat prinderiile si la arc si la amortizor. Pe compresie se opreste in bumpstoper unde amortizorul mai are cursa 1-2 cm iar pe decompresie inca nu stiu ca nu am reusit sa am roata in aer sa masor amortizorul sa vad daca e la capat de cursa. Am spus bine in arc. Fa o poza la pozitia cercelului si pe compresie, cand ajunge in bumpstop. Ideea e ca cercelul sa nu ajunga in pozitie orizontala. Editat Septembrie 26, 2013 de yknot 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Octombrie 3, 2013 Partajează Postat Octombrie 3, 2013 Re: Samurai de la Cluj oare cam cat ar costa o conversie la elicoidale pt un samurai? piese + manopera...aproximativ Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Samurai de la Cluj Ieri mi-am montat autodeblocantul spartan pe spate. Toate au decurs destul de bine asa ca azi o s-o testez. Acum am mici nelamurii si ma adresez celor ce au avut /au un astfel de blocant. Cand iau curba cu ceva viteza se aud niste pocanituri destul de usoare si constante, cand iau curba incet si mai strans de ex la manevre de parcare sau o curba in loc trosneste foarte puternic si zmuceste destul de serios.. asa ceva este normal? O sa fac astazi un filmulet. Multumesc colegului Dragosd13 pentru gazduire. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Samurai de la Cluj Este normal.....diferenta de rotatie intre roata din stanga si cea din dreapta este mai mare cand faci manevre scurte sau in loc fata de atunci cand iei curbe mai largi. .... de aici si zgomotul blocabilului mai puternic la manevre scurte..... sincer nu recomand modelul ala de blocant pentru o masina care merge mult pe asfalt, pentru ca Samuraiul nu este o masina izolata fonic si o senzatie de "pitic cu ciocan si nicovala" nu vrea nimeni sa aiba in masina. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Samurai de la Cluj auto deblocantul Spartan nu este chiar asa de bun am montat si eu la un jimny dar l-am desfacut de vre 8 ori pana l-am nimerit cum trebuie,in schimb cel de la powertrax este foarte bun el vine cu tot cu pinioane planetare si merge de nici nu il auzi pe drum,nu trosneste in curbe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Samurai de la Cluj [video=youtube_share;RwX-9_Puu0o] Voi ce credeti lucreaza cum trebuie? Cateodata se aude mai tare si se observa cum zmuceste. Suzuk care ar fii diferenta dintre cele 2 ca in mare sunt la fel din ce observ din poze, in afara de pinioanele de planetara. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Samurai de la Cluj La o anumita forta ,cand anvelopele au aderenta maxima,deblocheaza,si se aude acel clichet. Dar si un lucru bun,nu iti rupe planetara nici odata,fiinca si la nevoie in teren ,deblocheaza .(deci nu lucreaza la maxim) Blocantele care le montez eu,pot rupe planetarele ,(doar pe cele de fabrica),dar la nevoie merge fara ,,pardon,,si cand e deblocat,masina vireaza ca la carte. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Samurai de la Cluj Fullflex fata. Amortizoarele deschise la maxim 54cm. Imi pare rau ca nu am reusit sa fac mai multe poze, era vegetatia prea mare prea multa. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Samurai de la Cluj Arcurile de samurai nu o sa-ti reziste prea mult la torsiuni de genul asta. Incearca sa-ti pui si pe fata de Wrangler. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Samurai de la Cluj Arcurile de samurai nu o sa-ti reziste prea mult la torsiuni de genul asta. Incearca sa-ti pui si pe fata de Wrangler. Daca ma tin pana in toamna viitoare e bine ca pe fata vreau sa trec pe elicoidale. yknot tu tot spartan ai pe masina? La fel de tare se aude si la tine? Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Samurai de la Cluj Daca ma tin pana in toamna viitoare e bine ca pe fata vreau sa trec pe elicoidale. :)) a dat minitehnicus dezlegare la elicoidale .... pana la toamna ramai ultimu :old Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Samurai de la Cluj :)) a dat minitehnicus dezlegare la elicoidale .... pana la toamna ramai ultimu :old zi mai bine cum merge treaba la tine... 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Samurai de la Cluj stagnez (stagnam) si eu si tupu' care a luat blocantul de la tine facem in acelasi timp...de abia maine vin arcurile... Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 (editat) Re: Samurai de la Cluj Daca ma tin pana in toamna viitoare e bine ca pe fata vreau sa trec pe elicoidale. yknot tu tot spartan ai pe masina? La fel de tare se aude si la tine? Eu am lockright, face zgomot mai mic la viraje, insa cand se "aseaza" din cand in cand pinioanele trozneste tare si tzopaie spatele. La mers 20-30km prin oras, trozneste tare de vreo 2-3 ori. Editat Octombrie 28, 2013 de Astral VREUN / VREO....fara cratima ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Re: Samurai de la Cluj am avut si eu spartan, nu am facut pereche buna impreuna, ne-am despartit pe motiv de nepotrivire de caracter, adevarat ca te scotea din cacao dar clantanea cand iti era lumea mai draga, in principal la cotituri:))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quick Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Re: Samurai de la Cluj ca sa-nteleg si eu, acest blocant blocheaza permanent puntea? sau de ce trebuie sa-l incercati prin viraje si pe drum asfaltat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Re: Samurai de la Cluj el este blocat permanent si cand se exercita o forta mare(nu stiu sa spun cat) intre roti atunci el "sare" permitand sa ruleze o roata mai mult decat alta....de aceea pe asfalt pocneste.....un fel de cheie dinamometrica doar cu alt principiu de functionare. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate