nycku Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Mai supravietuieste un motor pe aici? Vreau sa bag intru-un ML 2.7. Am mers inainte doar cu ulei de floarea soarelui, intre-un citroen jumpy, dar dupa vreo 10 000km a inceput sa imi planga pompa de injectie. Uleiul era crud, direct direct in parcarea magazinului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxian paul Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 La 2.7 CDI nu băga ulei, injecția cdi e sensibilă și la motorină mai slabă calitativ. Daca alimentezi cu ulei nu cred că va funcționa. Eu cu motorul om602 am rulat aproximativ 50000km cu ulei în proporție de 100% nu au apărut probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nycku Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 La 2.7 CDI nu băga ulei, injecția cdi e sensibilă și la motorină mai slabă calitativ. Daca alimentezi cu ulei nu cred că va funcționa. Eu cu motorul om602 am rulat aproximativ 50000km cu ulei în proporție de 100% nu au apărut probleme. Ms de info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdangepeto Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Mai supravietuieste un motor pe aici? Vreau sa bag intru-un ML 2.7. Am mers inainte doar cu ulei de floarea soarelui, intre-un citroen jumpy, dar dupa vreo 10 000km a inceput sa imi planga pompa de injectie. Uleiul era crud, direct direct in parcarea magazinului. Eu am mers doar cu biodiesel. Se gaseste destul de greu, chiar in vara asta nu am avut de unde s cumpar. Uleiul direct din sticla nu este ok. Oricum, acum este prea frig, iti ingheata pe conducte, pompa, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts