Vizitator patrol4x4 Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Salut, Vreau sa-mi cumpar gume si jenti pentru proiectul meu care il gasiti in sectiunea Niisan. Cu masina voi merge 30-40% si pe sosea. M-am orientat la niste genti Dotz Dakar pe 16 sau pe 15 la care o sa folosesc flanse(distantiere). Ce cauciucuri imi recomandati pe 35? Cineva mi-a zis sa cumpar Insa Turbo reesapate pentru ca tin mai bine pe sosea.Marimea de 33 la reesapate ar fi echivalentul lui 35 la silverstone simex. Am cautat pe siteul producatorului si am vazut ca nu se fabrica decat pe R15 Insa Turbo.As dori pe R16.....totusi ...ceva sfaturi... Ce marime maxima pot sa aiba flansele? :tk:tk:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Nissan Patrol -Jante si cauciucuri...potrivite Mai intai intrebare : iti incap 33 sau 35-uri ? Sa nu le iei sa te uiti la ele! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Nissan Patrol -Jante si cauciucuri...potrivite Salut, Vreau sa-mi cumpar gume si jenti pentru proiectul meu care il gasiti in sectiunea Niisan. Cu masina voi merge 30-40% si pe sosea. M-am orientat la niste genti Dotz Dakar pe 16 sau pe 15 la care o sa folosesc flanse(distantiere). Ce cauciucuri imi recomandati pe 35? Cineva mi-a zis sa cumpar Insa Turbo reesapate pentru ca tin mai bine pe sosea.Marimea de 33 la reesapate ar fi echivalentul lui 35 la silverstone simex. Am cautat pe siteul producatorului si am vazut ca nu se fabrica decat pe R15 Insa Turbo.As dori pe R16.....totusi ...ceva sfaturi... Ce marime maxima pot sa aiba flansele? :tk:tk:tk Cred ca nu te-ai interesat bine... :grin: exista 100% INSA TURBO pe 16, mai precis cea mai mare dimensiune pe 16 este 285/75/16 adica aproximativ echivalent 33/11,5/16 (cu toate ca cele de la INSA sunt undeva pe la 34 real :wink:) http://www.delta-grup.ro/index.php?page=detaliiprodus&idp=886 "Succesuri"! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Nissan Patrol -Jante si cauciucuri...potrivite Sa nu cumva sa-ti iei reEsapate !!! Doar resapate, eventual.......:ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Nissan Patrol -Jante si cauciucuri...potrivite Cineva mi-a zis sa cumpar Insa Turbo reesapate pentru ca tin mai bine pe sosea.Marimea de 33 la reesapate ar fi echivalentul lui 35 la silverstone simex. Eu am masurat impreuna cu DOK dimensiunile la 33urile noastre (insa el si ziarelli eu) Insa Turbo 285/75/16 sunt in centimtri fix 33 inchi. Ceea ce inseamna ca de fapt silverstone iti vinde 33 uri cu eticheta de 35. Esti sigur ca iti incap 35? Eu ca sa am loc de 33 ziarelli a trebuit sa mai tai din aripi si am renuntat la flanse. Daca tot esti la inceput si poti alege, cauta-ti niste jante cu ET mai mare, nu mai da banii si pe flanse! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Nissan Patrol -Jante si cauciucuri...potrivite Watchere, Silverstone nu vinde nici Insa si nici Ziareli ... adica altfel spus, una e una si alta-i alta! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Nissan Patrol -Jante si cauciucuri...potrivite Cred ca ceea ce a vrut sa spuna watcher :wink: dar nu i-a iesit :grin: este ca 285/75/16 de la INSA sunt 33-uri (nu 34-uri cum am afirmat eu) si ca dimensiune masurata cu ruleta este identica cu 35-urile de la silverstone (nu face nici o referire directa la aceasta masuratoare, dar am facut o deductie logica :ha:), prin urmare silverstone vinde 33-uri in realitate, cu eticheta de 35! :ooo Parerea mea... :2dr Singura nelamurire este..., ce treaba au ziarelli in aceasta schema? :ha: M-am prins..., :grin: DOK nu a mai fost p-aci pe la noi pe forum si a simtit nevoia sa-i mai mentioneze numele..., sa nu fie uitat! :ha::ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Nissan Patrol -Jante si cauciucuri...potrivite Ce e Dok? Vreo marca de gume ... ceva? :grin: Cred ca omu cu jantele are la aceasta ora tot ce-i trebuie ...Abia asteptam sa vedem dihania ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate