Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan Patrol Y61 -Jante si cauciucuri...potrivite

Vizitator patrol4x4

Postări Recomandate

Vizitator patrol4x4

Salut,

Vreau sa-mi cumpar gume si jenti pentru proiectul meu care il gasiti in sectiunea Niisan. Cu masina voi merge 30-40% si pe sosea.

M-am orientat la niste genti Dotz Dakar pe 16 sau pe 15 la care o sa folosesc flanse(distantiere).

Ce cauciucuri imi recomandati pe 35?

Cineva mi-a zis sa cumpar Insa Turbo reesapate pentru ca tin mai bine pe sosea.Marimea de 33 la reesapate ar fi echivalentul lui 35 la silverstone simex.

Am cautat pe siteul producatorului si am vazut ca nu se fabrica decat pe R15 Insa Turbo.As dori pe R16.....totusi ...ceva sfaturi...

Ce marime maxima pot sa aiba flansele?

:tk:tk:tk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Nissan Patrol -Jante si cauciucuri...potrivite

Salut,

Vreau sa-mi cumpar gume si jenti pentru proiectul meu care il gasiti in sectiunea Niisan. Cu masina voi merge 30-40% si pe sosea.

M-am orientat la niste genti Dotz Dakar pe 16 sau pe 15 la care o sa folosesc flanse(distantiere).

Ce cauciucuri imi recomandati pe 35?

Cineva mi-a zis sa cumpar Insa Turbo reesapate pentru ca tin mai bine pe sosea.Marimea de 33 la reesapate ar fi echivalentul lui 35 la silverstone simex.

Am cautat pe siteul producatorului si am vazut ca nu se fabrica decat pe R15 Insa Turbo.As dori pe R16.....totusi ...ceva sfaturi...

Ce marime maxima pot sa aiba flansele?

:tk:tk:tk

Cred ca nu te-ai interesat bine... :grin: exista 100% INSA TURBO pe 16, mai precis cea mai mare dimensiune pe 16 este 285/75/16 adica aproximativ echivalent 33/11,5/16 (cu toate ca cele de la INSA sunt undeva pe la 34 real :wink:)

http://www.delta-grup.ro/index.php?page=detaliiprodus&idp=886

"Succesuri"! :h5

Link spre comentariu

Eu am masurat impreuna cu DOK dimensiunile la 33urile noastre (insa el si ziarelli eu)

Insa Turbo 285/75/16 sunt in centimtri fix 33 inchi.

Ceea ce inseamna ca de fapt silverstone iti vinde 33 uri cu eticheta de 35.

Esti sigur ca iti incap 35?

Eu ca sa am loc de 33 ziarelli a trebuit sa mai tai din aripi si am renuntat la flanse.

Daca tot esti la inceput si poti alege, cauta-ti niste jante cu ET mai mare, nu mai da banii si pe flanse!

Link spre comentariu

Watchere, Silverstone nu vinde nici Insa si nici Ziareli ... adica altfel spus, una e una si alta-i alta! :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Cred ca ceea ce a vrut sa spuna watcher :wink: dar nu i-a iesit :grin: este ca 285/75/16 de la INSA sunt 33-uri (nu 34-uri cum am afirmat eu) si ca dimensiune masurata cu ruleta este identica cu 35-urile de la silverstone (nu face nici o referire directa la aceasta masuratoare, dar am facut o deductie logica :ha:), prin urmare silverstone vinde 33-uri in realitate, cu eticheta de 35! :ooo Parerea mea... :2dr

Singura nelamurire este..., ce treaba au ziarelli in aceasta schema? :ha: M-am prins..., :grin: DOK nu a mai fost p-aci pe la noi pe forum si a simtit nevoia sa-i mai mentioneze numele..., sa nu fie uitat! :ha::ha:

Link spre comentariu

Ce e Dok? Vreo marca de gume ... ceva? :grin:

Cred ca omu cu jantele are la aceasta ora tot ce-i trebuie ...Abia asteptam sa vedem dihania ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare