Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Eurotrial etapa III, Buzau

Postări Recomandate

Pentru oricine vrea un mic "warm-up" pentru etapa de la Buzau sau pur si simplu sa-si testeze masina in offroad, va anuntam ca etapa 3 al Campionatului National de Eurotrial va avea loc in data de 17 iulie in apropiere de Buzau, la Maracineni.

Ca de obicei, vom avea 4 categorii de concurs: Original, Standard, Modified, Pro-Modified. Fiecare categorie va avea de parcurs 8 trasee diferite.

Inscrierile se fac online pe siteul

http://www.offroadtranssylvania.ro/inscriere.html

Se poate inscrie si la fata locului, pe 17 iulie, de la ora 8. Traseele se deschid la ora 10 si se inchid la ora 18. Se poate inscrie si in acest interval de timp.

Regulamentul:

http://www.offroadtranssylvania.ro/Regulament%20Romania.pdf

Taxa de participare este 200 ron, care include o masa, diplome pentru toti, si premii pentru primii 3 clasati la fiecare categorie. Cine nu are licenta de pilot/copilot va avea de platit 20 Euro - licenta pe eveniment.

Tel:

0728 717323 Gyula

0749 542608 Levo

Va asteptam cu drag!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Eurotrial etapa III, Buzau

Pentru oricine vrea un mic "warm-up" pentru etapa de la Buzau sau pur si simplu sa-si testeze masina in offroad, va anuntam ca etapa 3 al Campionatului National de Eurotrial va avea loc in data de 17 iulie in apropiere de Buzau, la Maracineni.

Ca de obicei, vom avea 4 categorii de concurs: Original, Standard, Modified, Pro-Modified. Fiecare categorie va avea de parcurs 8 trasee diferite.

Inscrierile se fac online pe siteul

http://www.offroadtranssylvania.ro/inscriere.html

Se poate inscrie si la fata locului, pe 17 iulie, de la ora 8. Traseele se deschid la ora 10 si se inchid la ora 18. Se poate inscrie si in acest interval de timp.

Regulamentul:

http://www.offroadtranssylvania.ro/Regulament%20Romania.pdf

Taxa de participare este 200 ron, care include o masa, diplome pentru toti, si premii pentru primii 3 clasati la fiecare categorie. Cine nu are licenta de pilot/copilot va avea de platit 20 Euro - licenta pe eveniment.

Tel:

0728 717323 Gyula

0749 542608 Levo

Va asteptam cu drag!

Poti sa ma treci pe mine pe lista de inscrieri.

Radu si Ovidiu

Link spre comentariu

Va salut,

Am si eu o vitara (englezoiaca) si as vrea sa particip la Standard. Are simex-uri o bara home made pe spate, scut pe fata si inaltata. Pot sa particp? Atasez si o poza cu masina.

Am mai participat si la Trialul de la Bucuresti din toamna 2009.

Multumesc,

Vali

2084417545_chiojdu223.jpg.4ba5b7a134e12d533aa8abbe701b9565.jpg

Link spre comentariu

Va salut,

Am si eu o vitara (englezoiaca) si as vrea sa particip la Standard. Are simex-uri o bara home made pe spate, scut pe fata si inaltata. Pot sa particp? Atasez si o poza cu masina.

Am mai participat si la Trialul de la Bucuresti din toamna 2009.

Multumesc,

Vali

Dupa cum descrii masina poti participa linistit la Standard.

Link spre comentariu

Levo, am o nedumerire referitor la licenta. In regulament scrie ca nu trebuie licenta (partea II, art 2.2) decit pentru campionatul din Suedia. Te rog clarifica acest aspect.

Cu stima,

Rider

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

Levo, am o nedumerire referitor la licenta. In regulament scrie ca nu trebuie licenta (partea II, art 2.2) decit pentru campionatul din Suedia. Te rog clarifica acest aspect.

Cu stima,

Rider

Foarte buna observatia. Acolo este o greseala de exprimare din partea mea. Se refera la licente speciale de Eurotrial, cum se face in cateva tari Europene. La noi taxele acestea nu revin Comisiei de Eurotrial ci FRASului.

Link spre comentariu

Cu parere de rau va anuntam ca

Etapa Eurotrial de la Buzau a fost anulata

Am luat decizia asta impreuna cu Extreme Adventure Buzau din cauza lipsei de inscrisi. Pur si simplu nu ne putem permite sa facem un concurs fara destui concurenti inscrisi. Nu ne putem baza pe promisiuni. Ne cerem scuze de la cei care au vrut sa vina, incercam sa gasim o solutie sa tinem etapa in alta data.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare