Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Filtru de polen - Freelander

bv21mdf

Postări Recomandate

Re: Filtru de particule

Filtrul de particule se gaseste doar la masinile ce au cel putin Euro 4, si e dupa catalizator.

Cred ca de fapt cauti filtrul de polen,trebuie sa fie pe linga aeroterma sau in zona stergatoarelor.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in fata la grila de la stergatoare am desfacut, are o tubulatura de plastic dar este goala ,tot aerul il trage inauntru pe acolo.Dupa parerea mea un filtru trebuie sa existe . ????? Va multumesc.:old

freelander 2.0 Di 1998 BRASOV;/ CE NU TE DOBOARA TE INTARESTE
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Si eu cat de ceva timp acest filtru de polen dar nu dau de el, m am uitat astazi 10 minute pe sub bord cu lanterna cu... dar nu gasesc acele 6 suruburi, o fi mai diferit la mine, masina este din 2000, poate conteaza si asta.

O sa revin maine cu niste poze la "tulumba" poate ma lamureste cineva...

LE: referitor la ce zicea @bv21mdf mai sus.. am vazut si eu la cineva care ii mutase volanul si nu avea aceea "tulumba" cum e la mine era doar o tubulatura cam ca aceea de hota, posibil si a lui sa aiba volanul schimbat.

Editat de sorin03aib
Link spre comentariu

Acolo se afla ccele 6 suruburi iar dupa ce iei capacul , filtrul il scoti in jos si il si intorci putin spre mijlocul bordului findca se articuleaza

Never stop exploring
Link spre comentariu

e pozitionat in spate cutiei de acte, cu acces de jos in sus. Pipaie partea de jos a cutiei tubulaturii si o sa simti un capac dreptunghiular , tragi de el in jos si iese filtrul

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Si la mine e la fel ca la @bv21mdf, e mecanismul de recirculare, in spatele cutiei de acte nu este nimic, la fel si in spatele capacului de la airbag, mai atasez 2 poze tot cu telefonul facute poate ma lamureste cineva sau poate ca nu are filtru de polen, repet masina este din 2000.

PS: Daca e cineva amabil sa faca o poza exact unde se afla aces filtru de polen/habitaclu.

Link spre comentariu

si la mine e la fel , nu stiu cum voi nu puteti sa il gasiti !

acum nu am aparatu foto acasa dar maine va fac o poza a la neckermann

Never stop exploring
Link spre comentariu

Si la mine e la fel ca la @bv21mdf, e mecanismul de recirculare, in spatele cutiei de acte nu este nimic, la fel si in spatele capacului de la airbag, mai atasez 2 poze tot cu telefonul facute poate ma lamureste cineva sau poate ca nu are filtru de polen, repet masina este din 2000.

PS: Daca e cineva amabil sa faca o poza exact unde se afla aces filtru de polen/habitaclu.

din poze aveti aceeasi cutie ca si a lui dj,asa ca acolo va este si fultrul vostru

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Sorine , nu pe acolo se scoate filtrul afara , uita-te la poza care ti-am desenat-o eu , desfaci cele 6 suruburi si scoti filtrul afara!

Never stop exploring
Link spre comentariu

Deci nu e nici urma de filtru acolo, nu sunt decat 2 suruburi la capacul acela, si sub el este mecanismul de la recirculare, mai atasez cateva poze sa se vada ce e sub acel capac, tot nu foarte clare, sunt facute cu telefonul.

Link spre comentariu

Nu cred ca este pusa ulterior si nici neoriginala, de aia zic sa se uite cineva tot cu una din 99-2000 sa faca o poza exact la ce are acolo, ma gandesc ca astea pana in 2000 nu au filtru de polen (cum e si in cazul lui bv21mdf, din cate am inteles e din 98 a lui).

Astept in continuare un raspuns si eventual o poza.

Link spre comentariu

Nu cred ca este pusa ulterior si nici neoriginala, de aia zic sa se uite cineva tot cu una din 99-2000 sa faca o poza exact la ce are acolo, ma gandesc ca astea pana in 2000 nu au filtru de polen (cum e si in cazul lui bv21mdf, din cate am inteles e din 98 a lui).

Astept in continuare un raspuns si eventual o poza.

am verf in catalogul AutoData. Si inainte de 2000 si dupa, lcatia filtrului de polen e aceeasi. Culmea e ca e aceeasi pozitie si pt masinile ce nu au AC.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Nu este acolo, eu am scos tubulatura aia mare care vine spre centru, am bagat mana acolo si ....nu e nimic decat radiatorul/condensatorul de la AC, e clar ce sa mai... nu are filtru de polen sau nu e acolo, ca doar nu o trebui demontat bordul sau masina pentru schimbarea unui filtru de polen.

Link spre comentariu

In partea pasagerului, sub torpedou, acolo e filtru de habitaclu. Este prins in 4 suruburi,bagat de jos in sus spre bord. Uite aici:

http://i947.photobucket.com/albums/ad315/landrover_02/post/28072010182-1.jpg

http://i947.photobucket.com/albums/ad315/landrover_02/post/28072010180.jpg

http://i947.photobucket.com/albums/ad315/landrover_02/post/28072010181.jpg

Minunatul LR Discovery II Td5, 2001

White Wolves Offroad Club

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare