bv21mdf Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 unde se afla filtru de particule la freelander :dr3 freelander 2.0 Di 1998 BRASOV;/ CE NU TE DOBOARA TE INTARESTE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Filtru de particule Filtrul de particule se gaseste doar la masinile ce au cel putin Euro 4, si e dupa catalizator. Cred ca de fapt cauti filtrul de polen,trebuie sa fie pe linga aeroterma sau in zona stergatoarelor. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Filtru de particule Este chiar langa aeroterma de sub bord de la pasager ,spre usa. Are 6 holzsuruburi cu cap stea. Spor Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
treger_felix Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Filtru de particule Ala de sub bord e filtrul de habitaclu (filtru de polen cum i spun unii) Land Rover Freelander TD4 Alfa Romeo 166 2.5V6, 24v - ex. Alfa Romeo 156 2.0TS - ex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bv21mdf Postat Iulie 9, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Filtru de particule in fata la grila de la stergatoare am desfacut, are o tubulatura de plastic dar este goala ,tot aerul il trage inauntru pe acolo.Dupa parerea mea un filtru trebuie sa existe . ????? Va multumesc.:old freelander 2.0 Di 1998 BRASOV;/ CE NU TE DOBOARA TE INTARESTE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Filtru de particule Acum tu iti bati joc de noi? 3 oameni ti-am spus unde se afla si tu tot te faci ca nu sti? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin03aib Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 (editat) Re: Filtru de particule Si eu cat de ceva timp acest filtru de polen dar nu dau de el, m am uitat astazi 10 minute pe sub bord cu lanterna cu... dar nu gasesc acele 6 suruburi, o fi mai diferit la mine, masina este din 2000, poate conteaza si asta. O sa revin maine cu niste poze la "tulumba" poate ma lamureste cineva... LE: referitor la ce zicea @bv21mdf mai sus.. am vazut si eu la cineva care ii mutase volanul si nu avea aceea "tulumba" cum e la mine era doar o tubulatura cam ca aceea de hota, posibil si a lui sa aiba volanul schimbat. Editat Iulie 20, 2010 de sorin03aib Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin03aib Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Filtru de particule Am atasat in postul de mai sus pozele de care ziceam (scuze de mizerie si de calitatea pozelor), sper sa ma lamureasca cineva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Filtru de particule Acolo se afla ccele 6 suruburi iar dupa ce iei capacul , filtrul il scoti in jos si il si intorci putin spre mijlocul bordului findca se articuleaza Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Filtru de particule e pozitionat in spate cutiei de acte, cu acces de jos in sus. Pipaie partea de jos a cutiei tubulaturii si o sa simti un capac dreptunghiular , tragi de el in jos si iese filtrul ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bv21mdf Postat Iulie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Filtru de particule acolo jos daca iei capacul de plastic ,este dispozitivul de inchidere a ,aerului din exterior freelander 2.0 Di 1998 BRASOV;/ CE NU TE DOBOARA TE INTARESTE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Filtru de particule ei , la mine nu acolo e filtrul :) Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin03aib Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Filtru de particule Si la mine e la fel ca la @bv21mdf, e mecanismul de recirculare, in spatele cutiei de acte nu este nimic, la fel si in spatele capacului de la airbag, mai atasez 2 poze tot cu telefonul facute poate ma lamureste cineva sau poate ca nu are filtru de polen, repet masina este din 2000. PS: Daca e cineva amabil sa faca o poza exact unde se afla aces filtru de polen/habitaclu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Filtru de particule si la mine e la fel , nu stiu cum voi nu puteti sa il gasiti ! acum nu am aparatu foto acasa dar maine va fac o poza a la neckermann Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Filtru de particule Si la mine e la fel ca la @bv21mdf, e mecanismul de recirculare, in spatele cutiei de acte nu este nimic, la fel si in spatele capacului de la airbag, mai atasez 2 poze tot cu telefonul facute poate ma lamureste cineva sau poate ca nu are filtru de polen, repet masina este din 2000. PS: Daca e cineva amabil sa faca o poza exact unde se afla aces filtru de polen/habitaclu. din poze aveti aceeasi cutie ca si a lui dj,asa ca acolo va este si fultrul vostru suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: Filtru de particule Sorine , nu pe acolo se scoate filtrul afara , uita-te la poza care ti-am desenat-o eu , desfaci cele 6 suruburi si scoti filtrul afara! Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin03aib Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Filtru de particule Deci nu e nici urma de filtru acolo, nu sunt decat 2 suruburi la capacul acela, si sub el este mecanismul de la recirculare, mai atasez cateva poze sa se vada ce e sub acel capac, tot nu foarte clare, sunt facute cu telefonul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Filtru de particule nu cumva esti posesorul unei instalatii de AC neoriginale, amplasate ulterior pe masina? Care nu are filtru de polen ?????????? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin03aib Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Filtru de particule Nu cred ca este pusa ulterior si nici neoriginala, de aia zic sa se uite cineva tot cu una din 99-2000 sa faca o poza exact la ce are acolo, ma gandesc ca astea pana in 2000 nu au filtru de polen (cum e si in cazul lui bv21mdf, din cate am inteles e din 98 a lui). Astept in continuare un raspuns si eventual o poza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Filtru de particule td4 2002 , poza este facuta sub bord la pasager , volan pe stanga Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin03aib Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Filtru de particule Deci, clar e diferita tulumba, acolo nu are pe unde sa intre filtrul acela, de aia ziceam eu ca e posibil sa nu fie la fel ca la cele peste anul 2000. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: Filtru de particule Nu cred ca este pusa ulterior si nici neoriginala, de aia zic sa se uite cineva tot cu una din 99-2000 sa faca o poza exact la ce are acolo, ma gandesc ca astea pana in 2000 nu au filtru de polen (cum e si in cazul lui bv21mdf, din cate am inteles e din 98 a lui). Astept in continuare un raspuns si eventual o poza. am verf in catalogul AutoData. Si inainte de 2000 si dupa, lcatia filtrului de polen e aceeasi. Culmea e ca e aceeasi pozitie si pt masinile ce nu au AC. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bv21mdf Postat Iulie 23, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: Filtru de particule eu ma gadesc totusi ca este in interiorul acelei "tulumbe" care se desface de la mijloc freelander 2.0 Di 1998 BRASOV;/ CE NU TE DOBOARA TE INTARESTE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin03aib Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: Filtru de particule Nu este acolo, eu am scos tubulatura aia mare care vine spre centru, am bagat mana acolo si ....nu e nimic decat radiatorul/condensatorul de la AC, e clar ce sa mai... nu are filtru de polen sau nu e acolo, ca doar nu o trebui demontat bordul sau masina pentru schimbarea unui filtru de polen. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landrover Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: Filtru de particule In partea pasagerului, sub torpedou, acolo e filtru de habitaclu. Este prins in 4 suruburi,bagat de jos in sus spre bord. Uite aici: http://i947.photobucket.com/albums/ad315/landrover_02/post/28072010182-1.jpg http://i947.photobucket.com/albums/ad315/landrover_02/post/28072010180.jpg http://i947.photobucket.com/albums/ad315/landrover_02/post/28072010181.jpg Minunatul LR Discovery II Td5, 2001 White Wolves Offroad Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate