Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Litoral Vadu - Corbu

plummer

Postări Recomandate

Doar ce m`am intors de la o mica "inspectie" pe litoralul nostru , sa vedem ce putem face maine. Am plecat spre Vadu, in speranta ca acolo e mai bine decat in Ct :ha:

Era intr`adevar mai bine , dar inca se vedeau urmarile ploii torentiale de ieri . Exemplific imediat prin niste poze ...

In drum spre Vadu

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Litoral Vadu - Corbu

Apoi, a inceput distractia ... principalul drum spre Cherhana era inundat .. apa cam juma` de metru . Un pescar (culmea nu ?? ) a fost prima victima , cu Dacia. Nu i`am facut poza ca a trebuit sa`l imping putin ... mai mult :wink:

Am ales a doua varianta catre cherhana , si aici deja am bagat putina adrenalina in vene :dr3

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

Bineinteles, a venit si momentul sa spun stop-joc cand am vazut ca apa se mareste :ti si devin propria`mi victima :hl

Deja apa in balti era mai mare ca roata ...

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

Am plecat spre Corbu, poate aici am noroc sa ajung pe plaja . Am ajuns aproape pe inserat si intrarea pe plaja era de fapt o mocirla de vreo 200m lungime. Victime : Un Passat si un Audi A seis :grin:. Am reusit sa`l pacalesc si sa ajung pe plaja ... Uhhh .... Senzatii tari pt o masina mica :ih:dr2

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

Contrar asteptarilor, lumea avea de lucru pe plaja (gratare, plimbare), desi era destul de frig si ploua incet. Dar pt asta au venit la mare, sa se simta bine indiferent de situatie :2dr:banana

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

Si o mica dedicatie pt voi toti, niste cochilii "proaspete" de crab, ca e sezonul lor :h5

Si pt cei din Dobrogea : Daca vreti off`road, acum e momentul domnilor :y Dar dati comanda si de snorkel :shrk :h5

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

Bravo!

Noaptea aceasta dormim acasa, maine ne uitam pe cer ... si s-ar putea sa ne vedem la Vadu!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Si distractie live :ypu M`a ferit Doamne-Doamne de apa la motor, capota de matiz face minuni cu apa ... o indeparteaza :ha:

GR5G0h1NRwc

t7oDvsNPwmI

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

Fericitilor......plaja aproape pustie la 30 de minute.....:ooo

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Eu ma gandesc la mine vara ca fiind intr`o vacanta de 3 luni ... aproape seara de seara pe plaja la 1h de "destressare", week-end-ul la bronzat, ce mai, ma invidiez :ha:

Pacat ca avem muntele cam departe :y

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

Pentru a afla cand merg la Vadu, ar trebuie sa gasesc raspuns la intrebarea: "Cat traieste un tantar?"

Google mi-a dat acest raspuns:

http://ro.wikisource.org/wiki/Istoria_unui_ţânţar

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Doua chestii faine in filmuletele tale:

1. in primul se aude un tantar, deci ne-ai oferit dovada ca nu au disparut al naibii tantarii.

2. comentariile calme ale copiloatei :grin:. Se vede ca nu i-ai inselat increderea, se bazeaza pe mana ta.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Doua chestii faine in filmuletele tale:

1. in primul se aude un tantar, deci ne-ai oferit dovada ca nu au disparut al naibii tantarii.

2. comentariile calme ale copiloatei :grin:. Se vede ca nu i-ai inselat increderea, se bazeaza pe mana ta.

1. Sa sti ca nu mi`am dat seama pana sa spui tu :h5 A trebuit sa ciulesc urechile :ha:Dan este cel mai "muscat" dintre noi se pare :hl

2. Nu exista sa plec fara copiloata in nici o plimbare ... mai extrema asa pt un 4x2 :old S`a obisnuit cu mine :h5

Un exemplu de om termenat ca a avut tupeul sa iasa din masina sa`si recupereze nr de inmatriculare. Pot sa spun ca m`au muscat si de picioare prin blugi :hw

~ Silence is a gift ~

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

In weekend voi fi acolo cu sclipici si cu cos.Poate mai sunt si altii din club care vin.Off-road nu facem dar macar de un ceaun de fasole si niste bere tot ne apucam.Anul trecut am facut un gratar cu nivaforever si cu asfaltango.Baietii fain de tot -poate isi fac timp si vin si ei.Ideea este cu cat mai multi cu atat mai bine.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare