Maresalul Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: Litoral Vadu - Corbu In weekend voi fi acolo cu sclipici si cu cos.Poate mai sunt si altii din club care vin.Off-road nu facem dar macar de un ceaun de fasole si niste bere tot ne apucam.Anul trecut am facut un gratar cu nivaforever si cu asfaltango.Baietii fain de tot -poate isi fac timp si vin si ei.Ideea este cu cat mai multi cu atat mai bine. Ma bate gandul si pe mine sa trag o fuga sambata asta pe la Vadu dar cu 4x2. Aveti idee daca se platesc ceva taxe pe acolo?(vazusem pe net discutii legate de o taxa de 100 de lei de masina). Daca ma hotarasc sa vin sper sa ne vedem pe acolo. http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iulie 23, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: Litoral Vadu - Corbu La Vadu momentan nu sunt taxe, s`ar putea sa fie la Corbu, acolo e amenajat pt corturi sau rulote o parte din plaja . ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: Litoral Vadu - Corbu Se anunta aglomeratie mare in week-end-ul asta. Azi noapte am plecat la 4,00 spre Buc si curgeau turistii in draci... De taxe nu am nici eu cunostinta...dar in RO totul este posibil... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: Litoral Vadu - Corbu La Corbu nu se ia nicio taxa. Exista doar anunturi ca este interzis accesul cu masini, ATV-uri, etc la mai putin de 100 de metri de apa, amenda in caz de nerespectare fiind de 500 de RON. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: Litoral Vadu - Corbu Salutare vin si eu maine la corbu sa campez , mai sint doritori?:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: Litoral Vadu - Corbu nr meu de tel 0751340396 0761367413:cl:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate