cobrra Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 (editat) duminica 11, 07, 2010 fiind in zona de bastina ,,drajna,, am hotarat impreuna cu cativa memrii ai ,,gastii 4x4 ploiesti,, sa facem o micro excursie de relaxare in zona tabla butii avand ca obiectiv principal socializarea si cunoasterea tainelor de urcare si coborare pe pietris. urmeaza cateva poze cu participantii la aceasta frumoasa plimbare. :2dr nu in ultimul rand tin sa multumesc tuturor:tk Editat Iulie 14, 2010 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 12, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Tabla Butii de relaxare si ceva ...gratare si mai avem,,,,:wink: dar... inca pastram secret ......:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Tabla Butii de relaxare si ceva ...gratare faina treaba...abia astept sa intru din nou in joc....:grin: cum era urcarea din Tabla Butii la cimitir...acum dupa ploi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 12, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Tabla Butii de relaxare si ceva ...gratare faina treaba...abia astept sa intru din nou in joc....:grin: cum era urcarea din Tabla Butii la cimitir...acum dupa ploi? mult prea lejera :ha::ha::ha: serios:wink: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Tabla Butii de relaxare si ceva ...gratare asa este.....acum...lejera...dar asta iarna....aproape imposibila...una peste alta ptr o iesire de gratar si iarba verde...e bine :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 12, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Tabla Butii de relaxare si ceva ...gratare mai bagam ceva din peisaj Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Tabla Butii de relaxare si ceva ...gratare ca de obicei,....locatia cimitirului.....deosebita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Tabla Butii de relaxare si ceva ...gratare A fost frumos. Multumesc ca m-ati primit alaturi de voi. :h5 P.S. Multumesc si pentru sacul de lemne :) Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 12, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Tabla Butii de relaxare si ceva ...gratare si ceva cu ...... gratarul si maestrul bucatar:2dr:2dr:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Tabla Butii de relaxare si ceva ...gratare O iesire placuta. Multumesc pt. invitatie @ Cobrra si @Tibone :tk.Drumul ok cu multa stanca si pe alocuri noroi. Vremea a tinut cu noi :2dr si voie buna. Am stat pe morcov sa nu se rupa iar ceva la cotet. Se pare ca ultima iesire m-a traumatizat putin! :x Oliver cum a fost coborarea pe partea cealalta? Cateva poze si de la mine: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Tabla Butii de relaxare si ceva ...gratare Inca un calup! :ypu Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 12, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Tabla Butii de relaxare si ceva ...gratare inca mai avem:wink: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Tabla Butii de relaxare si ceva ...gratare sa va fie de bine baieti ! :h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Tabla Butii de relaxare si ceva ...gratare SALUT.A fost o super prieteneasca:tk tuturor participantilor.Il salut si pe bebel care deja cu iesirea asta face parte din gasca 4x4 cu acte domnilor.Revin si eu cu niste poze din traseu!:ha: Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Tabla Butii de relaxare si ceva ...gratare primul set de poze Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Tabla Butii de relaxare si ceva ...gratare am mai gasit cateva Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Tabla Butii de relaxare si ceva ...gratare si inca cateva...... Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Tabla Butii de relaxare si ceva ...gratare :y sunt si eu gata..... iar ati iesit nesuferitilor! Luati-ma si pe mine! daca mai organizati ceva! :tk Oricum super iesirea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Tabla Butii de relaxare si ceva ...gratare faina treaba...abia astept sa intru din nou in joc....:grin: cum era urcarea din Tabla Butii la cimitir...acum dupa ploi? Mai mult ca sigur "gasca 4x4" a urcat dinspre Slon unde drumul este lejer. Dinspre Valea Stanii ....alta poveste. Pe ploaie sau dupa ploaie e beton, e ceva de treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Tabla Butii de relaxare si ceva ...gratare Noroc cu Youtube ca primesc si eu vestile bune: http://www.youtube.com/user/ekoxcite Frumoasa excursie! Mi-ar fi placut si mie sa particip! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Tabla Butii de relaxare si ceva ...gratare a fost super de relaxare:h5 data viitoare ......speram la ceva mai .......:ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Tabla Butii de relaxare si ceva ...gratare Noroc cu Youtube ca primesc si eu vestile bune: http://www.youtube.com/user/ekoxcite Frumoasa excursie! Mi-ar fi placut si mie sa particip! Discutam inainte si daca vi prin Ploiesti cateva zile mergem cu veveritele prin muntii Ciucas-Siriu-Pentelu cu iesire prin Komandau(Covasna) :wink:. PS. Faina iesirea la Tabla Butii.Vad ca a fost ceva mai in "familie".:br:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Tabla Butii de relaxare si ceva ...gratare ceva poze:wink: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Tabla Butii de relaxare si ceva ...gratare salutare a venit bulgaru! cobra vad ca te-a bagat in priza tibone! toate week pe coclauri? a venit baiatu........pregatit de off... maine are numere steluta.........:ha: caut cauciucuri noi si nu gasesc...sa vin si eu echipat...! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2010 Re: Tabla Butii de relaxare si ceva ...gratare salutare a venit bulgaru! cobra vad ca te-a bagat in priza tibone! toate week pe coclauri? a venit baiatu........pregatit de off... maine are numere steluta.........:ha: caut cauciucuri noi si nu gasesc...sa vin si eu echipat...! avem si pentru tine loc ..aici :ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate