dulceanu ionel Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: scurgere la puntea fata Y60 Mii de scuze ca nu am spus despre ce masina este vorba.Nissan Patrol gr y60 1994.Multumesc mult pentru raspunsuri,as vrea sa stiu daca este posibil sa curga din cauza simeringurilor de la planetara pe care eu atunci cand am demontat toata fuzeta si am scos planetara afara nu am vazut nimic care sa semene cu simeringul.Mai exact cele 2 simeringuri unde se afla montate,pe punte,pe planetara sau pe fuzeta? Cand curge ulei de vina este numai acel semering micut care dc nu este schimbat la timp spala vaselina din planetara,si dc nu sunt etanse si vasilina de la rulmenti pivoti si cei principali pe care se invarte roata.Atentie a nu se confunda cu semeringurile de la rulmenti sau cu inelele racloare alea mari de la bila.Semeringul asta este unul mic 34x44x10 si il gasesti in interiorul bilei dupa ce scoti planetara.Im pare rau ca nu am facut poze pt ca ieri am facut o revizie la puntea fata. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: scurgere la puntea fata Y60 Cuisoarele mici si boante...sint rolele di 'rulmentul cu ace din fuzeta , care largaruieste planetara .Recupereaza-le cu grija , spala-le temeinic si monteaza-le la loc in colivie , ai grija sa fie cam toate , altfel planetara va oscila in fuzeta si va distruge destul de repede simeringul DIN PUNTE , si iar va curge uleiul din diferential .De asemenea , daca supafata de etansare de pe arborele planetarei , in zona de etansare pe simering , este uzata - va distruge de asemenea buza se contact a simeringului , si iar curge ... Se poate rectifica zona respectiva in limite mici , cam 0,05 pe raza , adica 0,1 pe diametru .Sau se muta pozitia simeringului - ceva mai multa inginerie ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: scurgere la puntea fata Y60 Am observat ca in interiorul fuzetei se afla un rulment dar acela pare capsulat,nu vad unde ar putea intra acele cuisoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: scurgere la puntea fata Y60 nu e capsulat pt ca ........... nu are camasa de rulare interioara! Ciusoarele=role= ace ruleaza pe axul capului de planetara. El, rumentul poate sa fie intr-o stare bunicica, dar deranjat de niste maini nepricepute......... zboara cuiele din dansul!:ha: ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: scurgere la puntea fata Y60 am fost astazi sa-mi cumpar semeringurile de planetara pentru y60 de la al padrino.cei de acolo mi-au aratat ca unul dintre semeringuri se afla in interiorul diferentialului(adica asta inseamna ca trebuie sa demontezi capacul de la diferential:hl)si unul se afla undeva intre rulmentii de pe fuzeta.sunt foarte dezorientat pt ca din discutiile pe care le-am avut cu voi am inteles ca unul dintre semeringuri se afla in capatul punti si mai exact acolo unde se afla nuca de care se prinde fuzeta.puteti sa-mi dati si mie codurile acelor semeringuri care sa-mi opreasca scurgerea de lichid din diferential?sau macar cateva detalii pentru a putea cumpara ceea ce-mi trebuie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Septembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: scurgere la puntea fata Y60 am fost astazi sa-mi cumpar semeringurile de planetara pentru y60 de la al padrino.cei de acolo mi-au aratat ca unul dintre semeringuri se afla in interiorul diferentialului(adica asta inseamna ca trebuie sa demontezi capacul de la diferential:hl)si unul se afla undeva intre rulmentii de pe fuzeta.sunt foarte dezorientat pt ca din discutiile pe care le-am avut cu voi am inteles ca unul dintre semeringuri se afla in capatul punti si mai exact acolo unde se afla nuca de care se prinde fuzeta.puteti sa-mi dati si mie codurile acelor semeringuri care sa-mi opreasca scurgerea de lichid din diferential?sau macar cateva detalii pentru a putea cumpara ceea ce-mi trebuie. Dupa cate stiu si, mai ales, cate vad intr-un mic manual de reparatii punte fata ( cu scheme ), nu exista decat un simering ce opreste uleiul din intreaga punte ( 5,4 l ulei ) si acesta este pozitionat la capatul puntii, spre cuplajul omocinetic ( cred ca este cel pe care il stii deja ). Voi incerca sa-ti trimit pe PM modul de demontare punte fata pt Y60. Il am pe Adobe Reader si trenuie comprimat. Sper sa am si timpul necesar , ca sunt ,,prins,,, sau , mai bine, intreaba-l pe @nissan4x4; el lucreaza din ,,plin,, in maruntaiele acestui tip de autovehicul. Te poate edifica mai bine ce si cum. GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Septembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2010 Re: scurgere la puntea fata Y60 GATA! Am reusit sa imi fac timp sa schimb ce era de schimbat la punte:ambele simeringuri din punte ( erau zob ), un rulment de la pivot ( cel vechi era distrus ), ambele garnituri de la oala ( cuplajul omocinetic ), facut plin la punte cu ulei nou 75w 90 GL4 si vaselina Li - Ca din belsug, in oale, uns cu vaselina tot in butuci , inclusiv la MLR-uri. Acum , poate sa vina iarna:wink::wink: Multumesc d-lui Dulceanu pt ajutorul de a-mi procura unele piese:tk Mai am de schimbat capetele de bara de la bara de directie ( au ceva joc ) A propos, unde as putea gasi si preturi? GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: scurgere la puntea fata Y60 buna seara domnilor!va multumesc pentru sfaturi.mi-au fost de mare ajutor.am schimbat semering planetara,fuzeta ,disc frana,pivoti,si totul pare ok,nu mai curge uleiul din diferential:grin:.dar am o dilema,piulita de la planetara am strans-o cat am putut cu mana pana am reusit sa prind cele doua suruburi.este bine cum am procedat sau trebuie sa caut pe cineva cu o cheie speciala sa o stranga mai tare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: scurgere la puntea fata Y60 buna seara domnilor!va multumesc pentru sfaturi.mi-au fost de mare ajutor.am schimbat semering planetara,fuzeta ,disc frana,pivoti,si totul pare ok,nu mai curge uleiul din diferential:grin:.dar am o dilema,piulita de la planetara am strans-o cat am putut cu mana pana am reusit sa prind cele doua suruburi.este bine cum am procedat sau trebuie sa caut pe cineva cu o cheie speciala sa o stranga mai tare? daca e vorba de patrol, acea piulita pe care ai strans-o cu mana nu este de la planetara, ci de la rulmenti. si exista o procedura specifica de strangere, pt. preincarcarea rulmentilor. oricum, nu este bine ca ai strans-o doar cu mana. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: scurgere la puntea fata Nissan Y60, 4,2 D Corect , sint mari sanse sa ai jocul mult prea mare . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: scurgere la puntea fata Nissan Y60, 4,2 D este vorba de patrol y60-2.8,i-am spus asa pentru ca se infileteaza pe capul de planetara:grin:.sper sa gasesc o metoda sa o strang cat mai repede.poate reusesc sa nu stric rulmentii prea curand.este adevarat ca ceva nu era la locul lui pentru ca se aude un zumzuit de la 40km/h. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: scurgere la puntea fata Nissan Y60, 4,2 D este vorba de patrol y60-2.8,i-am spus asa pentru ca se infileteaza pe capul de planetara:grin:.sper sa gasesc o metoda sa o strang cat mai repede.poate reusesc sa nu stric rulmentii prea curand.este adevarat ca ceva nu era la locul lui pentru ca se aude un zumzuit de la 40km/h. om bun, acea piulita nu are nicio legatura cu planetara! nu se infileteaza pe axul planetarei, ci pe fuzeta, butuc sau cum dreaq i-o zice! te sfatuiesc prieteneste sa strangi rulmentii corespunzator, si asta cat mai urgent. cu mana sigur nici nu ai reusit sa ii apropii cat de cat, ce sa mai zic de preincarcare. daca nu ai scule la dispozitie, pune mana pe un dorn si un ciocan si strangi macar pana dispare jocul. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: scurgere la puntea fata Nissan Y60, 4,2 D om bun, acea piulita nu are nicio legatura cu planetara! nu se infileteaza pe axul planetarei, ci pe fuzeta, butuc sau cum dreaq i-o zice! te sfatuiesc prieteneste sa strangi rulmentii corespunzator, si asta cat mai urgent. cu mana sigur nici nu ai reusit sa ii apropii cat de cat, ce sa mai zic de preincarcare. daca nu ai scule la dispozitie, pune mana pe un dorn si un ciocan si strangi macar pana dispare jocul. scuza-ma ca m-am exprimat gresit:tk.ai dreptate acea piulita se infileteaza pe fuzeta.mersi pentru sfat.sa vad daca reusesc sa o strang asa cum ai spus tu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: scurgere la puntea fata Nissan Y60, 4,2 D Nu stiu daca nu este cam tarziu, dar eu zic sa nu te apuci sa bati aiurea cu ciocanul. Se poate face foarte usor o cheie la strung. In gaurile piulitei se potrivesc foarte bine doua cozi de la burgiele de 7. Se strange puternic, vezi cuplul prin manualele de Nissan, apoi se desface si se strange iar mult mai usor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: scurgere la puntea fata Nissan Y60, 4,2 D Nu stiu daca nu este cam tarziu, dar eu zic sa nu te apuci sa bati aiurea cu ciocanul. Se poate face foarte usor o cheie la strung. In gaurile piulitei se potrivesc foarte bine doua cozi de la burgiele de 7. Se strange puternic, vezi cuplul prin manualele de Nissan, apoi se desface si se strange iar mult mai usor. am parcurs doar 1000 de km.numai prin oras. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: scurgere la puntea fata Nissan Y60, 4,2 D 1000 km ! Si nu ti-ai pus intrebarile astea decit acum ? Ei , tu sa fii sanatos , si sa te bucuri de experienta dobindita . Cu jocul mare la rulmentii fuzetei se uzeaza accelerat tot ce tine de partea de rulare la puntea fata - frine , fuzete , rulmenti , gume ...cu repercursiuni si la directie ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: scurgere la puntea fata Nissan Y60, 4,2 D salut!v-am ascultat sfaturile si m-am apucat de treaba.un baiat foarte priceput a reusit sa-mi confectioneze o cheie foarte rezistenta si potrivita pt a strange acea piulita.dupa cate am inteles din discutiile voastre exista un anumit procedeu pentru a strange corect acea piulita de la rulmenti.poate sa-mi spuna si mie cineva cum anume sa fac aceasta manevra? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: scurgere la puntea fata Nissan Y60, 4,2 D salut!v-am ascultat sfaturile si m-am apucat de treaba.un baiat foarte priceput a reusit sa-mi confectioneze o cheie foarte rezistenta si potrivita pt a strange acea piulita.dupa cate am inteles din discutiile voastre exista un anumit procedeu pentru a strange corect acea piulita de la rulmenti.poate sa-mi spuna si mie cineva cum anume sa fac aceasta manevra? strangi initial la 170-200Nm rotesti stg-dr desfaci piulita, fara sa misti nimic altceva, pana la zero Nm, apoi strangi la 3-5 Nm rotesti stg-dr stringi din nou la 3-5 Nm rotesti din nou stg-dr cu un dinamometru (sau cantar cu carlig:ha: , ma rog, e mai putin precis:ha:), tragi de un bolt de roata si notezi forta (kg) la care butucul incepe sa se roteasca (Forta A) pui saiba de blocare si aliniezi gaurile piulitei cu ale acesteia masori din nou forta de rotire la butuc (kg) (Forta B) la carte zice diferenta B-A = 0-1,9 kg. eu am mers spre maxim... bafta P.S. am chei dinamometrice de vanzare:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: scurgere la puntea fata Nissan Y60, 4,2 D strangi initial la 170-200Nm rotesti stg-dr desfaci piulita, fara sa misti nimic altceva, pana la zero Nm, apoi strangi la 3-5 Nm rotesti stg-dr stringi din nou la 3-5 Nm rotesti din nou stg-dr cu un dinamometru (sau cantar cu carlig:ha: , ma rog, e mai putin precis:ha:), tragi de un bolt de roata si notezi forta (kg) la care butucul incepe sa se roteasca (Forta A) pui saiba de blocare si aliniezi gaurile piulitei cu ale acesteia masori din nou forta de rotire la butuc (kg) (Forta B) la carte zice diferenta B-A = 0-1,9 kg. eu am mers spre maxim... bafta P.S. am chei dinamometrice de vanzare:ha: super tare:ha:.este adevarat ca nu am cheie dinamometrica dar merita sa incerc lucrarea cu un cantar de macelar:ha:.oricum mersi de sfat:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: scurgere la puntea fata Nissan Y60, 4,2 D nu vei gasi nicaieri cheie dinamometrica intre 0 si 200 Nm... doar in trepte...minim doua... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: scurgere la puntea fata Nissan Y60, 4,2 D nu vei gasi nicaieri cheie dinamometrica intre 0 si 200 Nm... doar in trepte...minim doua... daca strang acea piulita cu cheia fara sa stiu cand ajung la valoarea de 170-200Nm,parcur celelalte etape cu aceeasi cheie care nu masoara Nm si ajung la final cand trebuie sa masor forta cu care se roteste butucul si aceasta are valoarea de 1kg,crezi ca este corecta aceasta manevra? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: scurgere la puntea fata Nissan Y60, 4,2 D daca strang acea piulita cu cheia fara sa stiu cand ajung la valoarea de 170-200Nm,parcur celelalte etape cu aceeasi cheie care nu masoara Nm si ajung la final cand trebuie sa masor forta cu care se roteste butucul si aceasta are valoarea de 1kg,crezi ca este corecta aceasta manevra? ar fi ca si cum te-ai cantari pe tine insuti cu un cantar fals... si ti-ar arata 32 kg...sau 197 kg... tu avand in realitate 88. ti-am mai spus intr-un post, strange macar pana nu mai ai joc acum ti-am dat si solutia propusa de fabricantul masinii mai departe, divagam fara folos Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: scurgere la puntea fata Nissan Y60, 4,2 D ar fi ca si cum te-ai cantari pe tine insuti cu un cantar fals... si ti-ar arata 32 kg...sau 197 kg... tu avand in realitate 88. ti-am mai spus intr-un post, strange macar pana nu mai ai joc acum ti-am dat si solutia propusa de fabricantul masinii mai departe, divagam fara folos mersi mult de ajutor:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sergio Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: scurgere la puntea fata Nissan Y60, 4,2 D Salutare. E buna valvolina pentru punte la nissan? E cumva prea viscoasa? fii om cu mine ca sa fiu si eu om cu tine:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: scurgere la puntea fata Nissan Y60, 4,2 D E buna daca esti in Sahara .Totusi , trei litri de 80W90 , GL5 nu e o avere . Abia am facut ochi , nu intru in detalii , dar am vreo zece motive sa nu folosesc valvolina . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate