Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

scurgere la puntea fata Nissan Y60, 4,2 D

madax

Postări Recomandate

Re: scurgere la puntea fata Nissan Y60, 4,2 D

mie mi sa spus ca singura diferenta intre gl 4 si gl 5 pentru cutie ar fi exact aceeasi care este intre dot 3 si dot 4(exemplu la lichid frana),adica unul este de o generatie mai noua si celalalt de o generatie mai veche.:grin:

pai de aia tre sa stii ce sa iei, ca asta e de obicei poezia vanzatorilor, ca sa fie siguri ca iei ce au, nu ca o sa te mai gandesti pana aduc ei ce scrie in manual

ce e si mai frumos, ca sunt uleiuri care scire pe ele GL4-GL5

adica probabil e la alegere, ce acoperi cu degetul cand citesti specificatia

pericol mare cu vanzatorii de piese din romania, care daca vand piese auto, sau morcovi si cartofi, tot atat stiu, ei stiu sa vanda, asta e meseria lor..vanzatori...universali, si garantat vand mai mult decat unul care stie ce trebuie si nu da la om orice...numai sa cumpere de la el

problema e ca nu se da in judecata firmele care fac asemenea greseli, ca daca dovedesti ca datorita lor, dupa 6 luni schimbi piese in cutie, de 3500 euro, probabil ca inca 20 or sa deschida urechile si o sa angajeze oameni cu cunostinte si responsabili

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 79
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

salut!m-ati convins sa-mi schimb uleiul din cutie+c.transfer,cu toate ca nu am decat 500km facuti cu el.este adevarat ca am un ulei valvoline durablend GL5 75w90(75 ron litru).il inlocuiesc cu mobil 1 80w90.dar nu scrie ca ar fi GL4.oare este benefic pentru cutie acest schimb prematur tinand cont ca valvoline era un ulei sintetic iar mobil 1 este un ulei mineral?

Link spre comentariu

Schimba-l , fara regrete , nu e ceea ca trebuie .

Recupereaza-l , las-l o perioada la sedimentat , apoi il mai poti folosi si alte angrenaje , mai putin importante .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

salut!m-ati convins sa-mi schimb uleiul din cutie+c.transfer,cu toate ca nu am decat 500km facuti cu el.este adevarat ca am un ulei valvoline durablend GL5 75w90(75 ron litru).il inlocuiesc cu mobil 1 80w90.dar nu scrie ca ar fi GL4.oare este benefic pentru cutie acest schimb prematur tinand cont ca valvoline era un ulei sintetic iar mobil 1 este un ulei mineral?

ce spune cos e perfect adevarat, cauta vas curat in care il lasi si o sa il bagi in punti data viitoare (dupa ce o sa treci prin apa mare, o sa te bucuri ca ai pe stoc ulei si nu esti nevoit sa mai mergi cu ulei/apa in punti)

atentie mare

eu am vrut sa iau mobil 80-90 si NU scria pe el gl4, pe cutie scria gl4-gl5, sa verifici, pt ca eu am bagat saptamana trecuta german oil, pt ca era singurul cu specificatia clara gl4, desi daca nu ma grabeam puteam sa comand valloline cu gl4, dar asta e altceva

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

in general producatorii destepti marcheaza clar bidoanele....pe GL4 sunt desenate doua roti dintate.....pe GL5...o carcasa de diferential....si nu o fac doar ca sa fie smecheri

acum fiecare baga in fieru lui ce doreste.....dar sa nu se mire daca la urmatorul schimb de ulei din cutie....uleiul are irizari galbene...si dupa un timp...mai mult sau mai lung....sincroanele incep sa cante caraita prin cutie :grin:

Link spre comentariu

Sau puteti sa folositi in CV si grupuri, MANNOL GetriebeOel. Au diferite "consistente" si specifica pe ambalaje norma API. Eu de asta am folosit, cam 120ron/bidon (4litri), nu mai tin minte W-urile, ma uit maine, si merge ok pana acuma. E drept, am facut doar vreo 300 km. E ok ca e fabricat in Austria, nu in Turcia sau Ucraina (ca Mobil-ul). Il distribuiau cei de la Unix, daca aveti prieteni cu magazine de piese auto, poate la ei luati mai ieftin ca la importator, ca au discount-uri maricele.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare