iuliangr Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Salut, postez aici, ca vreau mai mult o informatie, daca topicul se transforma in negocieri de vanzare-cumparare am sa rog mutare unde-i ajunge locul. Deci: ieri, pe transfagarasean, mergand in coloana, 20-30km/ora, fara sa trec printr-o groapa deosebita (tot transfagaraseanul dinspre curtea de arges e o mare si continua groapa), aud ca si cum mi-ar fi sarit o piatra pe sub masina. Dupa treaba asta, se aud troncanituri pe dreapta spate, opresc, arcul rupt de la jumatate. S-a tinut in bride, am ajuns la Bucuresti. Azi, cu indoiala incep sa caut arcuri de damas, ca toata lumea le recomanda. Pe net mai nimic, merg la un magazin daewoo, si gasesc un arc. Ii rog, suna la fabrica, suna la alti colaboratori, nu gasesc inca unul. Intrebari: - presupun ca nu e bine sa merg cu un arc de damas si unul de samurai. Totusi miercuri incep concediul si va trebui sa ma descurc asa. la ce riscuri ma expun? - stie cineva prin minune unde gasesc inca un arc de damas? ------------------------------- Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend Volkswagen Polo 1.6 - munca Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa! -------------------------------- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Am rupt un arc pe spate nu am samurai dar unele lucruri sunt universal valabile cu un arc rupt nu pleci...doar te indrepti spere casa daca mai tine pana acolo arcurile sunt perechi, nu poti sa pui unul de l ao masina si unul de la alta...sigur va sta intr-o parte si va lucra ciudat, in cazuri deosebite, poti sa patesti belele mari, cum ar fi sa te arunce de pe drum intr-o parte datorita uzurii inegale vezi la topicul |"iesirea old man lemnul" cum se poate ajunge acasa si ce riscuri sunt daca continui asa ps nu ar fi rau daca tot intrii in concediu, sa te gandesti la o schimbare a foilor in elicoidale forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliangr Postat Iulie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Am rupt un arc pe spate Mersi de raspunsul rapid, Asa am si facut, cu arcul rupt m-am intors spre casa, mai incet si mult mai atent la gropi si denivelari, dupa ce la o inspectie vizuala am vazut ca l-a dus capul pe proiectant, si cele 2 bride tineau de foaia rupta suficient cat sa ajung acasa. D-asta si intreb de perechea unui arc de damas, vreau sa le schimb in pereche. Am gasit unul, imi mai trebuie unul. Am incercat la king si in targ, ambii au sunat la craiova care au spus ca nu mai au. Poate stie cineva un alt magazin pe unde mai sta aruncat un arc de damas? privesc conversia pe elicoidale ca o ultima solutie ------------------------------- Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend Volkswagen Polo 1.6 - munca Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa! -------------------------------- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Am rupt un arc pe spate incearca la http://www.autodaewoo.ro/ sau la http://www.rxm.ro vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Am rupt un arc pe spate arcurile de Damas sunt deja istorie....personal am mers cu asa ceva si s-au comportat exemplar..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliangr Postat Iulie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Am rupt un arc pe spate incearca la http://www.autodaewoo.ro/ sau la http://www.rxm.ro Mersi Adi! autodaewoo.ro mi-a dat ceva sperante cu un arc la comanda. ------------------------------- Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend Volkswagen Polo 1.6 - munca Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa! -------------------------------- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliangr Postat August 2, 2010 Autor Partajează Postat August 2, 2010 Re: Am rupt un arc pe spate autodaewoo aka Demo Total din iasi sunt tepari. mare atentie! Mi-au promis ca-mi aduc arcul daca il platesc integral, am negociat si a ramas sa le trimit doar un avans, nu mi-au adus nici un arc, iar de 2 saptmani ma chinui sa obtin avansul inapoi. Cred ca o sa ajung pana la urma la OPC cu ei... Alta sursa de arc de spate de damas? Un coleg forumist din craiova cu o cunostinta pe la fabrica? ------------------------------- Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend Volkswagen Polo 1.6 - munca Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa! -------------------------------- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: Am rupt un arc pe spate http://www.piesedaewoo.ro/contact.html .. e si mai aproape de tine. Si cu siguranta gasesti la Unix. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliangr Postat August 2, 2010 Autor Partajează Postat August 2, 2010 Re: Am rupt un arc pe spate Mersi de sfat! din pacate de la ei (king) am luat ultimul arc. Acuma-i caut perechea. Deci nu mai gasesc un arc de damas nicaieri? Am fost eu ultimul ghinionist care a gasit un arc de damas? Am cautat si in targ ... e un distribuitor de daewoo, a dat si omul vreo 2 telefoane, se vedea ca e interesat sa-mi ia banii ... dar nu a gasit nimic. ------------------------------- Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend Volkswagen Polo 1.6 - munca Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa! -------------------------------- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: Am rupt un arc pe spate la sfarsitul lunii il bag pe samuel in reparatii,,,,am gasit la cineva 2 arcuri de damas ,,daca cumva le schimb pe cele de pe spate cu cele de damas (mentionez ca cele existente acum sunt in stare buna) ti le pot da. audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliangr Postat August 3, 2010 Autor Partajează Postat August 3, 2010 Re: Am rupt un arc pe spate la sfarsitul lunii il bag pe samuel in reparatii,,,,am gasit la cineva 2 arcuri de damas ,,daca cumva le schimb pe cele de pe spate cu cele de damas (mentionez ca cele existente acum sunt in stare buna) ti le pot da. Salut, mersi de oferta. la cine ai gasit cele 2 arcuri? Nu mai are inca unul? Sau macar o idee / relatie / orice ? ------------------------------- Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend Volkswagen Polo 1.6 - munca Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa! -------------------------------- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Am rupt un arc pe spate tipul e de la mine din sat si a avut un damas accidentat caruia ii cumparase inainte de accident arcuri noi ...mai are unul dar are o foaie rupta audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Am rupt un arc pe spate La Samurai si Jimny merg si arcuri de Golf 3 :wink:.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Am rupt un arc pe spate daca as vedea un golf 3 cu foi de arc m-as sui in copac:ha::ha::ha::ha::ha: audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Am rupt un arc pe spate :wink:Jimny e pe elicoidale, asa ca, cred ca se refera la Samuraiele pe elicoidale. Sper! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Am rupt un arc pe spate evident,,,dar ne radem si noi ,ne simtem bine:banana audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Re: Am rupt un arc pe spate Pei da , m-am referit pt samuraiul pe elicoidale:grin: ca sunt multi care le-au convertit. Nu faceam referire la Foile de arc :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliangr Postat August 4, 2010 Autor Partajează Postat August 4, 2010 Re: Am rupt un arc pe spate Salut baieti, nu ma deranjeaza ca ne simtem bine, dar as vrea daca se poate sa ne intoarcem un pic la problema mea. Deocamdata circul cu un arc de un fel si altul de alt fel, si cu toate ca nu se simte diferenta, imi sta pe "creer" ca nu e tocmai bine ce am eu pe spate. La arcul de damas nu as vrea sa renunt pentru ca am dat ceva bani pe el, si in plus, masina se comporta mult mai bine, este mai elastica pe denivelari, probabil ca cu ambele arcuri ar fi excelent. Deci, chiar nu mai gasesc nici un arc de damas ? nicaieri? Ma intereseaza oriunde in tara, platesc curierul. ------------------------------- Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend Volkswagen Polo 1.6 - munca Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa! -------------------------------- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Re: Am rupt un arc pe spate Incearca la REMAT. Nu se poata sa nu fie nici unul "ciuremat" pe acolo.In Bucuresti ai Rematul din spate de la IMGB, pe centura, si ala de la iesirea spre Chitila,Intra pe net si ia nr. de telefon de acolo.Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 (editat) Re: Am rupt un arc pe spate :2dreu am gasit cele 2 arcuri la 5 bulioane jumate,,,,,pomana,,,nu? Editat August 4, 2010 de suzimm audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliangr Postat August 16, 2010 Autor Partajează Postat August 16, 2010 Re: Am rupt un arc pe spate Salut, am rezolvat pana la urma, tot pe la 5 bulioane jumate, mai precis 320 ron arcul nou la king si 200 ron arcul sh la un prieten al prietenului ... etc. Fapt e ca ma asteptam ca arcul nou sa stea mai sus, si spre surprindererea mea nu exista deiferenta de inaltime, ba chiar la o masuratoare rudimentara cu ruleta, arata ca arcul sh ar fi cu o juma de centimetru mai sus. La arcul nou am lasat bucsa originala ca parea capabila cu toate ca era din cauciuc, la cel vechi, cine l-a demontat i-a stricat interiorul si a trebuit sa-i scot cauciucul si sa-i pun bucsile poli. Am avut mare noroc pentru faptul ca am insistat si cu al doilea arc, arcul vechi, era deja fisurat si el cam 1/3 din foaie (aviz amatorilor de springuit arcuri). Intr-un final, totul pare ok, suspensia se simte cumva mai elastica, cu toate ca foile sunt mai groase, si par sa aiba cursa mai mica. Cu ocazia schimbului de arcuri am schimbat si rulmentii pe spate, si uleiul in grup, si s-a facut liniste in masina :)). ------------------------------- Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend Volkswagen Polo 1.6 - munca Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa! -------------------------------- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Am rupt un arc pe spate Salut, Daca mai e valabil datul de arcuri de Samurai m-as baga eu pentru ca tocmai am descoperit ca am o foaie rupta. Multumesc de pe acum :) Dragos la sfarsitul lunii il bag pe samuel in reparatii,,,,am gasit la cineva 2 arcuri de damas ,,daca cumva le schimb pe cele de pe spate cu cele de damas (mentionez ca cele existente acum sunt in stare buna) ti le pot da. Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: Am rupt un arc pe spate Am gasit eu 2 arcuri spate damas la cineva cu 300 ron. Daca le vrea cineva.... 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: Am rupt un arc pe spate 2 arcuri in sensul de 2 seturi (pt 2 roti)? se dau si separat adica numai pt o roata? multumesc, dragos Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: Am rupt un arc pe spate 2 arcuri adica pentru stanga si dreapta spate. Nu le da separat. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate