Gil Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Am rupt un arc pe spate Eee, aici e buba :grin: Nici eu nu vreau sa renunt la carlig, si la mine scartaie, si eu dau cu vaselina. Oricum, stai linistit, dupa un timp o sa se adune acolo un guguloi de vaselina si nu va mai scartai. Dar problema ramane :old: - teava aia care trece pe sub rezervor are o parte buna si una rea. Partea buna e ca protejeaza zona aia foarte bine. Am ramas suspendat pe teava aia de cateva ori, altfel indoiam rezervorul sau.. mai rau. Tigania e ca datorita ei, cablul de la frana de mana se tensioneaza de fiecare data cand caroseria se indeparteaza de punte. Rezolvarea rapida la mine a fost sa slabesc un pic cablul de frana din reglajul acela. Cred ca problema se rezolva altfel. Un scut baban la rezervor + arunci teava aia la gunoi. Daca e vorba de tras la carlig, nu cred ca teava aia face mare branza, doar e prinsa in podea cu doua suruburi. Asa o sa stea si cablul ala liber si n-o sa mai scartaie. Acu' bani sa fie, ca mesteri care fac scuturi de rezervor s-ar gasi.... Sunt curios ce solutie vei gasi tu. Eu unul era cat pe ce sa fac un topic nou despre teava aia de la carlig dar deocamdata ma abtin. Sistemul asta de carlig de pe masina mea a fost facut de berbecii de la Bosal. :grin: Presupun ca si al tau e la fel. Succes! Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adodesign Postat Iunie 18, 2012 Partajează Postat Iunie 18, 2012 Re: Am rupt un arc pe spate Buna seara. Am si eu o intrebare. Intamplator vinde cineva un arc de spate de samurai? Sau 2 arcuri de damas? Sau......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliangr Postat Iunie 19, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2012 Re: Am rupt un arc pe spate Eu mai am un arc de damas, dar nu garnatez pentru el. Daca-mi aduc bine aminte, am impresia ca si ala era deja fisurat pe foaia principala. Aceeasi poveste si cu arcul intreg ramas de samurai. Te-as sfatui sa iei 2 arcuri noi de pe ebay. Este cea mai buna optiune in opinia mea. sunt noi sunt mai moi sunt mai inalte (sau poate sunt la fel de inalte cu arcurile cand au iesti din fabrica acum ~20 de ani). ------------------------------- Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend Volkswagen Polo 1.6 - munca Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa! -------------------------------- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipak Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 Re: Am rupt un arc pe spate http://stores.ebay.co.uk/Der-Blattfeder-Spezialist/Blattfedern-/_i.html?_fsub=2&_sid=123717339&_trksid=p4634.c0.m322 Salut, as vrea sa-mi iau si eu arcuri UMC de pe ebay. Ale mele nu s-au rupt dar s-au deformat dupa un impact lateral (doar cele de pe spate). Poti te rog sa-mi spui ce sa aleg, ca vad numai ford ranger:) Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iulie 21, 2012 Partajează Postat Iulie 21, 2012 (editat) Re: Am rupt un arc pe spate Salut, as vrea sa-mi iau si eu arcuri UMC de pe ebay. Ale mele nu s-au rupt dar s-au deformat dupa un impact lateral (doar cele de pe spate). Poti te rog sa-mi spui ce sa aleg, ca vad numai ford ranger:) Multumesc! http://www.blattfedern.de/index.php?pk_hersteller=36 daca le iei pe firma platitoare de tva inscrisa in registrul operatorilor intracomunitari nu platesti nici tva. Editat Iulie 21, 2012 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvy233 Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Re: Am rupt un arc pe spate salutare,daca vrei arcuri noi se samurai am un numar de telefon unde poti sa gasesti la 350lei pe bucata.eu zic ca e mai bine decat sa pui de damas.0745250651 asta e numarul,incearca si vezi ce zice.salutare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jicu Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Re: Am rupt un arc pe spate Salutare, ma bag si eu in discutie, ca doar am rupt si eu pana acum nenumarate arcuri la samurai de toate felurile, e drept ca in regim de concurs, dar ce va pot recomanda cu caldura sunt arcurile de Wrangler care sunt mult mai confortabile, flex incomparabil mai bun daca se schimba si amortizoarele iar pana acum inca nu s-au rupt si nici nu s-au lasat Numai bine ai putea sa ne dai ceva detalii legate de achizitie si un pret? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Re: Am rupt un arc pe spate ai putea sa ne dai ceva detalii legate de achizitie si un pret? arcuri de wrangler gasesti la dezmembrari la 450-500 de ron perechea. mai ai nevoie de kit de montaj care costa in jur de 400-450 ron/punte amortizoare lungi = 300 ron/punte pentru puntea fata trebuie mutata prinderea cerceilor de sub sasiu in fata acestuia. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jicu Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Re: Am rupt un arc pe spate multumesc mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Benga Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Re: Am rupt un arc pe spate Cum am mai spus am un arc de spate de dat Tel. 0762686917 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quick Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Re: Am rupt un arc pe spate nu-l mai are:D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian-samurai Postat August 15, 2015 Partajează Postat August 15, 2015 (editat) Re: Am rupt un arc pe spate nu-l mai are:D salut am patit-o si eu cu un arc de spate.... Mai are cineva vre-un arc de vanzare?Nu e probl. daca sta pe o parte ca doar car remorca cu resturi vegetale in camp cu el,deci nu il folosesc pe sosea. cristianromania@yahoo.com Merci Editat August 15, 2015 de cristian-samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate