Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Am rupt un arc pe spate

iuliangr

Postări Recomandate

Re: Am rupt un arc pe spate

Eee, aici e buba :grin: Nici eu nu vreau sa renunt la carlig, si la mine scartaie, si eu dau cu vaselina. Oricum, stai linistit, dupa un timp o sa se adune acolo un guguloi de vaselina si nu va mai scartai. Dar problema ramane :old:

- teava aia care trece pe sub rezervor are o parte buna si una rea. Partea buna e ca protejeaza zona aia foarte bine. Am ramas suspendat pe teava aia de cateva ori, altfel indoiam rezervorul sau.. mai rau. Tigania e ca datorita ei, cablul de la frana de mana se tensioneaza de fiecare data cand caroseria se indeparteaza de punte. Rezolvarea rapida la mine a fost sa slabesc un pic cablul de frana din reglajul acela.

Cred ca problema se rezolva altfel. Un scut baban la rezervor + arunci teava aia la gunoi. Daca e vorba de tras la carlig, nu cred ca teava aia face mare branza, doar e prinsa in podea cu doua suruburi. Asa o sa stea si cablul ala liber si n-o sa mai scartaie.

Acu' bani sa fie, ca mesteri care fac scuturi de rezervor s-ar gasi....

Sunt curios ce solutie vei gasi tu. Eu unul era cat pe ce sa fac un topic nou despre teava aia de la carlig dar deocamdata ma abtin. Sistemul asta de carlig de pe masina mea a fost facut de berbecii de la Bosal. :grin: Presupun ca si al tau e la fel.

Succes!

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 6 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu mai am un arc de damas, dar nu garnatez pentru el.

Daca-mi aduc bine aminte, am impresia ca si ala era deja fisurat pe foaia principala.

Aceeasi poveste si cu arcul intreg ramas de samurai.

Te-as sfatui sa iei 2 arcuri noi de pe ebay. Este cea mai buna optiune in opinia mea.

sunt noi

sunt mai moi

sunt mai inalte (sau poate sunt la fel de inalte cu arcurile cand au iesti din fabrica acum ~20 de ani).

-------------------------------

Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante

Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend

Volkswagen Polo 1.6 - munca

Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa!

--------------------------------

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Salut, as vrea sa-mi iau si eu arcuri UMC de pe ebay. Ale mele nu s-au rupt dar s-au deformat dupa un impact lateral (doar cele de pe spate). Poti te rog sa-mi spui ce sa aleg, ca vad numai ford ranger:) Multumesc!

Link spre comentariu

Salut, as vrea sa-mi iau si eu arcuri UMC de pe ebay. Ale mele nu s-au rupt dar s-au deformat dupa un impact lateral (doar cele de pe spate). Poti te rog sa-mi spui ce sa aleg, ca vad numai ford ranger:) Multumesc!

http://www.blattfedern.de/index.php?pk_hersteller=36

daca le iei pe firma platitoare de tva inscrisa in registrul operatorilor intracomunitari nu platesti nici tva.

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

salutare,daca vrei arcuri noi se samurai am un numar de telefon unde poti sa gasesti la 350lei pe bucata.eu zic ca e mai bine decat sa pui de damas.0745250651 asta e numarul,incearca si vezi ce zice.salutare

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Salutare,

ma bag si eu in discutie, ca doar am rupt si eu pana acum nenumarate arcuri la samurai de toate felurile, e drept ca in regim de concurs, dar ce va pot recomanda cu caldura sunt arcurile de Wrangler care sunt mult mai confortabile, flex incomparabil mai bun daca se schimba si amortizoarele iar pana acum inca nu s-au rupt si nici nu s-au lasat

Numai bine

ai putea sa ne dai ceva detalii legate de achizitie si un pret?

Link spre comentariu

ai putea sa ne dai ceva detalii legate de achizitie si un pret?

arcuri de wrangler gasesti la dezmembrari la 450-500 de ron perechea.

mai ai nevoie de kit de montaj care costa in jur de 400-450 ron/punte

amortizoare lungi = 300 ron/punte

pentru puntea fata trebuie mutata prinderea cerceilor de sub sasiu in fata acestuia.

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

nu-l mai are:D

salut

am patit-o si eu cu un arc de spate....

Mai are cineva vre-un arc de vanzare?Nu e probl. daca sta pe o parte ca doar car remorca cu resturi vegetale in camp cu el,deci nu il folosesc pe sosea.

cristianromania@yahoo.com

Merci

Editat de cristian-samurai
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare