gigi_naste Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 dupa ce am vazut o gramada de sigle ma-m hotarat sa-mi fac si eu ceva. Am un prieten care are o firma de publicitate si dupa o zi de munca iata ce a iesit......... nu este poster....totul din autocolant cam trei patru auto colante aplicate unele peste altele pana a iesit poza...pretul 65 lei cu manopera cu tot Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: amprenta club4x4 dar nu-i putin cam mare?! - ce mai vezi prin luneta aia :shock: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 (editat) Re: amprenta club4x4 Sincer e cam scump si nici foarte profesionist nu pare ! Te rog sa o intelegi ca pe o critica constructiva :h5. Daca vrei ceva profi si mai ieftin de 65 lei cand ai drum prin Bucuresti suna-ma la 0726499910 si o rezolvam ! later edit : Nu confectionez eu colante, conosc o firma care face acest lucru. Nu ma refer la colante cu sigla club4x4 ! Scuze pentru neintelegere Max ! Editat Iulie 23, 2010 de AdiOnWeb https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Iulie 23, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: amprenta club4x4 eu am vrut ceva mai mare cat luneta dar nu se incadra bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: amprenta club4x4 Sincer e cam scump si nici foarte profesionist nu pare ! Te rog sa o intelegi ca pe o critica constructiva :h5. Daca vrei ceva profi si mai ieftin de 65 lei cand ai drum prin Bucuresti suna-ma la 0726499910 si o rezolvam ! Aceasta sigla este marca inregistrata. Nu crezi ca ar trebui sa ma intrebi si pe mine inainte de a produce si de a comercializata autocolante :cl ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: amprenta club4x4 Sincer printul digital este mai simplu si mai sigur, era pe aici un baiat mai neserios care vindea asa ceva ,cred din Iasi. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musiu Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: amprenta club4x4 printul digital are "talentul" de a nu rezista la soare (UV). Se decoloreaza in timp. father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: amprenta club4x4 Aceasta sigla este marca inregistrata. Nu crezi ca ar trebui sa ma intrebi si pe mine inainte de a produce si de a comercializata autocolante :cl ? Cred ca a fost o neintelegere ! Ai PM ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: amprenta club4x4 pentru autocolante foarte bune ia legatura cu @axxamd(http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=52575),este si vanzator autorizat!un baiat super de treaba. http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: amprenta club4x4 stimabili colegi de forum cineva are nevoie de lectii de citire ( clasa I ) @Max a spus mai sus marca inregistrata stie cineva ce presupune asta ? sau nici nu va intereseaza ? si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musiu Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: amprenta club4x4 marca inregistrata inseamna ca doar detinatorul marcii poate comercializa respectivul produs/denumire. Dar daca faci pentru tine... se cheama libertate Oricum, autocolantul "club4x4" se merita/castiga/onoreaza, nu se copiaza. :wink: father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 (editat) Re: amprenta club4x4 :uamenistimabili colegi de forum cineva are nevoie de lectii de citire ( clasa I ) @Max a spus mai sus marca inregistrata stie cineva ce presupune asta ? sau nici nu va intereseaza ? poti sa ne explici?multumesc in numele colegilor!:h5 Editat Iulie 23, 2010 de styuk http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: amprenta club4x4 nu vreau sa fiu offtopic dar lui @axxamd Max i-a dat voie sa faca autocolante :cl cu stima stiuca Gresesti, Nu am avut niciodata vreo discutie cu axxamd legata de autocolantele :cl Din cate stiu eu, nu am avut cu nimeni aceasta discutie. Unii au facut si vandut autocolante cu sigla Club4x4 cu 50 de lei perechea. Nu am putut sa ii spun mare lucru atunci pt ca inca nu era definitivata marca inregistrata. Acum e alta poveste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: amprenta club4x4 pentru cei care nici nu isi dau interesul sa afle ce inseamna " marca inregistrata"... "Inregistrarea ca si marcă oferă beneficii importante, o marcă inregistrată devenind proprietatea privată a celui care a inregistrat-o si o foloseste pe piaţă, el având pârghiile legislative necesare pentru a interzice terţilor să o utilizeze fara acordul său. Dovada proprietaţii este certificatul de inregistrare pe teritoriul Romaniei eliberat de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci ( OSIM ) sau de Oficiul European pentru Marci si Desene ( OHIM ) Neinregistrare mărcii, adică a numelui sau imaginii folosite poate fi abordată ca locuitul intr-un imobil asupra caruia nu ai nici o dovadă a proprietaţii, poate veni oricând cineva să-si revendice dreptul. In cazul mărcilor ve-ţi putea primi oricând o notificare in care o firmă cu o denumire asemănătoare , care a inregistrat-o corespunzator ca si marcă , să vă oblige ca in conformitate cu Legea Mărcilor 84/1998 si legea 11/1991 a concurentei neloiale să renunţaţi imediat să vă mai folositi denumirea (imaginea) pentru a nu se naste confuzie in rindul clienţilor, furnizorilor, instituţiilor financiare, autorităţilor, etc. In plus va pot fi cerute si daune in raport direct cu prejudiciul creat." si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axxamd Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: amprenta club4x4 va salut vad ca apare numele meu aici, si nu prea inteleg da, o singura data, de mult, i-am facut lui "stiuk" un colant miniscul ca tot insista, ptr care nici macar nu am luat bani, si asta mult mai demult, inainte chiar sa ma apuc eu sa fac colante spre vanzare, dar va rog, retineti, au mai fost colegi care mi-au cerut asemenea colante si i-am refuzat, asa ca va rog, la capitolul "colante auto cu logo 4X4", nu ma introduceti si pe mine in discutie multumesc anticipat Mihai http://www.front-advertising.ro tricouri 4x4 http://front-advertising.ro/personalizari/personalizari_textile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: amprenta club4x4 Vreau sa confirm si eu cele spuse mai sus de axxamd caruia i-am cerut zilele trecute sa-mi faca un colant mic cu sigla club4x4 si m-a refuzat politicos explicandu-mi exact ce a spus max mai sus... atunci ce e de facut daca vrem sa aratam lumii din tara si din afara ei sigla clubului? [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: amprenta club4x4 eu am spus ca @axxamd face autocolante de foarte buna calitate nu neaparat cu :cl(ceea ce a citat Max a fost editat de mine in foarte scurt timp <1min.,dupa cum se vede):tk:h5 http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: amprenta club4x4 Si apropo de neseriosul mertan , Max , e cumva fratele tau? findca la o discutie cu el pe messenger mai demult l-am intrebat daca imi poate face 2 abtipilde cu club4x4 si daca trebuie sa cer aprobarea ta , el mi-a spus ca nu e nevoie findca tu esti fratele lui. Poti sa confirmi sau sa negi aceasta afirmatie? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: amprenta club4x4 Si apropo de neseriosul mertan , Max , e cumva fratele tau? findca la o discutie cu el pe messenger mai demult l-am intrebat daca imi poate face 2 abtipilde cu club4x4 si daca trebuie sa cer aprobarea ta , el mi-a spus ca nu e nevoie findca tu esti fratele lui. Poti sa confirmi sau sa negi aceasta afirmatie? Adica Max ar trebui sa confirme sau sa infirme ceva ce a spus altcineva, recte Mertan ?!? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: amprenta club4x4 Nu , doar daca nu e un secret . Eu tare am impresia ca a mintit spunand ca e fratele lui. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: amprenta club4x4 Nu , doar daca nu e un secret . Eu tare am impresia ca a mintit spunand ca e fratele lui. Pai omule, daca a mintit cineva , acela e Mertan !!! Ce treaba are Max cu minciuna asta ?!? De ce ii ceri lui Max sa confirme/infirme asta ?!? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: amprenta club4x4 Daniel , nu mai inteles , eu am spus doar ca mertan s-a folosit de numele lui pentru a face ceva. Sincer daca eu as avea un forum foarte circulat si unu anume vinde ceva membrilor spunand ca e fratele meu m-as cam enerva . Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: amprenta club4x4 Si apropo de neseriosul mertan , Max , e cumva fratele tau? findca la o discutie cu el pe messenger mai demult l-am intrebat daca imi poate face 2 abtipilde cu club4x4 si daca trebuie sa cer aprobarea ta , el mi-a spus ca nu e nevoie findca tu esti fratele lui. Poti sa confirmi sau sa negi aceasta afirmatie? :ha::ha::ha::ha: Ce sa zic, adevarul e ca tatal meu a umblat mult prin tara. Cine stie pe unde mai am ceva frati. Chiar sunt curios cum s-a exprimat Mertan cand ti-a scris ca el e fratele meu. Cauta in istoricul discutiilor cu el si trimite-mi te rog textul respectiv. Am doi frati. Unul din ei este membru pe forum @terraclau. De altii nu mai stiu. :grin: Au mai fost cazuri in care cineva a sunat la un distribuitor de componente de offroad si s-a dat ca si partenerul meu, incercand ca sa ia marfa cu termen de plata. Nu puneti botul la chestii de genul acesta. Stiu de Mertan ca facea si vindea autocolante cu sigla Club4x4. La un momentdat i-am transmis ca nu mai poate sa o faca fara acordul meu. Nu am idee daca s-a conformat sau nu. Pana acum, nimeni nu mi-a solicitat acordul pentru a produce si comercializa produse cu sigla Club4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: amprenta club4x4 Cu cea mai mare Placere Max , uite aici arhiva discutiei : barneyadi (12:06:43): Salut mertane barneyadi (12:06:50): Sunt silencedj de pe forumul club4x4 mertan_stiker (12:52:30): salutare barneyadi (12:52:42): Mertane , am si eu nevoie de niste stickere mertan_stiker (12:52:49): asa barneyadi (12:52:50): le poti trimite la cluj? mertan_stiker (12:52:50): spune mertan_stiker (12:52:53): sigur mertan_stiker (12:52:55): oriunde barneyadi (12:52:58): perfect barneyadi (12:53:07): imi trebuie 2 cu club 4x4 barneyadi (12:53:09): faci? mertan_stiker (12:53:12): asa mertan_stiker (12:53:13): da mertan_stiker (12:53:15): am pe stoc barneyadi (12:53:18): sau ceri aprobarea lui max ? mertan_stiker (12:53:23): nuuuuuuuuu mertan_stiker (12:53:25): am eu barneyadi (12:53:26): am inteles mertan_stiker (12:53:30): max e fratele meu barneyadi (12:53:30): deci 2 mertan_stiker (12:53:31): :)) barneyadi (12:53:35): in forma originala barneyadi (12:53:37): nu prea mari mertan_stiker (12:53:39): dap mertan_stiker (12:53:42): a4 mertan_stiker (12:53:45): sunt numai bune ......... Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_naste Postat Iulie 27, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2010 (editat) Re: amprenta club4x4 imi pare rau daca am creat aceasta polemica auto colantul l-am facut pentru mine nu sa-l vand la altii Editat Iulie 31, 2010 de gigi_naste Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate