Max Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: amprenta club4x4 imi pare rau daca am creat aceasta polemica auto colantul la-m facut pentru mine nu sa-l vand la altii Stai linistit ca nu ai tu nici o vina. Oricum, era ok daca il faceai corect. Cel putin fontul cu care e scris Club4x4 jos nu e cel potrivit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hrn Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: amprenta club4x4 Apropo de autocolante... Am comandat de la Max un autocolant 4x4. Cum nu iubesc stiker-eala pe o masina de strada am lipit autolantul pe o folie rigida din pvc si am fixat-o cu scoci in partea interioara a geamului lateral. Probabil daca ar fi existat autocolant cu 4x4 aplicabil pe interior ( eventual mai mic si translucid) as fi fost foarte bucuros sa-l lipesc direct pe geam... In fine, PROPUNERE: Ar fi interesant ca Max sa creeze sau sa delege/imputerniceasca pe cineva din domeniu sa creeze si sa vanda diverse tipuri/ marimi, de exterior/ interior cu :clsi sa anunte oficial, iar toti cei interesati sa poata cumpara.... Max, gandeste-te, firmei mele nu ii fac publicitate pe masina proprie....:grin: LC 120 AT TEMS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: amprenta club4x4 Si eu m-am "inscris" la Max de ceva vreme pt 2 autocolante :cl. am inteles ca mai este putin de asteptat pana vor fi gata. Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: amprenta club4x4 Si eu sunt de parere ca Max ar trebui sa dea dreptul cuiva sa faca stickere si tricouri cu insemnele club4x4, si avand experienta calitatii ireprosabile, imi permit sa propun pentru asta pe axxamd din Timisoara.:tk [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: amprenta club4x4 Si eu sustin aceasta idee... binenteles daca Max este de acord.:g Am tot stat si m-am gandit daca sa scriu ceva sau nu... nu vreau sa supar pe nimeni. In primul rand nu vad de ce s-au umplut 3 pag degeaba, fara legatura cu titlul. Omul si-a prezentat ultima achizitie in materie de colante, lucru pe care iar nu il inteleg pt ca era limpede ca o sa deschida cutia pandorei, fiind un subiect mai "delicat" A 3-a chestie pe care nu o inteleg este de ce dupa 3 ani de :cl noi nu putem sa facem rost de aceste colante, sau daca putem dureaza foarte mult. Max este foarte ocupat cu lucruri mult mai importante si nu ar trebui sa aiba si grija lor... De asta sustin ideea lui Tavi. gigi_naste si-a facut un colant si gata.... face parte din club 4x4 si vrea sa arate asta... puteti sa-l invinuiti?? Daca isi punea colant cu Pepsi, OME sau ARB ii cereau astia raspunsuri de ce nu a cerut voie?? Este o diferenta daca imi face si mie un colant cineva de pe forum sau cineva din parcare?? Ma impiedica cineva?? Conteaza daca mi-am vandut masina cu colant Club 4x4 Brasov la un pensionar de 70 de ani?? Daca mi-am luat masina luna trecuta si brusc apare in poze cu colant, ma intreaba cineva ceva? Intreb doar... Max, am schimbat din pacate 3 masini in ultimul an. Crede-ma ca nu mai am colante.. La fel crede-ma ca datorita acestui colant mi-a oferit cineva cazare in jud Sibiu si am stat la taclale pt ca va cunoaste pe multi dintre voi, chiar daca nu e pe forum. De aceea te intreb in public, ca la casatorie: pot sa imi fac 2 colante sau mai astept?? Recunosc ca nu ti-am cerut pt ca dureaza mult si sunt prea departe..., dar daca e musai... cu placere:ha: Hai sa vedem cum facem ca sa fie bine, ok?? Inca o data spun: e parerea mea si sper sa nu supere pe nimeni. O seara placuta si fara viituri, ca la Onesti a fost jale... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: amprenta club4x4 Si eu sustin aceasta idee... binenteles daca Max este de acord.:g Am tot stat si m-am gandit daca sa scriu ceva sau nu... nu vreau sa supar pe nimeni. In primul rand nu vad de ce s-au umplut 3 pag degeaba, fara legatura cu titlul. Omul si-a prezentat ultima achizitie in materie de colante, lucru pe care iar nu il inteleg pt ca era limpede ca o sa deschida cutia pandorei, fiind un subiect mai "delicat" A 3-a chestie pe care nu o inteleg este de ce dupa 3 ani de :cl noi nu putem sa facem rost de aceste colante, sau daca putem dureaza foarte mult. Max este foarte ocupat cu lucruri mult mai importante si nu ar trebui sa aiba si grija lor... De asta sustin ideea lui Tavi. gigi_naste si-a facut un colant si gata.... face parte din club 4x4 si vrea sa arate asta... puteti sa-l invinuiti?? Daca isi punea colant cu Pepsi, OME sau ARB ii cereau astia raspunsuri de ce nu a cerut voie?? Este o diferenta daca imi face si mie un colant cineva de pe forum sau cineva din parcare?? Ma impiedica cineva?? Conteaza daca mi-am vandut masina cu colant Club 4x4 Brasov la un pensionar de 70 de ani?? Daca mi-am luat masina luna trecuta si brusc apare in poze cu colant, ma intreaba cineva ceva? Intreb doar... Max, am schimbat din pacate 3 masini in ultimul an. Crede-ma ca nu mai am colante.. La fel crede-ma ca datorita acestui colant mi-a oferit cineva cazare in jud Sibiu si am stat la taclale pt ca va cunoaste pe multi dintre voi, chiar daca nu e pe forum. De aceea te intreb in public, ca la casatorie: pot sa imi fac 2 colante sau mai astept?? Recunosc ca nu ti-am cerut pt ca dureaza mult si sunt prea departe..., dar daca e musai... cu placere:ha: Hai sa vedem cum facem ca sa fie bine, ok?? Inca o data spun: e parerea mea si sper sa nu supere pe nimeni. O seara placuta si fara viituri, ca la Onesti a fost jale... Doctore, citeste te rog mai atent ce s-a discutat mai sus. Nu e nimic "delicat" aici. Nu i-am spus nimic lui gigi ca de ce si-a facut autocolantul. Bravo lui. Problema intervine la cei care fac diverse materiale cu sigla Club4x4, care in momentul de fata este marca inregistrata , si le vand. Nimeni nu are dreptul ca sa foloseasca sigla Club4x4 in scopuri comerciale decat cu acordul proprietarului marcii. Voi gasi o solutie corecta pentru procurarea acestor materiale. Autocolante voi avea eu dupa data de 8 august. Voi face mai multe si voi trimite celor care imi vor cere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: amprenta club4x4 Doctore, citeste te rog mai atent ce s-a discutat mai sus. Nu e nimic "delicat" aici. Nu i-am spus nimic lui gigi ca de ce si-a facut autocolantul. Bravo lui. Problema intervine la cei care fac diverse materiale cu sigla Club4x4, care in momentul de fata este marca inregistrata , si le vand. Nimeni nu are dreptul ca sa foloseasca sigla Club4x4 in scopuri comerciale decat cu proprietarului marcii. Voi gasi o solutie corecta pentru procurarea acestor materiale. Autocolante voi avea eu dupa data de 8 august. Voi face mai multe si voi trimite celor care imi vor cere. Pe mine ma poti trece deja pe lista,asta daca nu sunt trecut :ha: vreau din cele cu lipire pe interiorul geamului.:grin: Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: amprenta club4x4 Ok, am inteles.. Trece-ma pe lista, te rog, cu 2 buc., daca se lipesc pe interior si mai bine.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: amprenta club4x4 Uite mah Maxule :grin: asa mai faci si tu un ban cinstit :wink: ca tot umbla vorba prin targ ca ai dat faliment :ha: si d-aia ai vandut forumul la unu` si la altu` :ha: si poate asa daca o sa vinzi 7260 de colante la toti membrii, o sa-ti recuperezi si tu forumul si clubul :cl inapoi! :ha::ha::ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iulie 30, 2010 Partajează Postat Iulie 30, 2010 Re: amprenta club4x4 Si uite asa Max, a scapat de saracie:ha:.O sa pun si eu umarul ptr buna-starea lui si o sa comand 4 buc! Apropos Max ti-au intrat banii de la Focsani? LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 Re: amprenta club4x4 max caut si eu un colant mic club4x4 ca sa ma simt de-al vostru, ghideaza-ma te rog multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 Re: amprenta club4x4 max caut si eu un colant mic club4x4 ca sa ma simt de-al vostru, ghideaza-ma te rog multumesc Vezi sus la "Magazin Club4x4"......sau pe topicul de aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?52575-autocolante-tematica-offroad REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate