zamluc Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: iesire la pescuit in delta Apa poate`i crescuta si tulbure dar cu siguranta`i offtopic aici :x. Nu uitati ca tantarii dau gauri pentru cercei vara asta,...i n v i d i a ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: iesire la pescuit in delta Apa poate`i crescuta si tulbure dar cu siguranta`i offtopic aici :x. Nu uitati ca tantarii dau gauri pentru cercei vara asta,...i n v i d i a ... Baieti va multumesc foarte mult de invitatie dar din pacate nu mai pot veni cu voi:sl:sl:sl:sl Oricum am fost ieri pe la Rasova(bratul Borcea) si m-am distrat putin la stiuca pe un canal. Apa pe bratul Chilia e cam tulbure dar pe canale se poate prinde stiuca, crap caras....Pe bratul Chilia cred ca merge la somn. Daca va duceti acolo pentru cine nu are sa treaca pe la Politia de frontiera sa va faceti permis de pescuit ca e zona de granita si o sa fie ceva controale pana la Pardina.E bine sa aveti si permise ANPA ca mai vin astia in controale(eu am patit-o anul trecut dar au luat tzeapa cu mine ca am avut:ha:) car costa 30 lei la o asociatie de pescari din localitatea voastra sau se poate face in Tulcea lka sediul ARBDD care e localizat langa gara din Tulcea. Oricum va multumesc :tk:tksi poate o lasam pe alta data. Fire zbuciumate si distractie placuta:x:2dr:shrk si cum se mai zice in bransa noastra a pescarilor"Sa ma c.... pe betele voastre" 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 Re: iesire la pescuit in delta salut. Hai bajetii,AMR 5 zile,curaj:y:2dr:2dr:2dr. Nu vreti aventura ,ape,mocirle,zanzari,etc...:x Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Re: iesire la pescuit in delta 1.@Catalin 2.@Tibone 3@Davema 4............:top,asteptam si alte inscrieri.:ypu Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoil Postat August 5, 2010 Autor Partajează Postat August 5, 2010 Re: iesire la pescuit in delta Gata, incepe operatiunea MONSTRUL! La noapte la 01.00 plecarea. Multumesc pentru recomandarile legate de acte; suntem in regula. Speram sa revenim cu ceva instantanee din zona, eventual cu ceva pesti! :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Re: iesire la pescuit in delta Distractie maxima baieti si sa va ganditi si la mne va rog:cr:cr:cr. Abia astept poze de la voi.:fh:fh:cort:shrk 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Re: iesire la pescuit in delta va urez .... DISTRACTIE CAT MAI PLACUTA SI BINENTELES SA FIE O AVENTURA PE MASURA.!!!! cat despre peste nu spun nimic nu de alta dar sa nu aduca ghinion. :wink: apropo : lasati gandurile negre acasa :x:2dr:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Re: iesire la pescuit in delta SALUT.Diseara revin cu poze.:2dr:ha: Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat August 10, 2010 Partajează Postat August 10, 2010 Re: iesire la pescuit in delta da cand bagati poza cu monstru? adica..........lansez .........bomba se agata in pom...........mulinez.....nervos de m-a luat un somn ....... chiar sunt curios AM PRINS CEVA?:uameni:ha: cine m-a terorizat?:bnU p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: iesire la pescuit in delta plecarea si sosirea in tulcea p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: iesire la pescuit in delta dupa ratarea bacului spre t. vladimirescu( adica nu se mai pleca niciodata!) am purces spre nufaru unde am trecut cu brio dunarea![ATTACH]86769[/ATTACH] [ATTACH]86770[/ATTACH] [ATTACH]86771[/ATTACH] p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: iesire la pescuit in delta ne-am apucat de defrisat si.........prima victima![ATTACH]86772[/ATTACH] [ATTACH]86773[/ATTACH] [ATTACH]86774[/ATTACH] p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: iesire la pescuit in delta am lasat canale sau balti sa mergem la pomul laudat! locul ne-a fost predat de niste tov din ploiesti care au greblat joi delta .............rezultatul aici! din pacate pentru noi crapul era plecat din zona desi s-a momit etc. montura de dunare? da bomba toti rupti de mamaliga de ploiesti...............nu ne-a venit sa credem ca se poate lua in dunare cu bomba dar asa ca ne-am conformat si...........pauza de crap[ATTACH]86775[/ATTACH] [ATTACH]86776[/ATTACH] [ATTACH]86777[/ATTACH] [ATTACH]86778[/ATTACH] p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: iesire la pescuit in delta a inceput sa scartie stomacul!!!!!! cum se costruieste un disc prefect! nerecomandat "cardiecilor" [ATTACH]86779[/ATTACH] [ATTACH]86780[/ATTACH] [ATTACH]86781[/ATTACH] p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Re: iesire la pescuit in delta Pai voi in Delta mancati costita cu fasole, paganilor ?!? :ha: Daca va vede Lipoveanu, va spurca, de nu va mai trece Dunarea nici dracu` ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: iesire la pescuit in delta :ha: corect dar asa este in prima zi ......pana vine animalu' si tot l-am asteptat pe crap si 'menumorut" ca in povestile de petre 'inspirescu" asa ca am adoptat alta strategie ...........SOMNUL [ATTACH]86784[/ATTACH] [ATTACH]86785[/ATTACH] [ATTACH]86786[/ATTACH] p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: iesire la pescuit in delta si a inceput lupta cu 'boc inaripat" unii pe afrara altii pe dinauntru............ altii si-au facut grafiti pe tzoale.....dupa posibilitati [ATTACH]86790[/ATTACH] [ATTACH]86791[/ATTACH] p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: iesire la pescuit in delta Inca asteptam pozele cu monstrul 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: iesire la pescuit in delta am luat tot ce s-a prins inclusiv monstrul~![ATTACH]86793[/ATTACH] [ATTACH]86795[/ATTACH] [ATTACH]86796[/ATTACH] p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Re: iesire la pescuit in delta Salutare :cl Ajunsi acolo la pomul laudat cu sacul incep lansarile pescarilor experimentati @Davema @Emanoil.....iar ceilalti cu alte mici preocupari Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Re: iesire la pescuit in delta relaxarea dupa lansare Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Re: iesire la pescuit in delta primele colectari in asteptarea animalului Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Re: iesire la pescuit in delta in sfarsit monstrul la depozit Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Re: iesire la pescuit in delta la plecare se numara bobociii Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Re: iesire la pescuit in delta Bravo baieti, super frumos. Cam cat a avut monstrul?? De pe 22 sept ma gasiti in Crisani(2 saptamani:ypu:ypu) 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate