Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire la pescuit in delta

emanoil

Postări Recomandate

La inceputul lui august (saptamana 02-08 august) o iesire de 3-4 zile la pescuit zona Pardina (brat Chilia). Stabilim de comun acord data plecarii si locatia exacta.

PS: nu garanteaza nimeni PESTELE! Pescarii stiu de ce.:2dr

:ang1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 66
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: iesire la pescuit in delta

La inceputul lui august (saptamana 02-08 august) o iesire de 3-4 zile la pescuit zona Pardina (brat Chilia). Stabilim de comun acord data plecarii si locatia exacta.

PS: nu garanteaza nimeni PESTELE! Pescarii stiu de ce.:2dr

daca era de pe 07.08.2010 ma bagam eu si cu un tovaras

Link spre comentariu

detaliile solicitate:

- dormit la cort;

- mancam ce prindem (daca ne saturam de gratare);

- se poate veni cu prietena (sotia); eu unul nu pot sa-l iau pe offroadistul ala mic din motive tehnice asa ca nu vine nici maica-sa;

- locatia, asa cum am spus, o stabilim exact de comun acord; poate ca sunt oameni care cunosc locurile pe-acolo mai bine ca mine; daca nu sunt mergem unde am mai fost. Anexez 2 foto mai din primavara.

Link spre comentariu

daca stie vreunul dintre vizitatorii topicului daca se poate trece cu masina mai departe de Chilia Veche (spre Cernovca) rog sa nu fie timid

nu ajungi cu masina pe cernovca.

pe google earth ai sa vezi de ce.

md

Link spre comentariu

Astept inscrieri si propuneri referitoare atat la ziua plecarii cat si la locatie:tk

Ce ziceti de o iesire pe Bratul Chilia pe sfarsit de saptamana sau pe sf saptamanii viitoare???

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

Merci

Pe harti intr-adevar nu sunt drumuri dar poate a fost cineva pe-acolo.... Localnicii au mai facut ceva podete peste diverse garle si canale (am vazut un astfel de podet in zona unde pescuiesc); spre exemplu pe bratul Tataru exista chiar un bac actionat de pe mal cu sfori. Intrebarea ramane.

Propun pentru plecare noaptea de 2 august (luni), cu destinatia cunoscuta de mine. Astept contestatiile si inscrieri pentru intocmirea listei.:W

1. emanoil

Link spre comentariu

As intra si eu dar din pacate nu am cum la inceput de saptamana. Daca va hotarati sa plecati de un joi pana duminica ma bag. Merci oricum:tk

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

...spre exemplu pe bratul Tataru exista chiar un bac actionat de pe mal cu sfori.

Intrebarea ramane.

nu este bac, pod, etc.

nu treci cu auto.

md

Link spre comentariu

Deci, cand se pleaca exact si care e ultima localitate ca sa ne intalnim. M-as baga si eu, dar n-are rost sa vin pana la voi,asa ca spuneti pe unde am putea sa ne intersectam.

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

:Wnoi plecam luni noaptea; marti dimineata suntem la bac in Tulcea; daca vii de la Focsani pe ruta Buzau-Slobozia ne putem gasi unde-ti convine, dincolo de Slobozia. 0730 240 566 Catalin - pentru stabilirea orei.

Link spre comentariu

salut catalin:h5

hai sa plecam joi ora 20.00 data5.08.2010 din ploiesti:tk.

daca vrei eu si davema suntem onnnn,dar am vazut ca mai

vrea si rechinu din focsani:br ok.pentru detalii hai sa vb. la telefon

ca am inteles ca nu mai poti dispune de net la tara:ha:

nr.tel.tibone 0720855353

nr.tel.emanoil0730240566:ypu:h5

Mitzu 2,5 power

teamoffroadprahova

Link spre comentariu

Asa e, de maine nu mai am net; sunt de acord cu vointa majoritatii; plecam joi noapte dar pe la orele 01.00 din Ploiesti (trebuie sa fim in Tulcea dimineata pe la 06.00-07.00.

De acum ne auzim pe telefon, iar pe site ramane Tibone ca organizator.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare