tibone Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Re: iesire la pescuit in delta monstru=7kg.:br Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Re: iesire la pescuit in delta Bravo baieti, super frumos. Cam cat a avut monstrul?? De pe 22 sept ma gasiti in Crisani(2 saptamani:ypu:ypu) salut nu stim sigur daca suntem acolo si noi in prima saptamana din sept.ca nu am hotarat nimic concret:h5 Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoil Postat August 15, 2010 Autor Partajează Postat August 15, 2010 Re: iesire la pescuit in delta Cu oarecare intarziere multumesc si eu participantilor la aceasta iesire. :br :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: iesire la pescuit in delta Frumoasa treaba, imi pare rau ca n-am reusit sa ajung. Multumesc oricum si poate data viitoare voi fi prezent. Cu voi nu se moare de foame:br LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Re: iesire la pescuit in delta Frumoasa treaba, imi pare rau ca n-am reusit sa ajung. Multumesc oricum si poate data viitoare voi fi prezent. Cu voi nu se moare de foame:br Salut @rechinu lasa ca ne vedem la Agnita si facem treburile ,planuriliii acolo la o tzuica , palinco:banana:ha::ha::ha: Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoil Postat August 18, 2010 Autor Partajează Postat August 18, 2010 Re: iesire la pescuit in delta Distractie placuta si spor la tuici si la... planuri! Daca reusesc sa repar masina pana atunci urmatoarea iesire a mea va fi la sfarsitul lui septembrie, daca nu se circula pe Chilia probabil tot pe locatia asta. :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: iesire la pescuit in delta asteptam detalii catalin:tk:wink: Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoil Postat Octombrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: iesire la pescuit in delta Pentru pescarii care-si fac de cap pe alte coclauri: am facut o iesire in perioada 26-30 septembrie si a mers multumitor. Desi sunt cam strans cu timpul liber (si cu timpul frumos) ma gandesc la inca una pe anul asta, probabil cu plecare pe 21-22 octombrie. Ramane de vazut. :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
I.C. Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: iesire la pescuit in delta Ceva amanunte........zona,capturi,momeli....? Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoil Postat Octombrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: iesire la pescuit in delta Sigur ca da Chilia - zona Pardina; am stat pe un canal deoarece pe brat nu mergea (erau niste baieti din Galati care intr-o saptamana aveau 2 crapi); Capturile au fost: caras (cam la kil si sarit) si crap la 2-4 kg; momeluri felurite dar predominant boaba de porumb. :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
I.C. Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: iesire la pescuit in delta De cativa ani merg in zona si stau in Ceatalchioi la un prieten. Pe ce canal ai pescuit ? Ceva stiuca ? Anul trecut am avut partide frumoase pe Stipoc,acum intentionez sa plec in jur de 14-15 Oct. pentru 5 zile. Multumesc ptr. informatii. Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoil Postat Octombrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: iesire la pescuit in delta Eu am stat pe Iacob (eu ii spun Iacubov); am vazut acolo pescari care dadeau la stiuca dar doar o captura cam de 1 kg. Inca era mult puiet asa ca nu prea mananca fiare la vremea asta. :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: iesire la pescuit in delta cataline daca ai loc in masina si pentru un incepator sunt sanse destul de ridicate sa fiu prezent.:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: iesire la pescuit in delta salutare azi dimineata am ajuns si eu acasa cu un prieten din delta,am fost la Maliuc,si am pescuit pe Fortuna vineri,sambata si un pic duminica dimineata si am luat asa:vineri 12 stiuci intre 1 - 2,3 kg sambata 11 stiuci intre 1 - 2 kg duminica 4 stiuci pana la 2 kg marlite la greu ,cred ca in jur de 15 buc (binenteles eliberate dar spre surprinderea mea am vazut pescari care nu eliberau marlitele) am avut mare bafta,vorbind cu alti pescari ,unii spuneau ca nu au prins nimic,altii "ceva subtire" PS eu am fost pentru prima data la pescuit PS 2 stiucile au fost prinse de amandoi ,eu 10 iar colegul 17 tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoil Postat Octombrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: iesire la pescuit in delta Salut si multumesc de informatii Eu la stiuca nu dau dar informatiile sunt utile (pe cumnatul meu il mai chinuie talentul). O sa incercam ultima iesire la crap pe anul asta desi s-a cam racit apa (are 13.5 grade). Dupa cum zic meteorologii vine si frigul. :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: iesire la pescuit in delta @emanoil pe cand ultima iesire?:tk Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoil Postat Octombrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: iesire la pescuit in delta Salut Tibi Joi noapte plecam si ne intoarcem duminica seara. Te bate gandul sau... altcineva? :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoil Postat Octombrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2010 (editat) Re: iesire la pescuit in delta S-a comis si ultima iesire pe anul asta... pestele nu ne-a deranjat asa c-ar fi de mentionat doar frigul (chiar ger noaptea) si cei doi deca de vin bun necesar pentru incalzire. Cu pestele ne vedem la primavara. Editat Octombrie 28, 2010 de Astral :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate