Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august

Postări Recomandate

Salutare,

Ne bucuram sa va anuntam ca si anul acesta Transsylvania Off Road Club va asteapta la cea de-a IV-a etapa a Campionatului National, organizata la Cluj! Traditionala "Cupa Clujului", ajunsa la a 9-a editie in acest an poarta acum noua denumire "Transsylvania Off Road Challenge". Putem sa va asiguram ca traseele, roadbookurile, calitatea organizarii si toate celelalte atuuri cu care va asteptam in fiecare an raman aceeasi!

Concursul de anul acesta se va desfasura la Statiunea Muntele Baisorii, asemanator editiilor 2007 si 2008. Va asteptam cu trasee complet noi, roadbookuri corecte si cateva surprize. Iata niste poze cu zona: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=53628

Competitia va incepe joi seara cu inscrieri, si va continua vineri si sambata cu trasee de in jur de 100 km de offroad, culminand duminica cu Superspeciala. Cazarea si mesele vor fi in Hotel Alpin (***), una din pensiunile din zona (**) sau pe cont propriu = fara cazare si fara mese.

Taxa de participare/persoana (cu optiunea de cazare):

Hotel Alpin (***) - camere cu 2 paturi - 750 RON

Pensiuni (**) - camere cu 2/4 paturi - 600 RON

Fara Cazare si Mese - 450 RON

Plata taxei de participare se va face prin virament bancar în contul

ASOC OFFROAD CLUB TRANSSYLVANIA

RO53BTRL01301205989812XX

Banca Transilvania

Perioada inscrierilor on-line: pana la 20 august

NE VEDEM LA BAISOARA!

Contact

Tel:

0728.717.323 (Gyula)

0749.542.608 (Levo)

0743.148.210 (Paul Cioban)

Email:

info@offroadtranssylvania.ro sau offroadtranssylvania@gmail.com

Editat de Levo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 95
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august

Foarte faine locurile!!! Pedro , pai tu esti pe coclauri? deaia nu ti-am vazut masina in curte . Apropo Pedro , ti-am asfaltat si strada cat ai lipsit tu , nu trebuie sa bagi G-ul ca sa poti intra in curte :ha:

Never stop exploring
Link spre comentariu

Nu faci grija Miron, ca parbrize l-am rupt cu o saptamana inainte de Tat, si nu pe acolo...

Hai linistit, oricum dupa ce am vazut tu nu poti rupe parbrize find ca nu le mai ai:ha:

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

La Standard nu e nimeni inscris sau nu se afiseaza, as vrea sa ma inscriu la Standard, dar nu vreau sa fiu singurul....si sa ajung al doilea...

Link spre comentariu

La Standard inca nu i nimeni inscris, dar o sa fie, sunt sigur, traseu este deja facut si va asigur ca este foarte misto.Este si lung.

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Link spre comentariu

Nu faci grija Miron, ca parbrize l-am rupt cu o saptamana inainte de Tat, si nu pe acolo...

Hai linistit, oricum dupa ce am vazut tu nu poti rupe parbrize find ca nu le mai ai:ha:

@Pedro

Am pus altu ieri.....acum caut altul de rezerva:ha::ha:...am completat si restul de sticle....

Nu scapati voi de mine:grin: asa usor:2dr

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

In completare si in amanunt fata de cele anuntate de Levo doresc sa adaug cate ceva si daca mai aveti intrebari , va stau la dispozitie .

Si anul acesta vor fi 3 categorii Extrem Open Standard - fara ATV si Moto

Inscrierile va rugam sa le faceti prima data online pe situl nostru http://www.offroadtranssylvania.ro , alegand categoria si optiunile de cazare . Va rugam sa completati toate campurile .

In legatura cu taxa de participare , va rugam mult ca pana in data de 20 August sa platiti taxa integral sau partial ( insemnand jumatate din taxa aleasa ) in contul publicat pe pagina de INSCRIERI si diferenta se va putea plati pe loc .

Conditiile de participare le stiti sigur - licenta obligatoriu etc etc .

Va asteptam cu drag la Cluj , adica Baisoara - luni voi posta si coordonatele GPS a statiunii si programul competitiei .

Andrea

Link spre comentariu

Cateva noutati:

Am adus la zi lista inscrisilor.

Am publicat o harta a locatiei aici:

http://www.offroadtranssylvania.ro/harta.jpg

Va anuntam ca nu mai sunt locuri la pensiuni. Va rugam sa va orientati spre hotel daca doriti cazare.

Link spre comentariu

Asa e bina Miron, nici nu m.astept la altceva, va astept cu mare drag, o sa ne distram ca obiceiu

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Link spre comentariu

Dupa TAT si Buzau, adica destule zile petrecute in padure si noroi,acum aceasta pauza intre Buzau si Cluj mi se pare exagerat de mare. Abia astept sa ne vedem si sa putem sta la un pahar de....vorba. Ma bucur sa vad ca suntem mai multi la aceasta etapa, deoarece la Buzau nu am simtit ca a fost o competitie, mai repede ca o prietenesca cu putina miza.

Sa ne vedem sanatosi la Cluj

KAMIKAZE OFFROAD CLUB

Link spre comentariu

si eu m-am simtit la buzau cu adevarat ca intre prieteni...frumos de tot daca ploua ( da doamne !:ypu) macar vineri 27 si simbata 28 august pe muntele baisoara cred ca o sa fim din nou foarte buni prieteni si tovarasi de...supravietuire ! :ha::ha::ha:

succes tuturor !

Link spre comentariu

Ne creste inima si noua vazand lista inscrisilor , cum creste zi de zi si auzind , citind nerabdarea cu care asteptati evenimentul :h5.

Vin in ajutorul celor care poate vor veni prima oara la Baisoara , am coordonatele GPS :

46* 32 11,54 N , 23* 18 42,46 E

Si programul .

JOI 26 AUGUST

ORA 14 – 22 VALIDAREA SI INSCRIEREA CONCURENTILOR

VERIFICAREA TEHNICA A MASINILOR

ORA 18 - CINA

VINERI 27 AUGUST

ORA 7- 8 MIC DEJUN

ORA 8- 9 BRIEFING – SEDINTA TEHNICA PT CONCURENTI

ORA 9 – 11 START IN COMPETITIE -ZIUA 1

ORA 20 SOSIREA CONCURENTILOR

ORA 20 CINA

SAMBATA 28 AUGUST

ORA 7- 8 MIC DEJUN

ORA 8- 9 BRIEFING – SEDINTA TEHNICA

ORA 9 – 11 START IN COMPETITIE – ZIUA 2

ORA 20 SOSIREA CONCURENTILOR

ORA 20 CINA

DUMINICA 29 AUGUST

ORA 9 START IN SUPERSPECIALA

ORA 14 INCHIDEREA EVENIMENTULUI

ORA 15 AFISAREA CLASAMENTULUI ETAPEI

ORA 15- 16 FESTIVITATE DE PREMIERE

Sa ne vedem cu bine .

Link spre comentariu

Inca un detaliu mic , dar important . Va rugam mult sa va inscrieti si echipa de asistenta si / sau insotitori , insotitoare .Aveti optiunea la pagina de inscrieri ( ASISTENTA) Taxa de participare pt aceasta categorie de inscrisi este de 450 lei / pers.

Link spre comentariu

Am facut azi plata ptr. GeorgescuAdrian/Ancuta.

Ne vedem la Baisoara.

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare