Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august

Postări Recomandate

• Răspunsuri 95
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august

Revin pt a va reaminti ca echipajele cu licente , trebuie sa-si procure numerele de concurs , si sa se prezinte la verificarea tehnica cu numerele deja lipite pe masini .

Concurentii care vor lua parte doar la acest eveniment , vor putea procura numere de concurs si licenta pe eveniment , la fata locului .

Concurentii care au deja un astfel de nr de concurs (si-au obtinut o licenta pe eveniment si nr concurs la o alta etapa ) rugam sa-si pastreze acel nr de concurs .In cazul in care numarul de concurs s-a deteriorat , rupt , etc va rugam sa le refaceti .

:tk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

intrebare:

copilotul meu e posibil sa ajunga joi noaptea tarziu (ora 1 - 2) - e vreo problema sa fac eu formalitatile de inscriere fara el? (eventual avand copiile dupa buletinul lui si licenta FRAS) - eu o sa ajung dupa-amiaza de joi

mentiune - avem licente anuale Fras amandoi.

multumesc!

RUBICON - always ready to race ...

Kamikaze Off-Road Club

Link spre comentariu

Salut,

In acest caz avand licente anuale, nu este nici o problema, poti sa rezolvi tu formalitatile si pentru el.

O zi frumoasa in continuare.

Paul

intrebare:

copilotul meu e posibil sa ajunga joi noaptea tarziu (ora 1 - 2) - e vreo problema sa fac eu formalitatile de inscriere fara el? (eventual avand copiile dupa buletinul lui si licenta FRAS) - eu o sa ajung dupa-amiaza de joi

mentiune - avem licente anuale Fras amandoi.

multumesc!

M Pajero MK I - 2.3TD - 86

T Land Cruiser LJ 70 - 2,4TD - 92

Link spre comentariu

Salut,

In acest caz avand licente anuale, nu este nici o problema, poti sa rezolvi tu formalitatile si pentru el.

O zi frumoasa in continuare.

Paul

super - merci!

RUBICON - always ready to race ...

Kamikaze Off-Road Club

Link spre comentariu

La Standard nu e nimeni inscris sau nu se afiseaza, as vrea sa ma inscriu la Standard, dar nu vreau sa fiu singurul....si sa ajung al doilea...

Salut sunt liviu din T-Mures de la noi merg la standard 2-3 masin minim.

Link spre comentariu

Revin pt a va reaminti ca echipajele cu licente , trebuie sa-si procure numerele de concurs , si sa se prezinte la verificarea tehnica cu numerele deja lipite pe masini .

Concurentii care vor lua parte doar la acest eveniment , vor putea procura numere de concurs si licenta pe eveniment , la fata locului .

Concurentii care au deja un astfel de nr de concurs (si-au obtinut o licenta pe eveniment si nr concurs la o alta etapa ) rugam sa-si pastreze acel nr de concurs .In cazul in care numarul de concurs s-a deteriorat , rupt , etc va rugam sa le refaceti .

Am intrebat in 2-3 locuri nimeni nu vrea sa faca 1-2 autocolante comanda min 30-50 buc cum sa rezolv problema?

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Acum am ajuns si eu acasa...cu bine

Multumesc lui Gabi Regep care m-a ajutat cu transportul masinii la Baisoara ca platforma mea s-a incapatinat sa nu ajunga:tk

Au fost trei zile frumoase...extraordinare ....trasee minunate si organizare exemplara...va multumesc tuturor organizatorilor...sa nu mai pomenesc de simbata seara...:x:2dr:tk

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Felicitari pt acest reusit eveniment tuturor persoanelor implicate ( nu dau nume sa nu uit pe cineva)

Un concurs frumos, cu toate ca terenul a fost uscat si nu se putea face mare diferenta intre concurenti, a fost o etapa de campionat foarte disputata, cu rasturnari de clasament de la o zi la alta, inclusiv in trial.

Felicitari pt toti participantii

KAMIKAZE OFFROAD CLUB

Link spre comentariu

Felicitari pt acest reusit eveniment tuturor persoanelor implicate ( nu dau nume sa nu uit pe cineva)

Un concurs frumos, cu toate ca terenul a fost uscat si nu se putea face mare diferenta intre concurenti, a fost o etapa de campionat foarte disputata, cu rasturnari de clasament de la o zi la alta, inclusiv in trial.

Felicitari pt toti participantii

Stii tu, ai fost acolo?

Nu domle` a fost mai frumos decat spune el, :wink:s-a culcat odata cu gainile si nu stie cum a fost dupa 12 noaptea :x

Felicitari organizatorilor si participantilor si noua rusine la ultimul C.P.:grin:

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Un concurs reusit, bine organizat, se vede ca echipa de la Cluj este la a 9-a editie a concursului. RB-ul excelent, Gyula ar trebui sa scrie toate RB-urile din campionat...:grin:

Nu sunt de acord ca nu se putea face mare diferenta intre echipaje deoarece terenul a fost uscat, au fost si portiuni de "distractie", dar s-a si navigat in viteza, copilotul a avut sau ar fi trebuit sa aiba un rol mai mare decat acela de alergator cu troliu in dinti prin padure adica sclav puitor de troliu.

Per total un concurs destul de dificil, chiar si asa pe uscat, ca dovada rasturnarile de situatie in clasament in fiecare zi, chiar si la trial.

Felicitari echipei de la Cluj. :h5

alea, alea, piesele.....
Link spre comentariu

Felicitari ! Am avut parte de trasee frumoase, privelisti minunate, road-book foarte exact si distractie dupa.

Multumim organizatorilor si va asiguram ca anul viitor vom fi prezenti.

Petru
Link spre comentariu

Multumim tuturor participantilor!! Sper ca va placut ! As fi dorit sa ploua pentru ca ar fi fost mult mai interesant ,dar vedeti si voi cum da Dumnezeu ,la unii numai ploaie si noroi si la altii numai soare si mult praf.Ma bucur ca a fost un numar mare de participanti si asta dovedeste ca Transsylvania Off Road Challenge este un concurs iubit de voi si este o mare satisfactie pentru noi,organizatorii.:tk

Am o multime de poze si incerc sa pun cat mai multe.

romica
Link spre comentariu

...Transsylvania Off Road Challenge este un concurs iubit de voi si este o mare satisfactie pentru noi,organizatorii.:tk

Am o multime de poze si incerc sa pun cat mai multe.

Da, Clujul este un concurs deosebit, iar zona Baisoara il face si mai frumos!

Se vede de la distanta "mana" unui club de valoare in organizarea unui concurs!

Din punctul meu de vedere, imi pare rau ca n-am facut mare branza, dar nu ma las, mai incerc si in 2011:grin:

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare