EMIL Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august La STANDARD, locul III, ocupat de doamnele de la Mures, felicitari, dar am inteles ca pe traseu nu au permis Oanei si Gabrielei de la Cluj sa le depaseasca pe o distanta de aproximativ 20 km. Stiu ca Oana conduce intr-un mare fel si asta nu a fost fairplay chiar daca era mult praf.:uameni La OPEN, Vali Dutu cu Drujba locul I, Ady K. cu Vali Babu locul II si clujenii locul III (carora nu le-am retinut numele).:1:Gr Greu sa te tii dupa ei!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august Premiantii la EXTREM! Grupul de premianti Transilvania off-road Challenge 2010! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august Ce usor e sa tii in mina o cupa cistigata de altii! Cu aceste poze incheiem evenimentul de la Baisoara 2010! Pe curind! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august Merci pt.poze Emil! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
With Tiger Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august Salutare la toata lumea! In primul rand as dori sa va multumesc celor care ati participat la Transsylvania Off Road Challange 2010. Sper si asa vad ca ati fost multumiti majoritatea dintre voi. Felicitari castigatorilor!:1:gr1 In al doilea rand scuzati-ma pentru intarzierea cu care va scriu dar am fost si sunt inca bolnav. In al treilea rand si nu in ultimul as dorii sa prezint echipa fara de care acest eveniment nu ar fii iesit asa de bine. Pentru ca traseele si road book-ul sa iasa cat mai bine (perfect nu exista): Sorin, Pedro, Levo, Paul Cioban, Laura, Stefi, Romica, Ady Romanul, Ocsi, Titi, Lori, Peter,Paul Barabas, Merse si eu. Ei sunt cei care au depus eforturi si au lucrat doua luni in padure lasand deoparte viata de zi cu zi. Fetele care v-au stat la dispozitie la inscrieri, cazare, start si finish: Andrea, Cristina, Alina, Dora, Brigi. Verificarea tehnica: Arpi, Cristi Arbitrii care v-au supravegheat: Tita, Romica, Sorin, Laura, Suni, Ady Grad, Ady Romanul, Ocsi, Titi, Andrei Mihoc, Veve, Paul Barabas, Arpi, Cristi. Comisia tehnica: Paul Cioban, Levo, Romica si eu. Pentru comunicatiile excelente trebuie sa-l amintim pe Nelu si Nelutu de la Transilvania Comunication. Multumiri lui Ghita Presedinte pentru muzica de sambata seara.:bannana Multumesc inca odata la toata lumea. Sa ne vedem la anul cand va fii a 10-ea aniversare. Cu deosebita Stima, Gyula:grin: Strength & Honor www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august Iti doresc sa te faci cat mai repede bine si sa ne vedem la Iasi Sanatate multa KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august Multa sanatate Gyula!!!!!!Si UNICUM! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august Salutare la toata lumea! In primul rand as dori sa va multumesc celor care ati participat la Transsylvania Off Road Challange 2010. Sper si asa vad ca ati fost multumiti majoritatea dintre voi. Felicitari castigatorilor!:1:gr1 In al doilea rand scuzati-ma pentru intarzierea cu care va scriu dar am fost si sunt inca bolnav. In al treilea rand si nu in ultimul as dorii sa prezint echipa fara de care acest eveniment nu ar fii iesit asa de bine. Pentru ca traseele si road book-ul sa iasa cat mai bine (perfect nu exista): Sorin, Pedro, Levo, Paul Cioban, Laura, Stefi, Romica, Ady Romanul, Ocsi, Titi, Lori, Peter,Paul Barabas, Merse si eu. Ei sunt cei care au depus eforturi si au lucrat doua luni in padure lasand deoparte viata de zi cu zi. Fetele care v-au stat la dispozitie la inscrieri, cazare, start si finish: Andrea, Cristina, Alina, Dora, Brigi. Verificarea tehnica: Arpi, Cristi Arbitrii care v-au supravegheat: Tita, Romica, Sorin, Laura, Suni, Ady Grad, Ady Romanul, Ocsi, Titi, Andrei Mihoc, Veve, Paul Barabas, Arpi, Cristi. Comisia tehnica: Paul Cioban, Levo, Romica si eu. Pentru comunicatiile excelente trebuie sa-l amintim pe Nelu si Nelutu de la Transilvania Comunication. Multumiri lui Ghita Presedinte pentru muzica de sambata seara.:bannana Multumesc inca odata la toata lumea. Sa ne vedem la anul cand va fii a 10-ea aniversare. Cu deosebita Stima, Gyula:grin: Merci Merci Sper ca va placut ,poate ne vedem la anu cu trupa sau cu mai multe :grin:. Gyula sa te faci bine . Ghita Presedinte & Gafa. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PapaTango Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august Salutare la toata lumea! In primul rand as dori sa va multumesc celor care ati participat la Transsylvania Off Road Challange 2010. Sper si asa vad ca ati fost multumiti majoritatea dintre voi. Felicitari castigatorilor!:1:gr1 In al doilea rand scuzati-ma pentru intarzierea cu care va scriu dar am fost si sunt inca bolnav. In al treilea rand si nu in ultimul as dorii sa prezint echipa fara de care acest eveniment nu ar fii iesit asa de bine. Pentru ca traseele si road book-ul sa iasa cat mai bine (perfect nu exista): Sorin, Pedro, Levo, Paul Cioban, Laura, Stefi, Romica, Ady Romanul, Ocsi, Titi, Lori, Peter,Paul Barabas, Merse si eu. Ei sunt cei care au depus eforturi si au lucrat doua luni in padure lasand deoparte viata de zi cu zi. Fetele care v-au stat la dispozitie la inscrieri, cazare, start si finish: Andrea, Cristina, Alina, Dora, Brigi. Verificarea tehnica: Arpi, Cristi Arbitrii care v-au supravegheat: Tita, Romica, Sorin, Laura, Suni, Ady Grad, Ady Romanul, Ocsi, Titi, Andrei Mihoc, Veve, Paul Barabas, Arpi, Cristi. Comisia tehnica: Paul Cioban, Levo, Romica si eu. Pentru comunicatiile excelente trebuie sa-l amintim pe Nelu si Nelutu de la Transilvania Comunication. Multumiri lui Ghita Presedinte pentru muzica de sambata seara.:bannana Multumesc inca odata la toata lumea. Sa ne vedem la anul cand va fii a 10-ea aniversare. Cu deosebita Stima, Gyula:grin: si data viitoare cu aceeasi placere :) :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august Fratilor,:hl dar poze nu mai pune nimeni? Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august EEEEEEEEEeei, si noi tot asa asteptam , dar se pare ca Levo e foarte ocupat cu dragostea lui noua . www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 (editat) Re: Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august Levo poate a facut multe poze...acum o fi ocupat si nu are timp sa le puna:wink: Editat Septembrie 26, 2010 de Miron Sorin zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august E drept ca au trecut doua saptamini de la eveniment dar, mai bine postez mai tirziu decit niciodata. Asadar o sa incep prin a multumi celor care le datorez participarea mea la acest concurs(stiu ei cine sint):h5. Organizarea a fost ok, cazarea,tot ce se putea obtine de la statiune, dar traseele...:10:Gr. Fiind un novice al acestui sport si mai ales al concursrilor de acest gen, nu pot sa nu remarc ca grupa Standard din competitiile de acest gen nu este promovata si discutata atit de mult ca celelalte.Eu cred ca este o greseala totusi, deoarece asta ar promova odata, diferitele marci producatoare de autoturisme 4x4, aratind oamenilor de ce sint capabile autoturismele respective in echipare standard, si ar incuraja si mai multi oameni sa practice acest sport.Toti ne-am dori acei "mostrii" care se dau la Extrem, dar pina atunci trebuie sa prindem"microbu" cumva.Sint sigur ca toti iubitorii si practicantii acestui sport au inceput cu o simpla masina 4x4 dupa care au vrut mai mult, si mai mult si asa au ajuns la acele masini modificate de nici nu mai stii ce sint de fapt. Scuze de off-topic, iar daca un admin crede ca ar trebui pus in alt loc cea ce am spus mai sus, il rog sa o faca. In concluzie, etapa de la Cluj mi-a placut foarte mult.Pun citeva poze, printre care si cele doua autoturisme cistigatoare ale locului I si II la Standard. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kandi Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august Multumim mult pt apriecieri si pt poze . Andrea www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august Felicitari organizatorilor !!!!!! Respect tuturor participantilor si nu in ultimul rand felicitari castigatorilor !!!!! Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2010 Re: Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august In sfarsit am reusit sa pun pozele pe siteul nostru. Asadar vizitati: http://www.offroadtranssylvania.ro http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 17, 2010 Partajează Postat Septembrie 17, 2010 Re: Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august In sfarsit am reusit sa pun pozele pe siteul nostru. Asadar vizitati: http://www.offroadtranssylvania.ro Levo, concursul a fost promovat si prezentat si aici. Corect ar fi ca sa pui poze si aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Re: Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august Levo, poate reusesti sa pui chiar mai multe!! :y Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august Cred ca a fost preocupat cu organizarea si nu a mai avut timp si de poze.:wink: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august Cred ca a fost preocupat cu organizarea si nu a mai avut timp si de poze.:wink: Pai a trecut 1 luna de la concurs.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august Sa le faca Astral nu a avut timp sa faca...cind ai in grija o bucata de traseu nu mai ai timp sa mai faci si poze...insa au fost multi care au facut si le tin pentru ei:h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Re: Transsylvania Off Road Challenge - 26-29 august Revin la vechea ocupatie de ziarist cu acest mic articol: TRANSSYLVANIA OFF ROAD CHALLENGE 2010 Ajuns deja la a 9-a editie, deja traditionala Cupa Clujului a avut anul acesta o noua denumire - Transsylvania Off Road Challenge. Ca deobicei, Clujul a fost a patra etapa din Campionatul National de Off Road, organizat sub egida Comisiei Romane de Off Road si Federatiei Nationale de Automobilism Sportiv. Competitia s-a tinut in apropierea municipiul Cluj Napoca la Statiunea Muntele Baisorii, regiunea avand cele mai frumoase peisaje, dar si traseele cele mai interesante, facandu-l ideal pentru concursul nostru. Acest lucru s-a vazut si prin faptul ca au fost prezenti un total de 60 de masini 4x4, de toate categoriile: de la Suzuki Samuraiuri si Mercedes G-uri pana la prototipuri construite si chiar si un rock-crawler veritabil. Ziua de joi a trecut cu inscrierile, verificarile tehnice, dar deja parca se simtea in aer ca se pregateste ceva. Navigatia pe traseele ce urmau a fi parcurse a fost pe baza de road-book, care include desene si distantele intre ele. Traditionala corectitudine a roadbookurilor a fost pastrata si anul acesta de catre organizatori. Desi traseul a fost foarte lung si pe alocuri foarte complicat, practic nu existau greseli. Dincolo de acest fapt, organizatorii au incercat sa imbine dificultatea traseelor cu peisajele de vis din zona, asaca participantii au avut de parcurs pe langa zonele de dificultate culmi pitoresti, paduri de brad neatinse de mana omului si parauri de munte pline cu apa cea mai pura de munte. Per total traseul nu a fost extrem de greu, dar foarte tehnic, incluzand o varietate foarte mare de obstacole: parauri, ravene, pietre, bolovani, noroi adanc, urcari abrupte si alunecoase etc. In ziua 1, Extremul a avut de parcurs 110 km de offroad pur, iar Openul 80. Extremul a avut cel mai mult de lucru. Oboseala a devenit cel mai mare inamic, primii clasati ajungand la finish de-abia la ora 20:00. Una din cele mai importante portiuni din traseu a fost o vale ingusta, cu o ravena adanca pe mijloc. Cine nu a fost atent, a scapat roata in acesta, si s-a rasturnat automat. Numai cativa au reusit sa treaca de portiunea aceasta fara troliu ajungand la un alt obstacol: o balta adanca de noroi. O alta zona frumoasa a fost o urcare pe o vale plina de bolovani, unde iarasi tactica aleasa s-a dovedit a fi cel mai important factor. La categoria Open, traseul s-a compus din doua bucati, prima fiind axat mai mult pe priveliste, cu o dificultate scazuta, iar cea de-a doua pe urcari si coborari repetate prin vaile din jur pe drumuri de TAF si de caruta de dificultate mare, pana la finish. Cei mai mari inamici au fost bolovanii omniprezenti pe traseu, dar ravenele adanci, trunchiurile de copaci si noroaiele extreme au condimentat traseul. Categoria Standard a fost axata aproape exclusiv pe privelistile de vis din zona, concurentii apreciind in mod special imprejurimile frumoase alese. Dincolo de peisaje insa si participantii la aceasta clasa au avut mult de lucrat, cu cateva coborari si urcari deosebit de frumoase dupa care puteau sa zica da, si noi am facut offroad adevarat. Ziua a doua, sambata a fost gandita de organizatori ca una mai scurta si usoara. Binenteles, asta nu a insemnat ca traseele au fost de rally-raid, asaca pilotii si mai ales copilotii au avut iarasi mult de lucru. Openul a avut un traseu mai lung, dar putin mai usor, iar extremul unul mediu si scurt. Nu au lipsit nici obstacolele dificile, unul dintre cele mai interesante fiind coborarea pe o defrisare veche, care se compunea din copaci cazuti, buturugi, bolovani, urme foarte adanci de TAF:pe scurt tot ce se poate sa iti ramana masina suspendata pe burta. Standardul a avut iarasi un traseu de dificultate mai mica, dar destul de lunga. Partea lor preferata a fost o coborare foarte abrupta intr-o vale cu o priveliste deosebita in lateral. La sfarsitul concursului toti cadeau de acord ca cei care merita cel mai mult respect sunt Muresenii care au concurat la categoria Extrem cu doua Toyota Land Cruiser KZJ 73 aproape nemodificate, terminand totusi pe locurile 4 si 5. Un rezultat exceptional, tinand cont ca anumite masini de la Open sunt mai modificate decat ale lor. "Am vrut sa aratam ca nu masina este cea mai importanta, ci pilotul si copilotul" a fost explicatia lor simpla. La sfarsitul zilei, toti concurentii au ajuns la finish la timp sa urmareasca concertul trupei "Gafa" din Bistrita (Ghita presedinte!), care a fost urmat de un chef ce a tinut pana dimineata. Duminica, ziua trialului a fost rezervata Superspecialei, organizata pe un traseu cu obstacole naturale, similar cu o sectiune de Eurotrial. Participantii s-au distrat foarte bine pe traseul acesta, ce includea o urcare si coborare, "o treapta", buturugi si niste inclinatii laterale. Totul s-a intamplat sub ochii spectatorilor, care i-au incurajat in permanenta pe competitori. In paralel cu Superspeciala, s-a desfasurat si Cupa Suzuki, organizata in cooperare Suzuki Romania, unde orice proprietar de Suzuki 4x4 prezent putea sa-si arate talentul pe un traseu special. Aici si cei din public au avut sansa de a-si incerca masina in conditii de concurs. Speciala a fost urmata de premiere si un dus de sampanie de neuitat pe podium... dar care a ajuns si in randul spectatorilor. Dorim sa multumim si pe aceasta cale participantii si spectatorii care ati participat la concursul de anul acesta si va promitem ca la anul o sa va simtiti si mai bine, mai ales ca planuim o calitate si un show si mai mare, considerand ca va fi editia aniversara a concursului, cea de-a zecea editie. Ne vedem la anu! Levo P.S.: De dragul vremurilor cu De Terenul http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate