ampopa Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 (editat) Am avut ocazia (in cursul "expeditiei" din Delta) sa stam la un camping (casute), numit Pensiunea "La Tavi", in Murighiol. Totul este nou (s-a deschis in primavara asta), de o curatenie exemplara, ingrijit, cu salcii (mici, deocamdata), gazon, flori, iar gazdele sunt foarte primitoare. Am platit 90 lei pe noapte (am stat doua nopti in cursul saptamanii - in WE am impresia ca este un pic mai scump). Casutele au baie proprie (cu tot ce-i trebuie), exista si un foisor mare (cu televizor, etc), o bucatarie (cu frigider, aragaz, etc) si un gratar maricel afara. Ne-am simtit foarte bine si cred ca este un loc care chiar merita promovat (ca sa fiu sincer, nu mi s-a intamplat atat de des sa gasesc asa ceva in tara noastra). Au si un site (numai ca, ne spunea proprietarul - Tavi, ca cel care i-a facut site-ul, i-a gresit numarul de telefon si acum nu mai da de el, sa modifice pe site - o sa postez si numarul de telefon corect, dupa ce o sa gasesc cartea de vizita). Atasez si cateva poze. Editat Iulie 23, 2010 de ampopa “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate