Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"La Tavi" - Murighiol

ampopa

Postări Recomandate

Am avut ocazia (in cursul "expeditiei" din Delta) sa stam la un camping (casute), numit Pensiunea "La Tavi", in Murighiol.

Totul este nou (s-a deschis in primavara asta), de o curatenie exemplara, ingrijit, cu salcii (mici, deocamdata), gazon, flori, iar gazdele sunt foarte primitoare. Am platit 90 lei pe noapte (am stat doua nopti in cursul saptamanii - in WE am impresia ca este un pic mai scump). Casutele au baie proprie (cu tot ce-i trebuie), exista si un foisor mare (cu televizor, etc), o bucatarie (cu frigider, aragaz, etc) si un gratar maricel afara.

Ne-am simtit foarte bine si cred ca este un loc care chiar merita promovat (ca sa fiu sincer, nu mi s-a intamplat atat de des sa gasesc asa ceva in tara noastra).

Au si un site (numai ca, ne spunea proprietarul - Tavi, ca cel care i-a facut site-ul, i-a gresit numarul de telefon si acum nu mai da de el, sa modifice pe site - o sa postez si numarul de telefon corect, dupa ce o sa gasesc cartea de vizita).

Atasez si cateva poze.

Editat de ampopa
“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare