maiden Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 (editat) Va rog sa-mi spuneti, daca la rezervorul de Y61, (probabil si la celelalte modele), exista o supapa de supraplin, sau ceva de genul. In doua randuri, dupa ce am facut plinul si am parcat, masina fiind inclinata putin pe drapta, am avut oarece scurgeri de motorina, pe undeva pe partea dreapta....zic eu, pe la colierele ce duc la gura de alimentare. Daca exista acea supapa, prezenta motorinei pe langa rezervor e normala...sau am eu o scurgere ce va trebui remediata. Mentionez ca am patit-o imediat dupa alimentare full, si oprire in parcare peste noapte, cu masina putin inclinata in partea dreapta. In cateva randuri, am cautat sa vad daca atunci cand opresc pentru alimentare, regasesc acel vacuum cand deschid busonul rezervorului, si este prezent de fiecare data. Deci!? In desfac intr-o zi sau..... :hl Editat Ianuarie 29, 2011 de Yonutz Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: Rezervor combustibil rezervorul se inchide ermetic .... verifica busonul , colierele .... se vede clar urma de combustibil ..... ....p.s. ... de unde ai bani sa faci plinul ...????? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 26, 2010 Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: Rezervor combustibil Y60 cu motorul de 2,8 are supapa de supraplin. Tu ai Y61 tot cu motorul asta, asa ca probabilitatea sa aiba si al tau e mare. Am patit si eu de 2 ori cind m-am incapatinat sa pun motorina pina sus (ca sa se faca suma rotunda) sa curga. De atunci, bag pistolul, ii pun siguranta si cind sare, sare. Nu ma mai chinui sa bag pina se face suma rotunda, ca doar deaia e caserie sa-mi dea rest si la unitati, nu doar la zeci. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Iulie 26, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2010 Re: Rezervor combustibil Apai 'nea Lucica, ma imprumut, sa nu ma fac dracului de ras la pompa....:grin: Multumesc srevni, mi-e cam lene sa demontez rezervorul, as prefera sa existe acea supapa. Patrolul meu e din 99,RD28Ti... poate-mi zice un coleg forumist ca exista sigur, sa-mi iau o piatra de pe inima!! La Yonutz ma asteptam sa zica ce si cum...dar probabil n-a vazut topicul, sau inca n-a ajuns cu demontarea masinii in acea zona:D :2dr N-am umplut pana sus niciodata, las pompa libera, si cand se opreste singura, o scot . In manual se vede-o prostioara mica un partea dreapta undeva, ca un furtunas...din pacate nu e foarte detaliata poza si nici informatii suplimentare nu am gasit... "Sa vedem"...a zis orbu' !! :h5 Noapte frumoasa!:x Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: Rezervor combustibil Aia e prostioara , face ce trebuie sa faca , e putin mai jos de nivelul gurii de umplere . Daca nu indesi cu mina pina da p-afara , nu curge .Nu da nici un detaliu , pentru ca e prea simplu . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: Rezervor combustibil mai ... nu stiu sa fie supa, sincer il indes pana in gura (pana sus) si niciodata nu mi-a curs, plus ca dupa ce trec de jumate, cand desfac busonul se aude cum trage aerul ...pt ca se videaza inauntru... ce ziceti, al meu e cu probleme? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: Rezervor combustibil Unele masini au supape cu deschidere la presiune si la vacuum , la valori mici . Adica la marirea presiunii de vapori in rezervor , peste o anume valoare , se deschide , similar cu deschiderea la o anume depresiune pentru a nu deforma rezervorul sau a nu crea probleme sistemului de alimentare . Insa dupa niste ani cu veri si ierni , cine mai stie daca mai sint in buna stare - similar cu supapele din busonul de la vasul de expansiune . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Iulie 27, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2010 Re: Rezervor combustibil Multumesc cos, asa sa fie cum zici....o sa incerc sa nu mai las sa se umple in cazul asta....desi n-am insistat sa se umple pana-n gat niciodata... Banuiesc ca spui din experienta, ai demontat un asemenea rezervor si ai vazut acea supapa. Că...ma gandesc, in prostia mea...ca acea supapa, despre care vorbim,lasa sa iasa doar presiunea din rezervor, supapa de vacuum fiind in alta parte....nu?! In busonul rezervorului?! Nu am studiat...o sa ma uit azi... :h5 Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate